29 Haziran 2008 Pazar

Kimse Yok mu?

KİMSE YOK MU DERNEĞİ'NİN 25'İNCİ ŞUBESİ AÇILDI

Kimsesizlerin kimsesi artık Kocaeli'de
Birçok ilde yoksulların yardımına koşan Kimse Yok Mu Derneği 25'inci şubesini Kocaeli'de açtı.


Derneğin temellerinin atıldığı Marmara depremini yaşayan Kocaelililer açılışa büyük ilgi gösterdi. Şubeyi açan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kimse Yok Mu Derneğini "fakirin sahibi" olarak nitelendirdi.




Marmara Depremi'nde yükselen "kimse yok mu" çığlıklarından aldı ismini. Zaten Samanyolu Televizyonu vasıtasıyla deprem bölgesine yapılan yardımların kurumsallaşması sonucu ortaya çıktı Kimse Yok mu Derneği.

Yıllar önce yaşanan depremde yardımına koştuğu Kocaeli insanını unutmayan dernek, 25. şubesini Kocaeli'de açtı.

Açılışa Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dernek yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Eroğlu açılışta Kimse Yok Mu Derneği'nin hizmet anlayışını anlattı.

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkara ise ülkedeki yoksulluk sorunuyla mücadele etmek için Kocaelili hayırseverlerden yardım ellerini yoksullara uzatmalarını istedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve misafirler dernek binasını gezdi.

Samanyolu Fan

Tek Turkiye Dizisi Zirvede

TÜRKİYE, 'TEK TÜRKİYE'NİN DEĞERİNİ VERDİ

Tek Türkiye ZİRVEDE - İZLE
Samanyolu Televizyonu ekranlarında perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Tek Türkiye, muhteşem bir sezon finaliyle tatile girdi.

Samanyolu ekranlarında bu sezona damgasını vuran Tek Türkiye, sezon finalini birincilikle yaptı. Yayınlandığı günden beri izleyicilerin beğenisini kazanan ve en çok izlenen programlar arasında daima zirvede olan dizi, bu hafta da büyük ilgi gördü. Sezon finaliyle tatile giren Tek Türkiye, bütün televizyonlar arasında en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.



Nefes kesen sezon finali, yine sürprizlerle doluydu. Dizi, Tarık'ın annesi Rabia'nın, kardeşi Nihal'i öldürüp büyük bir acı yaşamasıyla başladı. Nihal, gerçekleri Tarık'a söyleyemeden son nefesini verirken, kardeşinin katili olan Rabia akıl hastanesine yatırıldı.

Bu arada, örgüt kanlı eylem planını devreye soktu. Kara, senaryo gereği Genelkurmay Başkanı’na suikast düzenlemesi için Rojda'ya talimat verdi. Komiser Volkan, Kara'nın adresini öğrenip hücreye baskın düzenledi. Fakat, talihsiz bir olay yaşandı. Küçük bir çocuğu rehin alan Kara, suikastin yerini anons etmeye hazırlanan komiser Volkan'ı vurup şehit etti.

Örgütün suikast planı suya düştü. Rojda, bombayı tam patlatırken, bir anda öldürüldüğünü sandığı Yılmaz'ı gördü, eylemden vazgeçip peşine düştü ve annesine de kavuştu. Bu gelişme, Rojda'nın örgütünün hipnozundan kurtulmasına sebep oldu. Rojda annesi ile polise teslim olmaya giderken anne kız tekrar örgütün eline düştü. Tehditler üzerine, Rojda bu sefer kurye olmayı kabul etti.

Dizinin sonuna yaklaşılırken, heyecan zirveye çıktı. Tarık, Zelal'i kurtarmaya çalışırken örgüt tarafından yakalandı. Örgüt elemanları Tarık ve Zelal'i aynı odaya kapatıp içeri zaman ayarlı bomba bıraktı. Tarık, odada gerçek annesinin Rabia olmadığını öğrendi.

Dizide son nokta, şehit komiser Volkan'ın cenaze töreninde konuldu. Rojda bomba dolu çantayı teslim etmek için törenin gerçekleştiği camiye girdi. Rojda’yı gören örgüt elemanı bombanın düğmesine basmaya hazırlanırken Tek Türkiye'deki heyecan gelecek sezona kaldı.


tekturkiyesitesi.blogspot.com

Samanyolu Fanları

Samanyolu haber

28 Haziran 2008 Cumartesi

Tek Turkiye Karanlik Kurul Vatan Delisi

KAOS SENARYOSU DEŞİFRE OLMAYA DEVAM EDİYOR

MASKARA OLDULAR ! - İZLE
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi "Tek Türkiye" nin dün akşam yayınlanan sezon finalinde müthiş bir senaryo ekrana geldi.

Kendilerini Türkiye'nin tek sahibi gören karanlık kurul, önümüzdeki dönemde memleket üzerine yazdıkları bölücü senaryoyu deşifre etmeye devam ediyor..

Her zaman terörü desteklediklerini itiraf eden ve sistemi tıkayıp işlemez hale getirmeyi hedeflediklerini belirten hain senaryonun aktörleri, ülkede birlik ve beraberliği bozmak için ellerinden gelen herşeyi yapacakları mesajını verdi.

İçinde 'Nokta' ve 'Taraf' olan kelimelere alerjisi olduğunu söyleyen bir Kurul üyesi, 'Vatan Delisi'nin yine manşetlerde olmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Kaybetmemek için 'korkutma, sindirme, provokasyon, terör ve suikast' dahil tüm yollara başvuracaklarını bir kez daha vurgulayan Karanlık Kurul üyeleri, çuvallayan senaryolarının analizini yaptı ve servis edilecek kirli planları tek tek anlattı.

Ülkesini seven herkes bu finali izlemeli...


KAN DONDURAN PLAN !

AVUKAT, DOKTOR... HERKES FİŞLENECEK !

TAKİP VE DİNLEMEDE REZİL OLMUŞLAR

İNSAF DEDİRTECEK İFTİRALAR

ÜLKENİN KUTSALLARINA GÖZ DİKTİLER

KARANLIK KURUL YİNE KAOS PEŞİNDE

TUTMAYAN PLAN ONLARI KAMÇILADI

2 ÖNEMLİ İSİM ÖLDÜRÜLECEK !

HUZUR BOZUCULARIN ANKET OYUNU

TÜYLER ÜRPERTEN SENARYO

TEK TÜRKİYE'DE ÖNEMLİ MESAJLAR

BU CENNET VATANI BİTİRME PLANI

KIŞKIRTACAKLAR

KARANLIK SENARYODA HEDEF KİM?

TÜRKİYE'Yİ SEVEN BU OYUNU GÖRMELİ

TÜRKİYE'Yİ SEVEN BU OYUNU GÖRMELİ

27 Haziran 2008 Cuma

Tek Turkiye Nihal Gercekleri Anlatabilecek mi?

NİHAL, SON NEFESİNİ VERİRKEN GERÇEKLERİ ANLATABİLECEK Mİ?

Tek Türkiye'de sürpriz final ! - İZLE
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi Tek Türkiye'de nefesler tutuldu.

Aldığı reytinglerle zirveye bir adım daha yaklaşan, başarılı dizi Tek Türkiye, sezonun son bölümüyle ekrana geliyor.

Rabia tarafından vurulan Nihal, hastaneye kaldırılırken Tarık, onu kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Nihal, son nefesi Tarık'a gerçekleri anlatmak için harcayacaktır. Bu arada Berfin, aldığı görevi yerine getirmek için yola çıkarken hastanede sürpriz isimlerle karşılaşır. Volkan komiser, bombalı eylemi engellemek için çabalarken Kara'nın oyunuyla karşı karşıya kalır. Kardeşini vurduktan sonra ruh sağlığı bozulan Rabia ise akıl hastanesine kaldırılır. Rabia'nın sürekli tekrarladığı cümleler sayesinde sırrıyla ilgili ipuçları yakalayan Tarık, Zelal'in peşine düşer.

Tek Türkiye sezon finaliyle bu akşam 19:45'te Samanyolu Televizyonu'nda...

http://www.samanyoluhaber.com/haber-106664.html

tekturkiyesitesi.blogspot.com

Samanyolu Fanları

21 Haziran 2008 Cumartesi

Tek Turkiye Karanlik Kurul Kaos Senaryosu

KAOS SENARYOSU DEŞİFRE OLMAYA DEVAM EDİYOR

KAN DONDURAN PLAN ! - İZLE
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi "Tek Türkiye" nin son bölümünde de ilginç bir senaryo ekrana geldi.

Kendilerini Türkiye'nin tek sahibi gören karanlık kurul, önümüzdeki dönemde memleket üzerine yazdıkları bölücü senaryoyu deşifre etmeye devam ediyor..

Son günlerde yaşadıkları hezimeti itiraf eden Karanlık Kurul üyeleri, ülkede birlik ve beraberliği bozmak için ellerinden gelen herşeyi yapacakları mesajını verdi.

"Ya kazanacağız ya da kaybedip solucan gibi ezileceğiz" diyen hain senaryonun aktörleri, kirli hedeflerine ulaşmak için uygulamaya koyacakları 'çok iyi düşünülmüş ve şeytanca' planın tüm aşamalarını tek tek anlattı.

İşte nefeslerin tutularak izlendiği bölüm...




İNSAF DEDİRTECEK İFTİRALAR

ÜLKENİN KUTSALLARINA GÖZ DİKTİLER

KARANLIK KURUL YİNE KAOS PEŞİNDE

TUTMAYAN PLAN ONLARI KAMÇILADI

2 ÖNEMLİ İSİM ÖLDÜRÜLECEK !

HUZUR BOZUCULARIN ANKET OYUNU

TÜYLER ÜRPERTEN SENARYO

TEK TÜRKİYE'DE ÖNEMLİ MESAJLAR

BU CENNET VATANI BİTİRME PLANI

KIŞKIRTACAKLAR

KARANLIK SENARYODA HEDEF KİM?

TÜRKİYE'Yİ SEVEN BU OYUNU GÖRMELİ

tekturkiyesitesi.blogspot.com

20 Haziran 2008 Cuma

Tek Turkiye Tarik Gercekleri Nihal'den Ogrenebilecek mi?

TEK TÜRKİYE'DE BU AKŞAM

Tarık gerçekleri öğrenecek mi? - İZLE
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi Tek Türkiye'de nefesler tutuldu.

Farklı konu ve anlatımıyla izleyiciyi ekrana bağlayan dizi, görünmeyenin ardını, izleyiciye aktarmasıyla dikkat çekiyor. 'Tek Türkiye'nin bu haftaki yeni bölümünün konusu şöyle: Peşindeki timden saklanmak için kılık değiştirerek bir inşaata sığınan Berfin'in gerçek kimliği ortaya çıkar Zeynep, Tarık'a gelen isimsiz mektupların peşine düşerken, Nihal zor bir kararın eşiğine gelir. Rabia'nın tehditleri ve Nihal'i Tarık'tan uzak tutma çabaları boşa çıkacaktır.



Tek Türkiye bu akşam 19:45'te Samanyolu Televizyonu'nda...

http://www.samanyoluhaber.com/haber-105847.html


15 Haziran 2008 Pazar

Tek Turkiye Gercek oldu!!

TERÖR ÖRGÜTÜYLE İŞBİRLİĞİ YAPAN MUHTAR YAKALANDI

Tek Türkiye gerçek oldu ! - İZLE
Tek Türkiye'nin senaryosu gerçek oldu.

Samanyolu Televizyonu'nun ülke gerçeklerini konu alan dizisi Tek Türkiye'deki örgüt için çalışan ve örgüte eleman temin eden muhtarın Van'da gerçeği yakalandı. Van Emniyeti'nin PKK'ya katılmak üzereyken yakaladığı 3 şahıs, ifadelerinde kendilerini örgüte Aşağıkoçkıran köyü muhtarı Medeni Demir'in teslim edeceğini söyledi.

Tıpkı dizideki gibi, Özalp ilçesi Aşağıkoçkıran Köyü muhtarı Medeni Demir, köyden örgüte eleman toplamaya çalışıyor ve ikna edebildiği kişileri alıp örgüte teslim ediyordu. Gençler kuryeler aracılığıyla Van üzerinden PJAK'ın kamplarına gönderiliyor ve militan, gerilla eğitimleri alıyorlardı.



UYUŞTURUCU TRAFİĞİNİ YÖNLENDİRİYOR, ÖRGÜTE PARA TOPLUYORDU

Köy muhtarının örgütle bağlantısı bununla bitmiyor. PKK'ya elaman kazandırmanın yanı sıra örgütün uyuşturucu trafiğini yönlendirme, örgüt adına para toplama gibi faaliyetlerde de bulunuyordu.

Muhtar Demir, Van Emniyeti'nin operasyonuyla yakalanan 3 kişinin ifadesi sonucu yakayı ele verdi. PKK'ya katılmak isteyen şahıslar ilk ifadelerinde, kendilerini örgüte köy muhtarı Medeni Demir'in teslim edeceğini söyledi.

Muhtarı, aracına yaptığı baskınla yakalayan polis, araçta 1 adet savunma tipi el bombası, 1 adet dürbün ve örgüte ait olduğu belirtilen 17 bin 850 YTL para buldu. Şahıslar ve muhtar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Van F Tipi Cezaevi'ne konuldu.

14 Haziran 2008 Cumartesi

Samanyolu Haber tv İzlenimler




Salih Zengin'in sunumuyla ekrana geliyor.
Kimi zaman yemek sanatları akademisinde… Kimi zaman oyuncak müzesinde… Kimi zamansa balık halinde… Salih Zengin her hafta farklı bir yerde farklı bir konuyla ilgili izlenimlerini aktarmak üzere Samanyolu Haber’de… Olayların tebessüm eden yüzüyle tanışmak isteyenlere duyurulur…
http://tv.samanyoluhaber.com/showprogram.aspx?ContentId=3558

Samanyolu Haber tv Spor Zamanı



Bir futbol klasiği, ekranların en kaliteli spor programlarından biri...
Spor Zamanı usta Televizyoncu Mehmet Şeyho’nun yönetiminde Samanyolu Haber Televizyonunda ekrana geliyor. Dosya haberlerle gündeme damgasını vuracak Spor Zamanı her zaman olduğu gibi yine futbolseverlerin vazgeçilmezi oldu.

Osman Şenher, Ahmet Ağaoğlu ve Yemen Ekşioğlu’nun usta işi yorumlarıyla her Pazartesi akşamları saat 21:00’de sizlerle buluşuyor.

Samanyolu Haber tv Merhaba Yenigün



Mahmut Filizer'in sunumuyla ekrana geliyor.

Geceden sabaha kadar yaşanan olaylar...
Yeni güne gündem olacak başlıklar...
Gazetelerden haberler, canlı bağlantılar ve son gelişmeler...

Mahmut Filizer’in sunumuyla ekranlara gelen Merhaba Yenigün kahvaltı faydasında bir sabah bülteni. Unutmayın, iyi başlayan bir gün genelde iyi geçmeye aday gündür.

Samanyolu Haber tv son durum




Asım Yıldırım'ın sunumuyla ekrana geliyor.

Günün bittiği yerde kafa dinginliğiyle ayrıntılı bir bülten izlemek isteyenler Son Durum’da buluşuyor. Asım Yıldırım’ın sunumuyla ekranlara gelen bülten sabahtan geceye kadar yaşanan tüm gelişmeleri içeriyor.


iletişim: sondurum@samanyoluhaber.com

Samanyolu Ana Haber



Kemal Gülen'in sunumuyla ekrana geliyor...

Türkiye ve dünya gündemi Samanyolu Haber farkıyla ekranlara geliyor. Kemal Gülen’in sunduğu ana haber bülteni gündeme damgasını vuran olayları, olayların perde arkasında yaşananları bütün yönleriyle ele alıyor. Gerçek bilgiye ulaşmak isteyenler bu bülteni kaçırmıyor.

http://tv.samanyoluhaber.com/showprogram.aspx?ContentId=3563

Tek Turkiye Karanlik Kurul Fisleme

TEK TÜRKİYE'DE KAOS SENARYOSU DEŞİFRE OLMAYA DEVAM EDİYOR

Avukat, doktor... Herkes fişlenecek !
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi "Tek Türkiye" nin son bölümünde de ilginç bir senaryo ekrana geldi.

Kendilerini Türkiye'nin tek sahibi gören karanlık kurul, önümüzdeki dönemde memleket üzerine yazdıkları bölücü senaryoyu deşifre etmeye devam ediyor..

Hedeflerinin ortadan parçalanmış, insanları ve kurumları kavgalı bir Türkiye olduğunu itiraf eden hain senaryonun aktörleri, 'Tek Türkiye'nin engellenmesi için ellerinden gelen herşeyi yapacakları mesajını verdi ve servis edilecek kirli planları tek tek anlattı.

İşte nefeslerin tutularak izlendiği bölüm...




İNSAF DEDİRTECEK İFTİRALAR

ÜLKENİN KUTSALLARINA GÖZ DİKTİLER

KARANLIK KURUL YİNE KAOS PEŞİNDE

TUTMAYAN PLAN ONLARI KAMÇILADI

2 ÖNEMLİ İSİM ÖLDÜRÜLECEK !

HUZUR BOZUCULARIN ANKET OYUNU

TÜYLER ÜRPERTEN SENARYO

TEK TÜRKİYE'DE ÖNEMLİ MESAJLAR

BU CENNET VATANI BİTİRME PLANI

KIŞKIRTACAKLAR

KARANLIK SENARYODA HEDEF KİM?

TÜRKİYE'Yİ SEVEN BU OYUNU GÖRMELİ

7 Haziran 2008 Cumartesi

Tek Turkiye Karanlik Kurul Takip ve Dinleme Rezaleti

TEK TÜRKİYE'DE İLGİNÇ SENARYO

Takip ve dinlemede rezil olmuşlar!
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi "Tek Türkiye" nin son bölümünde de ilginç bir senaryo ekrana geldi.

Kendilerini Türkiye'nin tek sahibi gören karanlık kurul, önümüzdeki dönemde memleket üzerine yazdıkları bölücü senaryoyu deşifre etmeye devam ediyor..

Yıllardır ülkeyi istikrarsızlığa ve kaos ortamlarına sürüklemek için her türlü malzemeyi kullandıklarını itiraf eden hain senaryonun aktörleri, bu bölümde de çarpıcı mesajlar verdi, çuvallayan senaryolarının analizini yaptı.

İşte nefeslerin tutularak izlendiği bölüm...



İNSAF DEDİRTECEK İFTİRALAR

ÜLKENİN KUTSALLARINA GÖZ DİKTİLER

KARANLIK KURUL YİNE KAOS PEŞİNDE

TUTMAYAN PLAN ONLARI KAMÇILADI

2 ÖNEMLİ İSİM ÖLDÜRÜLECEK !

HUZUR BOZUCULARIN ANKET OYUNU

TÜYLER ÜRPERTEN SENARYO

TEK TÜRKİYE'DE ÖNEMLİ MESAJLAR

BU CENNET VATANI BİTİRME PLANI

KIŞKIRTACAKLAR

KARANLIK SENARYODA HEDEF KİM?

TÜRKİYE'Yİ SEVEN BU OYUNU GÖRMELİ

5 Haziran 2008 Perşembe

Kollama Dizisi Rektor Suikastı

'Büyük bir olay olacak!' - VİDEO
Samanyolu TV'de yayınlanan "Kollama" isimli dizi provokasyonu deşifre etti. İşte ortaya çıkan "bölme planı"nın çarpıcı görüntüleri…

Karanlık güçlerin kışkırtmaları ve devleti bölme eğilimlerinin birer parçası olan olayların peşinde koşan ekip, istihbarattan bir görevlinin yardımıyla rektöre suikast girişimini öğrenir.
Bunun üzerine Necip ve arkadaşları suikastı önlemek için değişik kılıklara bürünerek üniversiteye girerler. "Volkan" adlı örgütlenmenin ülkede kaos çıkarmak için "sahte türbanlı provokatörler" tuttuğu, medyayı ve savcıları baskı altına aldığı, laik söyleme sahip rektörlere suikast düzenleyerek, suçu masum insanların üzerine attığı da bu bölümde ilgiyle takip edildi.



PROVOKATÖR İŞ BAŞINDA
Bir mağazada alelacele modern kıyafetlerini çıkarıp, türban bağlayan provokatör kadın, Çağdaş Kadın Platformu Başkanı Esin Bakaryan'a taş fırlatır. Ayrıca, müdahale eden polisin başını da taşla yarar. Ancak üzerini değiştirip, kaçmaya hazırlanırken polise yakalanır. Yine de olay, "taraflı medya" tarafından "Türbanlılar dernek başkanına saldırdı" diye halka sunulur.

Eylem dönüşünde Volkan adlı örgüte komplonun başarılı olduğunu telefonla rapor eden Esin Bakaryan, arkasındaki türbanlı kadın sürücüye yol vermez. Camı açıp, onu "İran'a gitsene" diye aşağılar. Ancak bu arada atıştırdığı çerez, boğazına kaçar. Onun boğulma tehlikesi geçirdiğini gören türbanlı kadın (ki özel bir hastanede doktordur) müdahale ederek, hayatını kurtarır. Ancak türbanlı kadının Bakaryan'ın sırtına vurarak yaptığı hayat kurtarıcı müdahaleyi saldırı sanan biri, cep telefonuna kaydederek polise verir. Türbanlı doktor, hayat kurtardığı halde tutuklanır. Bakaryan, hatasını anlar ve taburcu olduktan sonra doğruca türbanlı doktorun evine gidip özür diler. Bakaryan şöyle der: "Asıl lanetlenmesi gereken başörtüsü değil, benim gözlerimi örten örtüymüş. Yobaz olan eleştirdiğim insanlar değil benmişim meğer (Doktora bir başörtüsü hediye eder). Umarım bu incecik örtü artık duvar olmaz aramızda..."

REKTÖRE SUİKAST
Laik söylemiyle tanınan rektör Yaman Kırcaali de Volkan adlı gizli örgütün bir üyesidir. Ancak onu gözde çıkaran örgüt, rektörü suikastle öldürtüp suçu masum insanların üzerine atarak ülkede kaos oluşturmayı arzular. Ancak polis suikastı haber alır ve bir başkomiser sayesinde rektör kurtulur. Volkan örgütünün lideri, suikastın başarısız olduğunu öğrendiğini zaman çileden çıkar: Demek öyle. O zaman B planını uygulayacağız...

"Kollama" her pazar saat 19:45'te Samanyolu TV'de...

25.Mart.2008 14:51:34

http://www.samanyoluhaber.com/haber-95930.html

kollama-yigit.blogspot.com

Tek Turkiye Genel Kurmay Baskanindan Sok Aciklamar

ŞER ŞEBEKESİ ŞİMDİ NE YAPACAK?

Org. Koçyiğit'ten şok karar! - VİDEO
Güneydoğu için yeni bir eylem planı açıklayan Genelkurmay Başkanı Muzaffer Koçyiğit, Genelkurmay karargahını Diyarbakır'a taşıyacaklarını söyledi.

İşte Tek Türkiye dizinde seneryo gereği yer alan açıklama

Genelkurmay Başkanı Muzaffer Koçyiğit'in şok basın toplantısı...

"Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Boşnağıyla Pomağıyla Avşarıyla Manavıyla hepimiz bir bütünüz. Bugün Çanakkale'yi gezdiğinizde şu saymış olduğum ve daha sayamadığım birçok ırktan insanın omuz omuza kardeş gibi birbirine sarılarak yattığını görürsünüz. Türk Mehmet ile Kürt Memo'nun kahramanlık destanıdır Çanakkale. Bugün bizi birbirimize düşürmeye ve kırdırmaya çalışan yabancı istihbarat servislerinin bu bölgede cirit attıklarını görüyoruz. Yine hep birlikte bunlara izin vermeyeceğiz."

- Hükümete sunduğunuz pakette neler var?

"Öncelikle Batı illerimizle Güneydoğu'daki illerimiz valilikler vasıtasıyla kardeş il ilan edilmeli ve her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerle beraber ekonomik yatırımlar da bu sayede hızlandırılarak istihdam sahaları genişletilmeli. Güneydoğu'da fabrika açarak bölge halkına hizmet götüren teşebbüslerden vergi alınmamalı. Maddi katkılarla teşvik edilmeli. Ayrıca Genelkurmay Başkanlığımızın karargahını Diyarbakır'a taşımayı hükümete teklif ettik. En kısa zamanda buraya yerleşeceğimizin de müjdesini vermiş olayım."

- Neden böyle birşeye ihtiyaç duyuldu?

"Bu bir ihtiyaç olmasa bile ben askerlerimin başında ve yanında bulunmalıyım. Selahattin Eyyubi'nin torunları olan bu mübarek halka hizmet için onlara daha yakın bulunmalıyım. Gerekirse çadırlarda yatmalıyım diye düşünmekteyim."

Bu sözler Samanyolu TV'de beğeniyle izlenen Tek Türkiye dizisinden... Her Perşembe reyting rekorları kıran Tek Türkiye'de senaryo gereği Genelkurmay Başkanı bu sözlerle dizide anlatılan şer şebekesini zor duruma soktu. Önümüzdeki bölümde şer şebekesinin bu açıklamalara karşı nasıl bir tavır alacağı izleyiciler tarafından şimdiden merak ediliyor.

TEK TÜRKİYE YENİ BÖLÜMÜYLE 5 HAZİRAN PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 19:45'TE SAMANYOLU TV EKRANLARINDA OLACAK

İŞTE GENELKURMAY BAŞKANI'NIN ŞOK AÇIKLAMALARI

1 Haziran 2008 Pazar

Kollama Dizisi Yeni Polisiye Dizi

Samanyolu'nun yeni polisiye dizisi bu akşam başlıyor. İşte ilk görüntüler - Video

İzleyenleri ekrana bağlayacak - Video
Samanyolu Televizyonu'nda bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor.

Kollama isimli dizi, vatandaşların can güvenliğini sağlamakla görevli polislerin hayatını konu alıyor. Samanyolu seyircileri bu diziyle, gazetelerde okudukları polisiye haberlerin, kimi zaman acımasız, kimi zaman da insani boyutlarını görme imkânı bulacak.

Dizileriyle seyircisinin gönlünde taht kuran Samanyolu Televizyonu'nda bu akşam yeni bir dizi izleyicilerle buluşuyor.


Zor şartlar altında çalışarak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayan polislerin hayatının anlatıldığı dizide Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda, Çil ve Ayçin Tuyun gibi isimler rol alıyor. Dizinin yönetmeni ise Cemile Kırmızı Karadaş.

Dizi, konusu kısaca şöyle... Bakanlar Kurulu kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne her türlü olaya anında müdahale eden destek büro kurulmuştur. Yeni kurulan polis timinin yardımsever ve adaletli amiri Necip'in suçlularla mücadelede temel prensibi ise suçluyu kazanmaktır.

Dizide emniyet amiri Necip'e cesur ve gözü pek bir ekip eşlik ediyor. Kahramanları daha ilk bölümde zor görevler bekliyor. Destek TİM’inin ilk işi ise intihar saldırıları düzenleyen yasadışı bölücü bir örgütü çökertmek.

Seyirci dizide gazetelerin üçüncü sayfalarında yer alan haberlerin kimi zaman acımasız kimi zaman da insani ve bilinmeyen yönlerini görme imkânı bulacak. Kollama bugün ve her pazar saat 19:45'te Samanyolu ekranlarında olacak.

10.Şubat.2008 17:10:50

http://www.samanyoluhaber.com/haber-90829.html

kollama-yigit.blogspot.com

Tek Turkiye Karanlik Kurul Komplo Nasil İsleyecek?

TEK TÜRKİYE'DE KAOS SENARYOSU DEŞİFRE OLMAYA DEVAM EDİYOR

İNSAF DEDİRTECEK İFTİRALAR ! - İZLE
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi "Tek Türkiye" nin son bölümünde de inanılmaz bir senaryo ekrana geldi.

Kendilerini Türkiye'nin tek sahibi gören karanlık kurul, önümüzdeki dönemde memleket üzerine yazdıkları bölücü senaryoyu deşifre etmeye devam ediyor..

Yıllardır ülkeyi istikrarsızlığa ve kaos ortamlarına sürüklemek için her türlü malzemeyi kullandıklarını itiraf eden hain senaryonun aktörleri, tezgahlarının devam edebilmesi için halkı ümitsizliğe sevk edecek yeni bir eylem sürecine başlanması gerektiği mesajını verdi ve bunun adım adım nasıl gerçekleşeceğini de anlattı.

İşte nefeslerin tutularak izlendiği bölüm...


31.Mayıs.2008 17:23:57