20 Ağustos 2008 Çarşamba

Kollama Dizisi:Memduh [Ertan Kilic] ile Hasbihal

Kollama Dizisi Memduh [Ertan Kılıç] ile Hasbihal


Samanyolu Fanları sitesinden:


Samanyolu Televizyonu'nun ilgiyle izlenen polisiye dizisi
Kollama'nın çoksevilen
ve bir o kadar da gizemli karakteri olan Emniyet
istihbarat elemanıMemduh'u
canlandıran Ertan Kılıç Beyefendi artık sitemiz
üyelerinin
sorularınıcevaplandıracak.


Memduh abimize soru bombardımanına başlayabiliriz :)))


Hasbihal başlığı: Ertan
Kılıç (Kollama - Memduh) ile hasbihal

samanyoul fanlarına
teşekkürler...

Kaynak Kollama Dizisi Blog

6 Ağustos 2008 Çarşamba

Samanyolu Fanları Salavat Kampanyası Hedef 3 Milyon!

Resim

Arkadaşlar şu mübarek üç aylarda Peygamber Efendimize (SAV) sevgi emmaresi olan salavat kampanyası başlatalım istedik. Sizlerin yoğun katılımıyla Peygamber Efendimize (SAV) Sevgimizi Gösterelim.

Ben Hedefimizi 3 Milyon olarak düşündüm. Sizlerin Katılımıyla hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Hadin hepbirlikte Peygamber Efendimize (SAV) Sevgimizi en iyi şekilde gösterelim. Biz onu şuan analımki O da bizi ahirette hatırlasın.

Çok değişik salavatı şerifler var ben bitanesini buraya yazdım.

Allahümme salli ala seyidine Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

Başlama tarihi bugün (02.08.2008) bitiş tarihi Ramazanın 27. gecesine kadar yani kadir gecesine kadar.

Hadin başlayalım açılışı ben yapayım 10.000 adet salavat

Hedef 3 Milyon Salavat

Katılmak İçin: Samanyolu Fanları Salavat Kampanyası

5 Ağustos 2008 Salı

Samanyoluhaber Ergenekon'da Gündemin Nabzını Tutuyor

Ergenekon hakkındaki haberleriyle devamlı ergenekon konusunu gündeminde tutan samnayoluhaber sitesinin ergenekon ile ilgili hazrladığı haberlerin hepsi tek adresde:

http://www.samanyoluhaber.com/ergenekon.html

4 Ağustos 2008 Pazartesi

Ergenekon'u ilk Olarak Aksiyon Dile Getirdi! [Yıl:1997]

"Karanlığın Sol eli"
Susurluğu Ergenekon tasfiye etti

http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=18854

:arrow: İşte az önce Ülke TVde Susurluk olayından sonra Türkiyenin çok satan gazetelerin manşetlerinden oluşan ARŞİVCİ programında Ergenekon'un ilk telaffuz edilişini denk geldim.

:arrow: Ergenekon terör örgütü'nden ilk defa 11 ocak 1997 tarihli ZAMAN GAZETESİ 'nde bahsedilmiş,o zamanlar kimselerinde dikkatini çekmemiş,ne bilsinler bu günlerde Ergenekonun bu kadar meşhur olacağını. Aynı gün Zaman Gazetesi'nde bir şekilde manşetten verildiği ortaya çıkmış.Arşivci de bu önemli noktaya parmak bastı ve Aksiyon ile Zaman Gazetesinden önemle bahsetti.


Ergenekon Örgüt ismi olarak adı nereden geliyor?
Nedir bu Ergenekon,neyin nasıl devamı?


Operasyonun adı polis koyduğu için Ergenekon değil, örgütün adı Ergenekon olduğu için operasyonun adı Ergenekon.

10 yıl kadar öncesinin haber araştırma dergisi Aksiyon'da aynı örgütü bulabilirsiniz.

Karanlığın sol eli - Aydoğan Kılıç - Aksiyon Sayı: 110 - 11.01.1997

Çok ilginç yazıda bahsedilen tarih : 1960'lar.



AKSİYON Sayı: 110 - 11.01.1997 Aydoğan Kılıç yazdı:
...
Bugün özellikle Hiram Abas, Emekli Orgeneral Hulusi Sayın ve Sabancı cinayetinin yıllarca karanlıkta kalan gerçekleri bir bir gün yüzüne çıkıyor. Nitekim eski bir deniz subayı olan araştırmacı yazar Erol Mütercimler dergimize yapmış olduğu açıklamalarında, yıllar süren araştırmalarına göre herşeyin üstünde, içinde askerlerin, emniyetçilerin, gazetecilerin, profesörlerin bulunduğu 1960 yılında kurulan ERGENEKON adlı bir örgütle karşı karşıya olduğumuzu söylüyor.

Mütercimler, Dursun Karataş'ın da bu örgüt tarafından kullanıldığını, bu örgütün gerekirse PKK'yı bile kullanabileceğini iddia ediyor. Emekli Deniz Binbaşı Erol Mütercimler yıllar önce Memduh Ünlütürk Paşa ile yapmış olduğu bir görüşme sırasında, Ünlütürk'ün kendisine bu örgütten bahsettiğini, duyduğu şeyler konusunda adeta şok olduğunu belirtiyor.

....

Dursun Karataş’ın devlet içindeki birtakım güçler tarafından kullanıldığını en ince ayrıntılarına kadar anlattığını söylüyor. Halil Özkul tıpkı Erol Mütercimler gibi Ergenekon adlı özel bir gücün ipuçlarını veriyor: “Eroin gelirinden Türkiye ekonomisine yıllık milyarlarca dolar para giriyor. Dursun Karataş da bu örgütün bir üyesidir.

.... Mustufa Duyar’ın tam da Susurluk Skandalı’nın basının tek konusu haline geldiği bir sırada teslim olması kuşkusuz daha da ilgi çekici. Örgütün kendisini öldüreceğinden korktuğu için teslim olduğunu söyleyen Mustafa Duyar’ın bu sözleri de pek inandırıcı bulunmadı, çünkü DHKP—C’nin en acımasız infazlarının cezaevlerinde gerçekleştirildiği biliniyor.

İşte tüm bu çelişki ve soru işaretleri ne Sabancı cinayetinin ne de DHKP—C’nin işlemiş olduğu bir çok cinayetin sadece DHKP—C ile açıklanamayacağını daha da belirginleştiriyor. İdeolojik ayrım gözetmeksizin hemen her örgüt ve kurumda yapılanarak örgütlenen, kimi zaman devrim aşkı ile yanıp tutuşan Paşa Güven’i, Dursun Karataş’ı; kimi zaman da kalbi vatan sevgisi ile dolu Abdullah Çatlı gibi ülkücüleri kullanabilen, içinde askerlerin, emniyet müdürlerinin, profesörlerin, gazetecilerin bulunduğu bir güç bu. Adı ile ilgili rivayetler muhtelif: Gladio, Kontr— Gerilla ya da yeni ismiyle “ERGENEKON”.



TÜM DETAY :
http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=18854 'da!



Susurluğu Ergenekon tasfiye etti yorumuda Arşivci programına ait
ARŞİVCİ, bugün yaşadığımız olaylara geçmişten ışık tutuyor ve hafızalamızın tozunu siliyor. ARŞİVCİ’de geçmişi “gazetelerden” hatırlayıp böylece tarihi birçok yönüyle hatırlama fırsatına sahip oldum.Tahir Aytekin’in sunduğu ARŞİVCİ her Pazartesi 21.00’da “hafızanızı tazeleyin”.Tekrarı Pazar 20:30

Resim
YIL: 14

Kaynak: Karanlığın Sol eli !

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Mehtap TV ve Yumurcak TV, Digitürk'te

Mehtap TV ve Yumurcak TV, Digitürk'te

Samanyolu Yayın Grubu'nun çocuklara yönelik yayına soktuğu Yumurcak TV ve 'Bir Kültür Kanalı' sloganıyla yola çıkan Mehtap TV artık Digitürk ekranlarından da izleyiciye ulaşacak.


Yumurcak TV, küçükleri eğlendirirken eğiten yayınların yanısıra saat 23.00'ten sonra da ailelere yönelik eğitim programları yayınlıyor. Televizyon Servisi

1 Ağustos 2008 Cuma

Samanyolu TV izleyicileri sanal âlemde buluşuyor

Kendilerini Samanyolu fanları olarak adlandıran Samanyolu Televizyonu izleyicileri, sanal âlemde buluşuyor. www.samanyolufanlari.com adı altında kurulan site, 7 aylık yeni bir site olmasına rağmen şimdiden 1700 üyeye ulaştı.

Samanyolu fanları sitesinin amacı, tüm dünyada Samanyolu Televizyonu severleri buluşturmak ve bilgilendirmek. Sitede diziler hakkında özel bilgiler ve dizi oyuncular ile yapılmış röportajlar yer alıyor. Siteye konulan forum sayfalarında ise, üyeler dizilerde verilen mesajları gündeme getirerek fikir alış verişinde bulunuyor. Dizi oyuncuları ile sevenlerini aynı platformda buluşturup karşılıklı sohbet ettiren 'Samanyolu fanları' sitesini diğer sitelerden ayıran en büyük fark ise, insan odaklı olması ve hiçbir menfaat gütmememsidir. Ayrıca site, Samanyolu Televizyonu ve Samanyolu Yayın Grubu ile alakalı yenilikleri de takip edebilme imkânı sunuyor.