30 Aralık 2009 Çarşamba

KOLLAMA 71. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kollama 71. Bölüm Tahminler, FRAGMANLAR ve yorumlar burada:

Yiğit, Pisagor ve Pikeas'a tüm yapılanların hesabını sormaktadır.

İkisi de ölümle burun buruna gelmişken çıkan çatışmadan kurtulmayı başarırlar. Ancak Pisagor için hayati bir tehlike söz konusu olur. Bu arada Yiğit eve gelmeden ayrılmayı planlayan Melike, sonunda evden valizleriyle beraber çıkar. Fakat Yiğit onun peşindedir.
Melike'yi zorla bir zamanlar Mert İven'in yaşadığı konağa götürür. Melike şimdi ölmeden önce son kez her şeyi itiraf etmek zorundadır
.[/size]

Kollama 71.Bölüm fragman orijinal

buyrun indirin: :arrow: http://rapidshare.com/files/328021159/KOLLAMA--71.Bolum-YENi-FRAGMAN-1ocak2010da.yayinlanacak.wmv


veya :arrow: anında izleyin sevenload:





http://www.dailymotion.com/video/xbou2j_kollama-71bolum-fragmani_shortfilms

TEK TÜRKİYE 86. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)


Dila, Avjin'e örgüte katılmak istediğini söyleyince, Avjin ondan bunu kanıtlaması için birini öldürmesini ister.

Dila öldüreceği kişinin kim olduğunu öğrenince korkusu bir kat daha artar. Bu arada Şivan, Şilan ve Ramo'nun güvenliği için uğraşırken, Çetin'in olaya el koyması her şeyi alt üst eder. Şimdi Ramo ölüm kalım savaşı verecek, Şilan ise hapishaneye gönderilecektir. Ancak hapishanede Çetin'in emri üzerine büyük bir isyan çıkar. İçeriden birer birer cesetle çıkmaktadır. İsyan'ı bastırmak için gelen Tarık ise gördüğü manzara karşısında şoke olacaktır.

TEK TÜRKİYE 86. BÖLÜM FRAGMANI indirmek isteyenlere:

:arrow: http://rapidshare.com/files/328346547/TEK_TURKiYE_86.Bolum_Fragman_YENi_31_ARALIK_2009_YAYINDA.wmv
Tek Türkiye|86. Bölüm|[S3.B12]|STV|Baransel|

TEK TÜRKİYE 86. BÖLÜM FRAGMANI :P




İYİ SEYİRLER

Yapımcı

Salih Asan

Yönetmen

Çelik Berksoy

Oyuncular

Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Müjgan Gönül, Kadim Yaşar

Yayın Günü ve Saati

31 Aralık Perşembe 19:50

26 Aralık 2009 Cumartesi

KIRIK KALPLER 7. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Bir çocuk doktoru olan Meryem, 11 yıldan sonra nihayet beklediği bebeğine kavuşmak üzeredir. Ancak ani gelen bir rahatsızlık sonucunda onu kaybeder. Hayatta tek isteği bir çocuk sahibi olmak olan Meryem, yaşadığı acı üzerine çocuğunun olması için büyücülere bile başvurmaktan çekinmez. Ancak sürekli gördüğü bir rüyanın ona bir uyarı olduğunu bilememekte ve eşinin tüm çabalarına rağmen yanlışlar yapmaya devam etmektedir. Yapması gereken duayı yapmayı da ertelemektedir. Bir gün hiç beklemediği bir anda tekrar hamile olduğunu öğrenir. Fakat kendisin bekleyen kötü sürprizden habersizdir.

Yapımcı Melih Sezgin

Yönetmen Hasan Kıraç

Oyuncular Yaren Aynuz, Kamil Adıgüzel

Yayın Günü ve Saati 28 Aralık Pazartesi 19:50

Kırık kalpler Samanyolu'nda...




En çok istediği,
ama sahip olamadığı şeyle imtihan edildiğinde,
çok geç olmadan dua kapısını aralayabilecek mi???



iyi seyirler...

4. OSMAN 13. BÖLÜM (FRAGMAN VAR) (NECİP AMİR'Lİ ÖZEL BÖLÜM!)

4.Osman bu hafta güncel konuları ele alan yeni hikayesi ile ekrana geliyor.

Osman, kızını hastaneye ulaştırmayı başarır. Ancak baba kız arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam etmektedir. Bu arada kenar mahallelerden birinde 16 yaşında Murat adlı bir gencin cesedi bulunur. Göğsünden üç kurşunla profesyonelce vurulan gencin abisi, terör örgütleriyle bağlantıdadır. Ve son yaptıkları eylemde, yaktıkları otobüste bir subayın eşinin ölmesine neden olmuşlardır. Murat'ın ölüm nedeninin intikam hırsı olduğunu öğrenen Osman, seri şekilde karşıt görüşteki gençleri öldürerek intikam almaya çalışan katili bulmak için terör uzmanı Necip'ten yardım ister.

Yapımcı:Melih Sezgin
Yönetmen:Gül Güzelkaya
Oyuncular:Reha Özcan, Cavit Çetin Güner, Filiz Taçbaş, Beğüm Şahin, Hazam Kadak, Savaş Tamer
Yayın Günü ve Saati:29 Aralık Salı 19:50


DÖRDÜNCÜ OSMAN 13.BÖLÜM FRAGMAN İZLE




iyi seyirler...

Resim

Kollama'dan Necip Amir (Mehmet Özgür) ve Memduh'un (Ertan Kılıç) konuk olduğu
bölüm 29 Aralık 2009 günü Samanyolu'nda... Bu müthiş bölümü sakın ama sakın kaçırmayın...

DÜNYANIN RENKLİ GÜZEL YÜZÜ TÜRKİYEM!


Ayna programının yapımcısı Orhan: "Dünyada Türkiye'in adını duyurma görevi bizlerin omuzlarında..."

Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan Ayna programının yapımcısı ve sunucusu Saim Orhan, bir zamanlar dünyaya rengini veren Türk milletinin yeni güzellikleri yapmaya aday olduğunu söyledi. Adana'daki sivil toplum kuruluşlarının Hayal Balo Salonu'nda düzenlediği programa katılan Orhan,"Geçmişte güzel işler yapıldı. Bitti mi? Hayır. Çünkü biz aynı toprağın insanlarıyız." dedi.

Bugüne kadar dünyanın 110 ülkesinde gerçekleştirdiği çekimleri ekranlarda beğeniyle izlenen Orhan, dünyada Türkiye'yi seven insanların yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Orhan, ancak bu şekilde Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Parlamentosu gibi farklı platformlarda yalnız kalınmayacağını ifade etti. Şu anda Anadolu insanının dünyada ülkenin adını duyurmak ve bayrağını dalgalandırmak için çabaladığını vurgulayan Orhan, "Biz ne kadar gayret edersek, Türkiye'nin adı o kadar duyulur hale gelecektir. İnsanlarımıza daha bir saygı ile bakılacak, vatanımız güzellikle anılacaktır. Bu lobicilik faaliyeti elimizde olan bir şey." diye konuştu.

İngiltere, Fransa, İspanya veya Portekiz gibi ülkelerin yıllar önce sömürdükleri devletlere kendi dili ve kültürlerini aşıladığına işaret eden Saim Orhan, "Demek ki sen oralara gitmezsen varlığını hissettiremez; dünyada sana duyulan saygı o ölçüde kalır. Bu çok net bir şey. Dünyanın dört bir yanına ülkenin adını yayma vazifesi bizlerin omuzlarında."şeklinde konuştu.

Portekiz'in 10 milyon nüfusa rağmen dünyada 200 milyondan fazla kişinin Portekizce konuştuğunu açıklayan Orhan, şöyle devam etti: "Gitmişler, okullar, kültür merkezleri açmışlar. Kendi dillerini yerleştirmişler. Brezilya'nın yüzölcümü 8,5 milyon kilometre karedir. Dev bir ülke. Nüfusu 190 milyon. Bu ülke bile Portekizce konuşuyor. 10 milyon nüfuslu bir ülkeyi konuşuyoruz. İspanya'nın nüfusu 40 milyon. Bugün 350 milyon dünyada İspanyolca konuşuyor. 16 bin radyo, 250 televizyon İspanyolca yayın yapıyor, 5 bin gazete İspanyolca çıkıyor. Türkiye 70 milyon nüfuslu büyük bir devlet. Herkesin, 'Bu örnekleri duyduktan sonra millet adına ne yapabilirim?' diye sorması lazım. Sağımıza solumuza bakmaya gerek yok. Bu işi yine bizlere bakıyor. Her ferdin mutlaka bu konuda yapabileceği şeyler vardır."

31'i Afrika'da 49 ülkede 160 milyon insanın Fransızca konuştuğunu bildiren Orhan, geçmişte büyük medeniyetler kuran Anadolu insanına güzel hedefler verildiğinde destanlar yazacağını hatırlattı.

Osmanlı'nın gittiği her yere iyiliği, güzelliği ve hoşgörüyü götürerek ihya ettiğini ifade eden Orhan, Fatih Sultan Mehmet'in İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nden 100 yıl önce insana 'insanlığı' öğretecek uygulamalara imza attığını kaydetti. Orhan, büyük Osmanlı padişahının feth ettiği ülkelerde halkın diline, malına ve inançlarına karışmadığını aktardı. Uluslar arası platformlarda ülkenin yalnız kaldığını ve KKTC'yi bir Türkiye'nin tanıdığına işaret eden Orhan, lobicilik faaliyetlerinin önemine değindi.

Orhan, şunları söyledi: "Bugün Anadolu insanı Papua Yeni Gine'den Güney Afrika'daki ülkelere kadar yüzlerce müessese açmış. Buralarda binlerce talebe okuyor. Benim dilimi, kültürümü öğreniyor. Yarın farklı farklı yerde Türkiye lehine parmaklarını kaldıracaklardır. Geldikleri noktalarda Türkiye ve KKTC yalnız kalmayacaktır. Bütün bunlar Türk insanının daha çok çalışmasıyla ilgilidir. Ülkenin adını dünyanın her yerine duyurma davası hepimizin üzerindedir. Koşturduğumuz oranda yeryüzünde saygımız artacaktır."

Yurt dışındaki kolejlerde görev yapan öğretmenlerin karşılaştığı güçlükler üzerinde durun Orhan, hiçbir devletin ilk başta "Buyurun gelin okul açın." demediğini söyledi.

Gönüllü eğitim kadrolarının gittikleri yerlerde sabır ve özveriyle çalıştıklarını bildiren Orhan, dün olduğu gibi bugün de insanlığın Anadolu insanın güzelliklerine ihtiyacının bulunduğunu sözlerine ekledi.

Organizasyona destek veren kişi ve kurumlara ödüllerin verildiği programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Alıntıdır

31. AVRASYA MARATONU BASIN TEŞVİK ÖDÜLLERİ


31.Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu Basın Teşvik Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı. Gazeteciler arasında haber, yorum, fotoğraf, seri haber, röportaj ve görüntü dallarında düzenlenen yarışma sonucunda kişiler ödüllerini WOW Hotel&Convention Center Zeus Salonu’nda yapılan törende aldı.

Ödül töreninde kanalımız Samanyolu TV Seri Haberde ödüle layık görüldü.

http://www.samanyolu.com.tr/default.aspx

DÜNYASINI RADYOYA TAŞIDI


Televizyon izleyicisinin bir dönem Samanyolu'nda ekrana gelen 'Mavi Rüya' dizisinden tanıdığı Melda Bekcan, şimdilerde sesini Dünya Radyo'daki (93.5) Mavi Rüya programıyla duyuruyor.

Aynı adla Aksiyon dergisinde de köşe yazan oyuncu, radyo macerasını şöyle anlatıyor: "Radyo, televizyona kıyasla daha rahat ve samimi bir ortam ve ben ikisinden de farklı tatlar alıyorum." Cumartesi günleri 16.00 ile 19.00 arası yayınlanan programda dinleyicilerin sıkıntılarına çözümler aranıyor. Programa hafta boyunca öne çıkan bir konu hakkında söyleşi yapmak üzere bir uzman da davet ediliyor.

ZAMAN

23 Aralık 2009 Çarşamba

KOLLAMA 70. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Rüya ile kabus, birbirine karışınca..

Pişmanlıklar vicdanı zorlayınca..

Yeni bir başlangıç için;

Gemileri yakmak gerekiyor!

Resim

Kollama 70. Bölüm FRAGMAN geldi .Şu an eklendi : ( özet şu an yok ama sonra eklenecek )

Kollama 70. Bölüm fragman önce rapidden indir linki:

:arrow: http://rapidshare.com/files/324936094/KOLLAMA--70.Bolum-YENi-FRAGMAN-25aralik2009.yayinlanacak.wmv


GÖLGE GÖKMEN ASLINDA YİĞİTİ VURACAKTI.. MERD İVEN TÜRKÜCÜ, ERKENKONDU İÇİN ÇOK LAZIMDI
gölgede hedef sapması konducuların başına büyük iş açacak..belki de hayırlısı bu olacak..

ama bilin ki BU HAFTA KOLLAMADA MÜTHİŞ AKSİYON VE HAREKET VAR


Kollama 70.Bölüm Fragman dailymotion ANINDA iZLE indiremeyenlerE:EKLENDİ BUYRUN:


http://rapidshare.com/files/324936094/KOLLAMA--70.Bolum-YENi-FRAGMAN-25aralik2009.yayinlanacak.wmv

TAM EKRAN SAYFASI: http://openvideo.dailymotion.com/video/xbm7gd_kollama-70bolum-fragman-25122009-sa_shortfilms

Kollama 70. Bölüm

TEK TÜRKİYE 85. BÖLÜM (FRAGMAN EKLENECEK)

Tarık, savcıyı kurtarmak için çaba gösterirken, Dila içeride iyice köşeye sıkışmaktadır...

Bu sırada hapishane müdürü Dila'ya ilginç bir teklif sunar. Eğer Dila bu teklifi kabul ederse kendisi için korunma sağlayabilecektir.
Bu arada Avdo, gelişen olaylar sonucunda Necla ile evlilik meselesinde önemli bir karar alır...
Dağların Siyabendi; Şivan ise örgütle mücadelesine devam ederken, kampı gözetlediği esnada hiç beklemediği bir düşmanı ile karşılaşır... Ancak bu sefer onun hayatını kurtarmak zorundadır...


ANINDA İZLE dailymotion : http://openvideo.dailymotion.com/video/xbmfv7_tek-turkiye-85bolum-fragman-2412200_shortfilms

Tek Türkiye 85.Bölüm Fragman hemen izle:


indirme linki: http://rapidshare.com/files/325255578/TEK_TURKiYE_85.Bolum_Fragman_YENi_24_ARALIK_2009_YAYINDA.wmv


Yapımcı
Salih Asan

Yönetmen
Çelik Berksoy

Oyuncular
Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Müjgan Gönül, Kadim Yaşar

Yayın Günü ve Saati
24 Aralık Perşembe 19:50

Tek Türkiye 85. Bölüm

22 Aralık 2009 Salı

KOLLAMA'DAN 4. OSMAN'A DESTEK

Kollama'dan 4.Osman'a destek!..

Dördüncü Osman İzleyicisine muhteşem bir sürpriz geliyor..
İnce esprileri, sevimli karakterleriyle ekranlarda görmeye alıştığımız 4.Osman dizisi bu hafta büyük bir sürprizle sevenlerinin karşısına çıkıyor.
Kollama dizisinin başarılı ve dürüst komiseri Necip Amir bu hafta 4. Osman’a yardım etmeye geliyor. Bir olayın içinden çıkmak için Necip Komiser rolüyle tanınan Mehmet Özgür’den yardım alan Reha Özcan, sette Mehmet Özgür ile çok keyifli anlar yaşadı.
Sete Kollama’ da Memduh rolüyle tanınan Ertan Kılıç ile beraber gelen Özgür, Kollama’ da ki ciddi ve aksiyon dolu karelerden sonra böyle bir keyifli dizide yer almanın onun için bir değişiklik olduğunu ve çok memnun olduğunu söyledi.
Dördüncü Osman’ın setine Kollama setiyle alakalı da ilginç bir haber geldi. Orman çekimleri sırasında çakallar Kollama setini basmış. Neyse ki bir yaralanma olmadan atlatılmış. Kışın kendisini göstermeye başlaması oyuncuları ve ekibi olumsuz etkilese de göz dolduran kaliteli çekimleri ve muhteşem hikâyesiyle Kollama, sevenleri için tüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
samanyolu.com.tr den alinmistir...

20 Aralık 2009 Pazar

KIRIK KALPLER 6. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kırık Kalpler 6. Bölüm

Kırık Kalpler'de bu hafta duasının kabul olmayacağını düşünen İpek'in hikayesi ekrana geliyor.

Kocası yurtdışında suçsuz yere tutuklu bulunan İpek, evini geçindirmekte ve çocuklarına bakmakta çaresiz kalmıştır. Mahalleden Koray adlı genç bir adam ise onunla evlenmek istemektir. İpek, bir yandan üzerine gelen yoksulluk diğer yandan Koray'ın sıkıştırmaları yüzünden iyice çıkmaza girer. Ancak çok günahkar olduğunu ve duasının kabul olmayacağını düşünüp bir türlü duaya yanaşmamaktadır. Bir gün İpek'in küçük kızı babasını bulmak için evden çıkıp kaybolduğunda, İpek'in gerçeği bulma serüveni başlamış olur.

Yönetmen: Hasan Kıraç
Oyuncular: Yaren Aynuz, Kamil Adıgüzel



Tam Ekran İzle



19 Aralık 2009 Cumartesi

KOLLAMA'DAN ÇOK ÖNEMLİ SAHNELER - VİDEO

Minik ağzındaki baklayı çıkardı - Video

Pikeas'ın Melike ile Yiğit'in düğünlerini kana bulama planının bozulduğu bu haftaki bölümde heyecan doruk noktaya çıktı.

Her dakikası heyecan fırtınası içinde geçen dizinin bu haftaki bölümünün en dikkat çeken kısmı ise Kaya Minik karakteri ile Pikeas arasındaki diyaloglar oldu.

İŞTE O DİLAYOGLAR:



SamanyoluHaber

16 Aralık 2009 Çarşamba

MÜJGAN GÖNÜL VE AİLESİ, MEVLANA'NIN MİSAFİRİ


Müjgan Gönül ve ailesi Mevlana’nın misafiri!...

Tek Türkiye dizisinin gözde oyuncularından Dila rolüyle tanıdığımız Müjgan Gönül bir günlüğüne İstanbul’a geldi. İstanbul’dan Konya’ya sete giderken konuştuğumuz başarılı oyuncu bizlere vakit ayırarak hoş sohbette bulundu.

Belki bir daha ki sezon Konya’da olamam bu sezonu iyi değerlendireyim diyen güzel oyuncu “Bu yıl Şeb-i Aruz kutlamalarına ailemi de götürmek istedim. Mevlana’nın anıldığı ve çok faydalı etkinliklerin yaşandığı bu kutlamaları ailemle beraber yaşamak istedim şimdi annemle, babamla bindik arabaya Konya’ya gidiyoruz” dedi.

Bazı reklam şirketlerinin tekliflerini değerlendiren oyuncu yine Tek Türkiye setinden arkadaşlarıyla reklam projelerine de imza attı. Tek Türkiye ekibinin her alanda kadrosunu bozmaması ise bu mükemmel ekibin dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle Tıp öğrencileri tarafından çok ilgi gören güzel oyuncu hayranı olan doktor adaylarıyla da hasbihal ederek onların öneri ve şikâyetlerini de dinledi. Artık mutlu ve başarılı bir Dila görmek istiyoruz diyen öğrencilere, “Dila, bir müddet hapishanede. Çok farklı yönleriyle değişik hikâyelerle, belki hayran kalabileceğiniz Dila tekrar olabilirim” dedi.

AİLE MAHKEMESİ, 500. PROGRAMINI KUTLADI


Boşanmak İstemiyorum ve Aile Mahkemesi 500. Programını Kutladı..

Bir televizyon klasiği haline gelen Boşanmak İstemiyorum programı yayın hayatına son verdikten sonra aynı misyonda ama daha geniş çerçeveyi kaplayan Aile Mahkemesi programı Samanyolu TV izleyicileri ile buluştu.

Fakat şu büyük bir gerçekti ki Boşanmak İstemiyorum bitmiş olsa bile, gerek program müziği gerek içimizden hikayeleri ile uzun müddet konuşulacaktı.

Boşanmak İstemiyorum ve ardından devam eden adı Aile Mahkemesi programı ile tam 500. programa imza atan yetkililer bugün Ümraniye Nikah Salonunda toplandı ve unutulmayacak bir kutlama hazırladı.

Kutlamaya, Samanyolu TV Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Kızıltepe, Samanyolu Ana Haber Sunucusu Kemal Gülen, Samanyolu TV Program Müdürü Ömer Önder ve program yapımcısı Necip Beklim katıldı.

Kutlama programını sunan Zeynep Kasımlıoğlu, bu kanalda çalışmaktan ne kadar mutluluk duyduğunu bir kez daha belirtti.

Kutlama, Rıdvan Kızıltepe’nin “TV sadece eğlence aracı değildir, maharet, onu sosyal fayda sağlayacak şekilde kullanmaktır” sözleri ile başladı. Kızıltepe, Program Müdürü Ömer Önder’e, yapımcı Necip Beklim’e ve programda hakim olarak tanıdığımız emekli Avukat Lütfü Ural’a plaketlerini verdi.

Emekli Avukat Lütfü Ural, 1990 yılında 30 bin olan boşanma vakalarının 2008 yılında 462 bine yükselmesi sonucu artık bu kötü gidişata bir son vermeliyiz diye bu işe başladık dedi. Programın geri dönüşümlerini bildirmek üzere birkaç anısını paylaşan Ural, boşanma karşıtı ailelerin boşanmak üzere olan akrabalarının davalarını Lütfü Ural’a yönlendirmek için ricada bulunduklarını söyledi. Gerçek hayatta Hakim olamayan Ural böylesi durumlarda çok duygulandığını belirtirken, çekimlerde bazen çok zor dakikalar yaşadığını da belirtti. Rol gereği mahkemede bağıran Ural’ın karşısında korkudan titreyen oyunculardan, mahkeme ortamı görmek için sete gelen hukukçulara kadar birçok olay yaşamış.


Günün sonunda katılan tüm oyunculara sertifika verilirken, programda emeği geçen herkese plaket verildi.

http://www.samanyolu.com.tr/default.aspx

KOLLAMA 69. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

















Kollama 69. Bölüm

Kollama 69.Bölüm Konu özeti :

Pikeas'ın düğün için yaptığı plan bozulur. Yiğit, Melike'nin ölmemesi için kendisini feda eder. Şimdi herkes endişe ile hastanede Yiğit'in düzelmesini beklemektedir.

Bu arada düğüne yetişmeye çalışan Mert İven'i, Sabit son anda durdurur. Ancak oğlunun hastanede olduğunu öğrenen Mert İven onu görmek için hayatını tehlikeye atar.

Melike ise Yiğit'in fedakarlığından çok etkilenmiştir ve düşünceleri tamamen değişmiştir. Şimdi Pikeas'tan intikam alma zamanıdır. Ancak Pikeas, Yiğit'i babası hakkında korkunç yalanlar ve şüphelerle doldurmaktadır.


Büyük bir acı...
maskeler birbir düşüyor

devamı alttaki yeni fragmanda

Kollama 69.Bölüm Fragmanı [HQ]



:) Kollama 69.Bölüm yeni Fragman... Buyurun

Kollama 69. Bölüm FRAGMANI Samanyolu Fanları farkıyla sizlerle:

indir: :arrow: http://rapidshare.com/files/321574904/KOLLAMA--69.Bolum-YENi-FRAGMAN-18aralik2009.yayinlanacak.wmv

TEK TÜRKİYE 83. BÖLÜM (FRAGMAN GELECEK)

Tük Türkiye'de heyecan dorukta. Dila, tutuklama sonrasında hapishaneye gönderilir, ancak orada hiç ummadığı kadar hain kişiler onu beklemektedir. Şivan ise Dila'nın suçsuzluğunu ispatlamak için savcıyı kaçırır. Tarık, Dila'ya yardım eden kişinin kim olduğunu öğrenince peşine düşer. Şivan'ın, peşindeki Tarık ve polisleri atlatması ve savcıya herşeyi anlatması için çok az bir zamanı vardır. Bu arada Kezban, sevgisinden vazgeçip kendi başına gidip Necla'yı Avdo'ya ister. Avdo ise bu durumdan habersiz, hastanede yaşam mücadelesi vermektedir.


Tek Türkiye 83. Bölüm

13 Aralık 2009 Pazar

AYNA FRANSA'DA - 2

Baba oğul Fransa turu...

Ayna'nın bu haftaki yeni bölümü Fransa yolculuğu ile devam ediyor. Marsilya, Nice, Cannes ve Monaco gezilerinde sunucu Saim Orhan'a oğlu Ahmet Buğrahan da eşlik ediyor.

Demir Maskeli adamın kaldığı, bir zamanlar hapishane olarak kullanılan İf şatosu, dünya sosyetesinin oldukça rağbet ettiği Fransa'nın 5. büyük şehri Nice, dünyanın en küçük devletlerinden biri olan Monaco ve nüfusu yaklaşık 70 bin olan ve festivalleri ile ünlü Cannes'ın bilinmeyen yönleri programda ekrana geliyor.

SAMANYOLU 23.10

ZAMAN

KIRIK KALPLER 5. BÖLÜM - FRAGMAN VAR-

Kırık Kalpler 5.Bölüm

Başta iyi niyetli genç bir kız olan Hülya, ailesinden izinsiz sevdiği genç Selim ile gizliden evlenmeye karar verir. Ancak üvey annesi, Hülya'yı evlendirmek için başka birine söz vermiştir. Bunu öğrenen Hülya, evlilik için acele ederken, Selim'le ilgili aldığı kötü bir haber ile tamamen başka bir insan olur. Selim'i kurtarmak ve onunla yuva kurmak için yaptığı büyük bir hata onu uçuruma sürüklemek üzeredir. Hülya, yanlışının farkına varıp dua kapısını aralayabilecek mi?

Kırık Kalpler 5.Bölüm Fragmanı [HQ]



Yapımcı: Melih Sezgin
Yönetmen: Hasan Kıraç
Oyuncular: Yaren Aynuz, Kamil Adıgüzel

12 Aralık 2009 Cumartesi

4. OSMAN 11. BÖLÜM -FRAGMAN VAR-

Kayıp bir kız çocuğu...
İki düşman aile...
Ve alevnenen bir kan davası...
Sıradışı ikili şimdi zamanla yarışıyor...

Tafsilatlı özet: :wink:

Osman, ölen eşinin ardında bıraktığı gizemi çözmeye çalışırken, bir yandan kızı Hilal'in sürüklendiği tehlikeyi farkına varır. Kendi kızını düşünürken, yeni görevi, kayıp küçük bir kız çocuğunu bulmaktır. Yıldırımla birlikte kızın ailesinin yanına geldiklerinde basit bir kayıp hikayesinin ardında eski bir kan davası hikayesiyle karşılaşırlar. Bu her şeyi daha da zorlaştıracaktır. Küçük kızın yaşam ile ölüm arasında ki yolculuğunda Osman ve Yıldırım, zamanla yarışmak zorundadır.


Dördüncü Osman Samanyolu'nda...

(Fragman kalitesi tam değil,fena da değil,kusura kalmayın artık :wink: )

DÖRDÜNCÜ OSMAN 11.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler...

10 Aralık 2009 Perşembe

MEHTAP VE YUMURCAK, EN ÇOK İZLENENLER ARASINDA

Reklam veren firmaların daha isabetli karar alabilmesi için gerekli olan doğru bilgiyi firmalara sunmak maksadıyla Server Research şirketi, Türkiye'nin pilot illerinde Yumurcak ve Mehtap TV'yi enine boyuna araştırdı.

Yedi ilde gerçekleşen araştırmaların sonuçları, dün Çırağan Sarayı'nda reklam veren firmalarla paylaşıldı. İki kanalın lansman gününe Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Dr. Hidayet Karaca, AGB Genel Müdürü Craig Jonshon ve TİAK Başkanı Ömer Kayalıoğlu da katıldı. Toplantıda verilen bilgilere göre en çok izlenen kanallar arasında Samanyolu TV yüzde 43'le üçüncü olurken, Mehtap TV ve Yumurcak TV de pek çok kanalı geride bırakarak ilk on kanal içinde yer aldı. Hatırlatmasız en çok izlenen Mehtap TV programı Kırık Testi, Yumurcak'ta ise Caillou.

ZAMAN

MELİH SEZGİN RÖPORTAJI

“Bizim önceliklerimiz farklı. Bizimki örnekleri kendinden bir hareket.”

Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan Beşinci Boyut, Yağmurdan Sonra, Hakkını Helal Et, Dördüncü Osman, Kırık Kalpler gibi ilgiyle takip ettiğimiz dizilerin yapımcısı olan Melih Sezgin ile bir röportaj yaptık. Buyurun siz de o sohbet tadındaki röportaja…

Öncelikle Melih Sezgin kimdir? Kendinizi tanıtır mısınız?

Melih Sezgin 1972 yılında Yalova’da doğmuş, 1993 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuş bir kardeşinizdir.

Televizyon dünyası ile tanışmanız nasıl oldu?

1993’te mezun olduğum sene Stv, daha yeni açılan 30 kişilik bir televizyondu. Ben Stv’ye 34. çalışan olarak girdim. İlk zamanlar adam azlığından herkes her işi yapıyordu. Aynı zamanda profesyonel fotoğrafçı olduğum için kameraya ağırlık verdim; 14 sene kadar teknik serviste çalıştım. Ama teknikte çalışırken de diğer işlerden uzak kalmadık tabiî. Tanıtım filmlerinde yönetmenlik yaptım, klip çektim, hatta bir yemek programında ‘nerede ne yenir’ diye bir köşem vardı, 50 bölüm kadar onu sundum. Sonra büyüklerimiz “Artık yapımcı ol.” dediler. İlk önce Şubat Soğuğu dizisinde yapımcı yardımcılığı yaptım dört ay kadar. Sonra Beşinci Boyut başlayacağı zaman yapımcı olarak beni uygun bulmuşlar, başladım yapımcılığa. İlk sene Beşinci Boyut; ikinci sene Beşinci Boyut ve Yağmurdan Sonra; üçüncü sene Beşinci Boyut, Hakkını Helal Et, Kollama; dördüncü sene Beşinci Boyut, Kendi Okulumuza Doğru, İyilik Kervanı; altıncı sene Dördüncü Osman ve Kırık Kalpler ile başladık bakalım Allah ne gösterecek…

Stv’de çalışmak kendi tercihiniz mi?

Tamamen Allah’ın lütfu. Ben mezun olduğum sene Stv açıldı, adam almaya başladı ama daha yayın bile yapmıyordu. Haberi geldi başladık zaten. Bizde gemiyi terk etmek olmaz, Allah ömür verdiği sürece, burada bize görev verdikleri sürece devam edeceğiz inşallah.

Yapımcılık dışında ne yaparsınız? Meşgul olduğunuz başka işleriniz var mı?

Yapımcılık haftada 7 günümü, yılda 52 haftamı alıyor. İnanın bu sene 3 gün izin yapabildim. Ailem Yalova’da, onları ziyarete gitmek için sadece 3 gün müsait oldum bu sene. Yapımcı olduğumdan beri 6 senedir yılda 1 haftadan fazla izin kullanmadım. Dolayısı ile yapımcı olduğumdan beri başka bir şey yapmıyorum.

Kaç yıldır yapımcılık yapıyorsunuz? İlk yapımcılık deneyiminiz hangisi? Yapımcılık hayalinizdeki meslek miydi? Eğer yapımcı olmasaydınız ne olmak isterdiniz?


Buna yukarıda cevap verdim. Yapımcılığı seviyor muyum? Zor iş, zaman kavramınız yok, kimseye söz veremiyorsunuz, kulağınızda telefonla yaşamanız gerek; ama biri yapmalı. Ev ziyaretlerine gidemiyorum, bana gelenlerle de iki kelam edemiyoruz. Devamlı telefon… Bir süre sonra “Senin işin var.” deyip gidiyorlar. Ama yaparken zevk aldığım bir iş. Bir de kana işliyor galiba; telefon çalmayınca artık rahatsız oluyor, ben arıyorum.

Melih Sezgin hayatının geri kalanını yapımcı olarak mı geçirecek?

Kurum bana “Yapımcı kal.” dediği sürece evet.

Türkiye şartlarında yapımcılık mesleğini, yeni gelen nesle tavsiye eder misiniz?

Yukarıda anlattım; 7 gün 24 saat çalışmak istiyorsanız, sosyal hayatı unutmak istiyorsanız elbette tavsiye ederim.

Dizi ya da film için kendinize has standartlarınız nelerdir? Nelerden ödün vermezsiniz?

Biz kurum içi yapımcıların ödün vermeyeceği şeyler kurumun kriterleri ile aynıdır. Bir dizi yapıyorsak mutlaka izleyici için faydalı olmalıyız, en azından zararlı olmamalıyız. Doğruluktan ve iyilikten bahsetmeliyiz. Sette kardeşliği sağlayabilmeliyiz ki ekrana da öyle yansıyabilelim…

Dizi sektöründe örnek aldığınız kişiler var mı?

Bizim sektörde de iyi ağabeylerimiz mutlaka vardır, etkileniriz de… Ama Stv’nin hareketi farklı. Dışarıda bir yapımcı yararlı olmayı değil, alacağı reytingi düşünür öncelikli olarak. Bizim önceliklerimiz farklı. Yani bizimki ‘örnekleri kendinden bir hareket.’

Sizin nezdinizde Stv'nin dizi sektöründeki yeri nerededir?

Stv dizi sektöründe haklı bir yer edindi. Özellikle metafizik dramalar ve Türkiye’nin nabzını tutan siyasî dramalarda yoğun ilgi alıyoruz. Aslında seyirci artık aklında kalabilecek ve ahlak yapısına uygun dramalar istiyor ve biz de buna elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyoruz. Yeterli mi, hayır henüz daha çok yolumuz var.

Hayalinizde yer alan ve “Bunu yapmadan mesleği bırakmak istemiyorum.” dediğiniz bir yapım var mı?

Elbette var ama bunu söylersem o artık benim hayalim olmaz.

Yapımcılık ve yönetmenlik arasında kalsaydınız yine yapımcılığı seçer miydiniz?


Aslında zor bir soru. Son 10 senedir idarecilik yapıyorum, yönetmenlikten uzak kaldım ama şimdi seçme şansım olsa ne yaparım gerçekten bilmiyorum.

Şu anda yapımcısı olduğunuz Dördüncü Osman ve Kırık Kalpler dizileri ile izleyiciye ne tür bir mesaj vermek istiyorsunuz ?


Dördüncü Osman insanlara artık unuttukları bir şeyi; tarih bilincini vermeyi amaçlıyor. Ama bir tarih anlatımı içinde değil, naif bir anlatım diliyle… Kırık Kalpler ise belki de hepimizin unuttuğu bir değeri hatırlatıyor: “Dua edin, duanıza icabet edeyim.”

Diğer kanallardaki yapımları takip ediyor musunuz? Diğer kanallarda izlediğiniz, beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa hangisi ya da hangileri?

Bu sene çok vaktim olmadı. Polisiyeleri izliyorum biraz.

Şu âna kadar bir çok yapımın yapımcısı idiniz. Sizi en çok etkileyen yapım hangisi oldu ve neden?

Proje olarak tabiî gözbebeğimiz Beşinci Boyut. Hakkını Helal Et de çok etkilendiğim bir işti. Bu seneki Dördüncü Osman ve Kırık Kalplerden de etkileniyorum.

Yeni yayın döneminde bir Samanyolu Tv izleyicisi olarak “Kanal keşke şunu da yayınlasa ya da şu tarz bir yapımımız olsun.” dediğiniz oluyor mu?


Her zaman olur. Bir laf vardır “Çiftçinin karnını yarmışlar, kırk tane ‘seneye’ çıkmış.” diye… Bizde de öyledir; seneye hep şu işleri de yapalım diye düşünürüz. Ama en çok iyi bir okul dizisi yapmak istiyorum, mâlum geçen seneki istediğimiz gibi olamadı.

Hayatınızda dönüm noktası olan bir olay var mı?

Stv ile tanışmam hayatımda bir dönüm noktasıdır. 1993’te bir televizyon kurduğumuz çok bilinmiyordu, en azından ben bilmiyordum. Başvurularım vardı, hatta bir tanesine giderken vapurda karşılaştığım arkadaşım, televizyon kurulacağı haberini verdi. Gitmemek olmazdı, gelince de bırakmak olmazdı…

Samanyolu Fanları sitemiz hakkındaki düşünceleriniz neler?

Sitenizi beğeniyorum, elinize sağlık. Yorumlar ve yazılar bize de yol gösteriyor. Ayrıca Kırık Kalpler projemize de hikâye konusunda yardımınızı bekliyorum. Üye kardeşlerim eğer direkt ulaşmak isterlerse bu dua hikâyelerini başkası görmesin diye… Adresim melihsezgin@samanyolu.tv

Samanyolu Fanları sitemizin Stv için bir ihtiyaç olduğu düşüncesine katılıyor musunuz?

Kesinlikle katılıyorum ama sizin yaptığınız gibi Stv dışından olmalı.

Son olarak Samanyolu Fanları’na mesajınız nedir?


Daha çok projelere imza atacağız inşallah, bizi izlemeye devam edin. Yapıcı eleştirilerinizi bekliyoruz. E-posta bilgilerim sizde; telefon bilgilerim Ahmet Faruk Bey’de mevcut.

Melih Sezgin’e sorularımızı içtenlikle cevapladığı için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

SamanyoluFanları

9 Aralık 2009 Çarşamba

TEK TÜRKİYE 83. BÖLÜM - FRAGMAN VAR

83.Bölüm Özeti
Dila tüm çabalarına rağmen İbrahim'i kurtaramaz...


İbrahim ve Leyla, Botan'ın elindedir. Tarık, eşi Dila hakkında çıkan tutuklama karşısında bir şey yapamamanın acısını çekmektedir...
Ve Dila tutuklanır. Ancak Rıfat'ı kimin öldürdüğünü savcıya söyleyemez. Amacı Şivan'ı korumaktır...
Tutuklanıp cezaevine gönderilen Dila, yolda Şivan tarafından kurtarılır ve tekrar İbrahim'i bulma ümidi ile ölüm pahasına yola çıkar...
Bu arada Kezban'ın hamilelik yalanı ortaya çıkmıştır. Avdo, başka bir kadınla evlenmeye karar verince, Şehmuz kızına yapılanları hazmedemez ve Avdo için ölüm emri verir...
Yapımcı
Salih Asan
Yönetmen
Çelik Berksoy
Senarist
Ali Kara
Oyuncular
Ozan Çobanoğlu,Müjgan Gönül, Sabri Özmener, Süleyman Karadağ, Kadim Yaşar,Faruk Günuğur

Yayın Günü ve Saati
10 Aralık Perşembe 19:50






Tek Türkiye 83.Bölüm ANINDA İZLE sevenload versiyon



indirmek isteyene: http://rapidshare.com/files/318592218/TEK_TURKiYE_83.Bolum_Fragmani_YENi_10_ARALIK_2009_YAYINDA.wmv

8 Aralık 2009 Salı

KOLLAMA 68. BÖLÜM - FRAGMAN VAR

Kollama 68.bölüm

Resim

Pikeas işbaşında; Merd İven ve Melike ölümle burun buruna

Melike ve Yiğit, düğün hazırlıklarındadır. Pikeas ise Melike'nin ölümü için hazırlıklar yapmaktadır. Gölge Melike'nin düğün günü öldürüleceğini öğrenince onu uyarmaya çalışır ancak örgüte ihanet etmemek için ağzını sıkı tutmak zorundadır. Bu arada Başkan lakaplı Mert İven ise düğünden önce Yiğit'in kendi oğlu olduğunu öğrenir. Ve eski konakta baba oğul karşı kaşıya gelir. Artık geçmişte ne varsa ortaya dökülmelidir. Ancak Pikeas'ın hem Melike hem de Mert İven için kötü planları vardır. Ve bunları bir an önce uygulamaya koyacaktır


Kollama 68.bölüm Fragmanı YENİ ( Versiyon 1)


indirmek için: http://rapidshare.com/files/318120407/KOLLAMA--68.Bolum.YENi-FRAGMAN-11aralik2009.yayinlanacak.wmv


Kollama 68.bölüm Fragmanı YENİ dailymotion.com ANINDA İZLE BURADAN
http://www.dailymotion.com/video/xbfbaz_kollama-68bolum-fragman-11122009-sa_shortfilms

6 Aralık 2009 Pazar

DÖRDÜNCÜ OSMAN 10. BÖLÜM (FRAGMAN EKLENECEK)


Neriman'ın Osman'la konuşmasında sonra Osman, ölen eşinin sırrını araştırmaya başlar.
Bu arada yeni bir cinayet vakası ile karşı karşıya kalır. Raylar üzerinde bulunan 14 yaşlarında genç bir çocuğun ölümünün ardından, katili bulmaya çalışan Osman ve Yıldırım bir anda kendilerini kapkaççı çocukların dünyasında bulurlar. Oldukça acımasız ve tehlikeli olan bu dünyada onları şok sürprizler beklemektedir. Ölen çocuğunun katili, herkesin gözü önünde dolaşırken Yıldırım ve Osman atladıkları küçük bir ayrıntıyı çözebilecekler midir?

Yapımcı: Melih Sezgin
Yönetmen: Gül Güzelkaya
Yayın Günü ve Saati: 08 Aralık Salı 19:50
Oyuncular: Reha Özcan, Cavit Çetin Güner, Filiz Taçbaş, Begüm Şahin, Hazal Kadak, Savaş Tamer

İyi seyirler...

"SAMANYOLU ANKARA"YA DİNAMİZM GELDİ


Işığıyla, rengiyle Ankara'daki stüdyolarını yenileyen Samanyolu'na farklı bir dinamizm geldi. İstanbul'a ayak uydurmak için vargücüyle çalıştıklarını söyleyen Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu, "Ankara'yı durağan habercilikten kurtaracağız." diyor.

Televizyon haberciliğinde 'Ankara' dendiğinde durağan, ağır siyasî haberler gelir akla. İstanbul ile kıyaslanmayacak kadar da resmidir. Her ne kadar politikanın kalbi burada atsa da kanallar büyük stüdyolar yerine, birkaç sandalye ve bir masa iliştirilmiş bürolarda çıkarlar izleyici karşısına. Ankara'ya sağlam basmak isteyenler, oralara yatırım yapanlar da yok değil. Başta stüdyosu olmak üzere, renklerini ve görselliğini değiştiren Samanyolu'ndaki yenilikler Ankara'nın gri havasını renklendiriyor. "İzleyici kanala gelen dinamizmin farkında." diyen Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu, İstanbul'dan Ankara'ya transfer olan isimlerden biri. Siyasetin merkezi olan Ankara'da haberciliğe hareket getirmek için çıkmış yola. Ekibinin özverisini, neler yapmak istediğini anlatsa da laf dönüp dolaşıp, İstanbul ile Ankara arasındaki farka geliyor: "Ankara haberlerini o durağanlıktan kurtarıp, hareket katmak istiyoruz. Kısacası Ankara'yı İstanbul'a ayak uydurur bir duruma getirmeye çalışıyoruz. Bunu da yapacak düzeyde kaliteli ve donanımlı bir ekiple çalışıyoruz."

Stüdyoları ana haber sunacak şekilde yenilenmiş kanalın. Zaten hafta sonu haberleri Ankara'dan ekrana geliyor. Büyük montaj stüdyoları var burada. İstanbul ile arasında hiçbir fark yok. İzlendiğinde belki fark edilmeyebilir ama Abdulkadiroğlu bir noktanın altını özellikle çiziyor: "Diğer kanalların bir odası bir masası var. Bizimki ise tam bir ana haber stüdyosu. Zaten bu ulusal kanallar içinde bir ilk... Ayrıca biz ana haberde Samanyolu'nu, son dakika habarlerinde ise Samanyolu Haber TV'yi kullanıyoruz." Ankara'daki yayınlar, radyoların da desteğiyle geniş bir ağa ulaşmış durumda. Hatta 'son dakika haberciliği' konusunda da oldukça iddialılar: "Son dakika haberciliğinde birinci değiliz belki ama, ikinciyiz."

ZAMAN

SAMANYOLU DİZİLERİNİN SET ARKASI


Bayram demeden seyran demeden son hız çekimlerine devam eden Samanyolu TV’nin birbirinden güzel dizilerinin set arkası…

Neler Oluyor?

Futbol Merakı

Beşiktaşlı Dördüncü Osman, Fenerli Kollama’ ya karşı!...

Eğer bir gün Dördüncü Osman’ın setine uğrarsanız garanti “Beşiktaş” kelimesini duyarsanız. Başrol oyuncuları Reha Özcan’da, Çetin Güner’ de koyu Beşiktaşlı.. Öyle ki Reha Özcan oğlu Rüzgâr başka takımlarla içli dışlı olmasın diye Playstation’da ki tüm futbol oyunlarını Beşiktaş’a göre ayarlamış.

Kollama’ ya geçelim. Tüm başrol oyuncuları Fenerli. Yiğit karakteri ile tanıdığımız Orhan Bıyıklı, Necip Amir’imiz Mehmet Özgür, Pikeas rolüyle göz dolduran Hüseyin Köroğlu, başarısı ile dillere destan Sabit rolüyle Ali Başar, hepsi Fenerli..
Ailesine verdiği değerle takdirleri toplayan Orhan Bıyıklı’dan tüm setin sevgisini kazanan Ali Başar’a Kollama’ nın setinde futbol konusunda büyük bir dayanışma var.

Necip rolündeki Mehmet Özgür’de set ekibinin göz bebeği. Babacan tavrı set arkasında da süren başarılı oyuncumuz naif kişiliği, yumuşak kalbi ile set görevlilerinin o bizim iş arkadaşımız değil “abimiz” dediği bir isim olmayı başarmış.

Kırık Kalpler’in minik oyuncusu Yaren Aynuz’ da babasının provokeleri sonucu koyu Fenerli. Küçük Star Aynuz, setin doping ilacı. Ne vakit yorulsa set ekibi Yaren ile konuşup gülüp kendine geliyor.

Tek Türkiye ise bütün futbol camiasının renklerini bünyesinde taşıyor. Baş rolümüz fedakar doktorumuz, dürüst kaymakamımız rolüyle Ozan Çobanoğlu Beşiktaşlı, halk kahramanı Şivan rolüyle Süleyman Karadağlı Fenerbahçeli. Kötü adam Çetin rolüyle Ergün Kuyucu Fenerli. Botan komutan olarak tanıdığımız Kadim Yaşar, Galatasaraylı. Yılmaz karakteriyle gönlümüze taht kuran Fatih Yurdakul ise memleketi Trabzon Spor’ u tutuyor.

Geçenlerde oynanan Fener ve Beşiktaş derbisinin ardından Dördüncü Osman setinde güller açarken, Kollama oyuncularının payına büyük bir hüznü yaşamak düştü. Bu arada Dördüncü Osman’ın güler yüzlü sempatik karakteri Çetin Güner iki hafta önce babasını kaybetti. Değerli oyuncuya baş sağlığı diliyoruz.

http://www.samanyolu.com.tr/default.aspx

4 Aralık 2009 Cuma

KIRIK KALPLER 4. BÖLÜM FRAGMAN VAR

Kırık Kalpler, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bu haftanın konusu şöyle; Emekli bir albay olan Turgut eşinin ölümü ile yapayalnız kalmıştır. Yalnızığını oğlu ve ailesi ile geçirmeye çalışır ancak gelininin sözlerinden sonra bir daha onların da yüzüne bakmaz. Bir gün yıllardır komşuları olan fakat ön yargısı nedeni ile hiç tanışmadığı Kürt kökenli ailenin onun taziyesine gelmesiyle hayatında istemediği değişimler olmaya başlar. Şimdi Turgut ön yargı ile baktığı bu ailenin yardımına muhtaçtır. Ancak ailenin içerisinde baş gösteren sorunlar için de Turgut'a ihtiyaç vardır. Turgut'un, bir yandan karısının hasreti diğer yandan yeni tanıdığı insanların sorunları ile başa çıkmak için dua kapısını aralaması gerekiyordur.

Kırık Kalpler 4.Bölüm Fragmanı [HQ]



Kırık Kalpler, 7 Aralık Pazartesi akşamı 19,40'ta Samanyolu'nda. İyi seyirler...

2 Aralık 2009 Çarşamba

O'NU MAVİ BİR RÜYADA GÖRDÜK

Samanyolu seyircisi onu Yusuf Yüzlü’ de Zeliha, Mavi Rüya’ da Zeynep Öğretmen olarak tanıdı.

Kendisi ise ilk kez geniş kitlelerle Deli Yürek dizisinde tanıştı, daha sonra Samanyolu ekranında birçok proje ile milyonlarla buluştu.


Evet, 1976 Diyarbakır doğumlu olan güzel oyuncu Melda Bekcan’ dan bahsediyoruz. Başarılı oyuncu ile bayramın dördüncü günü hayatı ve şimdilerde Dünya Radyo’ da yayınlanan “Mavi Rüya” adlı programı hakkında bir söyleşi yaptık.

Deli Yürek’ de Zeynep, Mavi Rüya’ da Zeynep, Yusuf Yüzlü’ de Zeliha, Yeşeren Düşler’ de Zuhal’ i canlandıran Melda Bekcan, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf terk, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Mezunu.

Melda Bekcan, başarılı lise hayatı sonrası ilk girdiği sınavda Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmış. Fakat iki yıl sonra Tıp Fakültesini terk edip bir kez daha sınava girmiş. Bu seferde İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliğini kazanmış. Peki, Melda Bekcan Tıp Fakültesini neden bıraktı?

Sebep çok basit! Benim ideallerim ile Tıp Fakültesi’nde okuyor olmanın şartları, birbiriyle örtüşmedi. Örneğin ben bir an önce çalışma hayatına atılıp ekonomik özgürlüğümü kazanmak istiyordum fakat Tıp Fakültesi’nin ağır temposunda bunu gerçekleştirebilmem mümkün değildi. Bir de Büyükşehir’de doğup büyümüş biri olarak perifer bölgede pek mutlu olamadım. Ben de sınıfımı geçtikten sonra kaydımı dondurup tekrar üniversite sınavına girdim.

“Keşke Tıp’ı bırakmasaydım” dediğiniz hiç oldu mu?

Olmaz mı? Hem de kaç kere! Ama en çok babamın by pass ameliyatı sırasında duydum bu pişmanlığı. Babam, by pass ameliyatından çıktıktan sonra felç geçirdi ve çok kritik bir süreç vardı iyileşmesi için. Yoğun bakım ünitesinin önünde onun iyileşmesini beklerken ‘keşke Tıp Fakültesi’ni bitirip kardiyolojiyi kazansaydım da bir şeyler yapabilseydim babam için’ diye çok ağladım.

Melda Bekcan’ı ilk Deli Yürek dizisinde gördük. TV'ye atıldığınız ilk proje bu muydu? Ve çok kaliteli bir meslek edinmişken TV fikri aklınıza nerden geldi?

Deli Yürek dizisinde oynamadan önce birçok reklamda ve dizide oynadım. Oyunculuğa ilk başladığımda henüz üniversite öğrencisiydim. Aslına bakarsanız hekimlik diplomasını elime almadan çok önce oyunculukta kendimi kanıtlamıştım. Hekimlikten sonra daha çok geniş kitlelere seslendim.

Bekcan, bir yandan sanatla uğraşıyor bir yandan bir yandan doktora yapıyor, bir yandan sağlık sektöründe çalışıyor. İmrenilecek bir özgeçmişi var. Başarılı oyuncu bu çok güzel kariyerini neye borçlu? Çok çalışmak mı, inanmak mı?

Hayatta hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor. Her ne kadar uzaktan başarılıymış gibi görünsem de şu an birçok başarısızlıkla boğuşuyorum ama hâlâ ayaktayım! Galiba bu duruşum nedeniyle insanlar benim çok başarılı olduğumu düşünüyorlar. Gençlere de çabuk pes etmemelerini öneriyorum.

Hayalleriniz var mı?

Hayallere dalıp gittiğimde hep mutsuz oluyorum. Hayallerle aramın fazla iyi olmadığını söyleyebilirim.

Medyanın kirli ağından nasıl uzak duruyorsunuz?

Hayatımın olağan akışı, medyanın ilgisini çeken unsurları içermiyor. İşin açıkçası ben onlardan değil, onlar benden uzak duruyorlar!

Peki, radyoculuğun sizin hayatınızdaki yeri nedir? Bir farkı var mı TV'den. Program sunarken hissettikleriniz radyoda ayrı TV de ayrı mı?

Uzun yıllardan beri televizyon sektöründe olduğum için elbette kameraları seviyorum fakat radyonun da kendine has bir doğallığı var. Radyo, televizyona kıyasla daha rahat ve samimi bir ortam ve ben ikisinden de farklı tatlar alıyorum.

Dünya Radyo’da sunduğunuz programınızın adı “Mavi Rüya”. Neden Mavi Rüya? Rol aldığınız dizinin etkileri sizde hala sürüyor mu?

Açıkçası projenin hazırlık aşamasında, programın isminden ziyade içeriğiyle ilgiliydim ve bana isim olarak ‘Mavi Rüya’ önerildiğinde buna karşı çıkmadım.

Radyo programınız Mavi Rüya'yı diğer projelerden ayıran farkı ne sizce?

Her projenin kendine ait bir özelliği vardır. Ben Mavi Rüya’da hafta boyunca öne çıkan bir konu hakkında söyleşi yapmak üzere uzman konuk alıyorum. Umarım dinleyicilere faydamız oluyordur.

Mavi Rüya'nın dinleyicileri sizden en çok neyi bekliyor?

Herkes kendi hayatına dair sıkıntısını ya da merakını gidermek amacıyla soru yöneltiyor, biz de elimizden geldiği kadar dinleyicilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çok dertli insan var.

Radyo programının haricinde dönüşümlü olarak başka projelerle de ilgilenen Aksiyon dergisinde yazarlık yapan oyuncu tüm sevenlerine selamlar gönderirken, herkesin bayramını tebrik etti. En az kamera önündeki kadar radyoculukta da başarılı olan Bekcan’ın Dünya Radyo’da Cumartesi 16:00-19:00 arası Mavi Rüya adlı programını dinlemeyi sakın ihmal etmeyin!..

http://www.samanyolu.com.tr/shownews.aspx?contentid=197

KOLLAMA 67. BÖLÜM (FRAGMAN EKLENDİ)

Kollama heyecan dolu yeni 67.bölümüyle ekrana geliyor.

Melike'yi bir süreliğine alıkoyan Sabit ondan tüm bilgileri almak istemektedir. Bu arada Pikeas ve Pisagor Necip'ten aldıkları belgenin sahte olduğunu öğrenince şoke olurlar. Pikeas daha önce Karahan'la ilgili öğrendiği bilgiyi Pisagor'la paylaşır. Ancak Melike'nin Sabit'in elinde olduğunu öğrenen Pikeas, Karahan'ı alıkoyar ve Melike için Mert İven'le pazarlık yapar. Durumun gittikçe kötüye gittiğini ve Melike'nin verilen her görevde başarısız olduğunu düşünen Pisagor Melike hakkında büyük bir karar verir. Onu hem Yiğit görevinden hem de ajanlık işinden alacaktır.


Kollama 67. Bölüm fragmanı:



Tam ekran bulunduğu yer : http://tr.sevenload.com/videolar/S10sqMm-KOLLAMA-67-boeluem-Fragman-YEN-www-SamanyoluFanlari-com

:arrow: indirmek isteyene link: http://rapidshare.com/files/315849035/KOLLAMA--67.Bolum.YENi-FRAGMAN-4aralik2009.yayinlanacak.wmv

TEK TÜRKİYE 82. BÖLÜM - FRAGMAN VAR

Tek Türkiye 82. Bölüm Özeti

Tarık, kaymakamlıktan belgeyi kimin çaldığını araştırırken,
hastanede yaralı olarak yatmakta olan Rıfat ona hiç duymak istemediği bazı şeyleri söyler.
Tarık içinde bin bir şüphe ile Dila'yı aramaktadır.
Ancak Dila, Şivan'la yaptığı planla oğlunu kurtarmak için gittiği Kırmızı'nın yanındadır.
Fakat Rıfat'ın verdiği ifadelerle Dila’nın, hakkında tutuklama kararı çıkmak üzeredir.
Bu arada Botan'ın elinden kurtulmayı başaran Leyla, Tarık'ın oğlu İbrahim'i kurtarmak için harekete geçer.
Leyla'ya dönmek için söz veren Sait'in ise başı derttedir.


Tek Türkiye 82. Bölüm fragmanı Samanyolu Fanlarında

Tek Türkiye 82. Bölüm FRAGMANı buyrun:

:arrow: http://rapidshare.com/files/315305312/TEK_TURKiYE_82.Bolum_Fragmani_YENi_3__ARALIK_2009_YAYINDA.wmv

Tek Türkiye 82. Bölüm ANINDA İZLE sevenload versiyon



Bulunduğu yer: http://tr.sevenload.com/videolar/YDAKrm2-TEK-TUERKYE-82-boeluem-Fragman-www-SamanyoluFanlari-com

Tek Türkiye 82. Bölüm fRAGMANI ANINDA İZLE Youtube Versiyon


http://rapidshare.com/files/315305312/TEK_TURKiYE_82.Bolum_Fragmani_YENi_3__ARALIK_2009_YAYINDA.wmv

1 Aralık 2009 Salı

DÖRDÜNCÜ OSMAN 9. BÖLÜM - FRAGMAN VAR

4.Osman 9.Bölüm BU AKŞAM 19:50
Resim

İki farklı ceset...
Birbiriyle derinden bağlantılı iki cinayet...
Ölenler birbirini tanımıyor...
Ama geride kalanlar,aynı planın birer parçası...

DÖRDÜNCÜ OSMAN 9.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler...

KIRIK KALPLER 3. BÖLÜM - FRAGMAN VAR

Kırık Kalpler 3. Bölüm (GenişÖzet)


Ekranların ilgiyle izlenen yeni dizisi Kırık Kalpler üçüncü bölümüyle ekrana geliyor...

Askerliğini tamamlayan Mehmet, bir kolunu kaybetmiş olarak eve döner. Bu durumu Mehmet'in nişanlısı Ayşe'nin babası öğrenince nişanı bozar. Mehmet delicesine sevdalı olduğu Ayşe'yi kaybetmemek için herşeyi göze alır...
Fakat ailesi Ayşe'yi başkasıyla evlendirmeye kalkışınca Mehmet Ayşe'yi kaçırır. Ancak kaçırma işinde ona yardım eden arkadaşı, Mehmet için hain bir plan hazırlamıştır...
Her şey gittikçe kör düğüm halini alırken, Mehmet, sürekli karşılaştığı küçük kızı dinleyip çözümün sadece dua etmekte olduğunu anlayabilecek midir ?


Yapımcı:Melih Sezgin
Yönetmen:Hasan Kıraç
Oyuncular:Yaren Aynuz, Kamil Adıgüzel

Yayın Günü ve Saati
30 kasım Pazartesi 19:50

Eve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildi...
En sevdiğini kaybetmemek için amansız bir yola girdiğinde,
Onu durduracak tek bir şey vardı...

Kırık Kalpler Samanyolu'nda...

KIRIK KALPLER 3.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler :wink: