25 Ocak 2010 Pazartesi

DÖRDÜNCÜ OSMAN 17. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Yıldırım hastanedeki tedavisini tamamlamış ve sağlına kavuşmuştur. Osman'a gelen bir cinayet haberi ile o da olay yerine gider. Cinayete kurban giden adamın cebinden çıkan küçük bir kızın fotoğrafı akıl almaz bir hikayeyi başlatır. Fotoğrafın çekildiği stüdyonun bulunduğu semtte yapılan araştırmayla küçük kızın ailesine ulaşan ikili, kızın fidye karşılığı kaçırıldığına şahit olur. Peki küçük kızın fotoğrafını taşıyan adam kimdi? Neden öldürüldü? Yoksul bir aileden fidye isteyen kim? Öldürülen adamın karısı neden bildiklerini gizliyor? IV.Osman, yeni bölümüyle Samanyolu'nda!...

DÖRDÜNCÜ OSMAN 17.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler...

Yapımcı Melih Sezgin
Yönetmen Gül Güzelkaya
Yayın Günü ve Saati 26 Ocak Salı 19:50
Oyuncular Reha Özcan, Cavit Çetin Güner, Filiz Taçbaş, Begüm Şahin, Hazal Kadak, Savaş Tamer

KIRIK KALPLER 11. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

O, bencilliğinin esiri olmuştu...
İncittiği bir kalpse; intikam arıyordu...
Kapıldığı hain bir tuzak ona her şeyini kaybettirdi...
Şimdi dua yolunu hatırlayıp, yaşadığı ıstıraptan kurtulabilecek mi?

Kırık Kalpler, 11.bölümüyle 25 Ocak 2010 Pazartesi günü Samanyolu'nda!.. İyi Seyirler!..




Geniş Özet:

Erdem, kendini fazla önemseyen ve çevresinde ki insanları kendinden daha küçük gören bir yapıya sahiptir. Bu özelliği, öğretmenlik mesleğinde, başını derde sokacaktır. Bir kız öğrencisi Necla, sebebini sır gibi sakladığı bir intikam oyununa başlar. Erdem'i kendisine tacizde bulunduğu iddiası ile suçlar. O andan itibaren Erdem'in hem aile hem meslek yaşamı çalkalanmaya başlar ve onu gitgide uçurumun kenarına sürükler. Erdem "ben" demekten vazgeçip, dua yolunu hatırlayarak yaşadıklarından kurtulabilecek midir?

Yapımcı Melih Sezgin
Yönetmen Hasan Kıraç
Oyuncular Yaren Aynuz, Kamil Adıgüzel
Yayın Günü ve Saati 25 Ocak Pazartesi 19:50

22 Ocak 2010 Cuma

TEK TÜRKİYE 89, BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Tek Türkiye 89.bölüm

haftalık bölüm afişi
Resim


Halk, Botan'ın adamları tarafından büyük bir eziyetle baş başa kalıyor.
Tarık teröristler tarafından vurulmak üzereyken biri tarafından kurtarılıyor fakat bu kez olayların seyri başka türlü değişiyor. Şivan çok mutlu olacağı büyük bir olayla karşılaşıyor. Dila hapishaneye dönmeden önce Kezban ve Avdo'nun sürpriziyle şaşkına dönüyor. Revan Botan'la intikam oyununa giriyor. Sadık'ın ailesini korumak adına Botan'la giriştiği kanlı pazarlıkta ise beklenmeyen bir gelişme herkese büyük bir panik yaşatıyor.




indirme linki: :arrow: http://rapidshare.com/files/338332922/TEK_TURKiYE_89.Bolum_Fragman_21_ocak_2010_STVde.wmv.wmv

Resim

KOLLAMA 74. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Necip, kendisine hazırlanan komployu, müfettişlere inandıramaz ve hakkında açığa alınma kararı çıkar. Bu esnada ülkeyi karıştıracak suikast girişimini engelleme işi Yiğit'e düşer. Fakat Yiğit ve Sabit'in kurdukları tuzak ne derece işe yarayacaktır? Yiğit suikasti gerçekleştirecek Yıldıray'ı ele geçirdiğinde hangi sırları öğrenecektir? Öldürülen Behçet'in karısı Songül iseYiğit'ten intikam almak için akıl almaz bir plan içine girer. Pisagor cephesi ise Yiğit ve Sabit'in kanlı sürprizi ile karşılaştıklarında ne yapacaklardır?

Kollama 74.Bölüm Fragman anında izle: :arrow:



indirmek isteyene: :arrow: http://rapidshare.com/files/338780347/KOLLAMA--74.Bolum-FRAGMAN-yeni-22ocak2010da.STV.yayinlanacak.wmv

Yapımcı Mustafa Kartal
Yönetmen Barış Yöş
Oyuncular Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Ali Başar,Ertan Kılıç,Deniz Evrenol
Yayın Günü ve Saati 22 Ocak Cuma 19:50

18 Ocak 2010 Pazartesi

KIRIK KALPLER 10. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kırık Kalpler 10. Bölüm

Emin'in hayatta ki en büyük arzusu Hac ziyaretini yerine getirmek ve o kutsal topraklara ayak basmaktır...
Fakat tamamen temiz, helal parayla bu görevini yerine getirmek istediğinden senelerdir para biriktirir. Onun bu arzusuna ulaşmada karşısına çıkan engellerin başında ise, oğlunun maddi durumu vardır. Emin, oğlunun borçlarını ödemek isterken Hac vazifesinden fedakarlık yapar fakat oğlu onun iyiliklerine ihanet ile cevap verir...
Emin karısının ona bıraktığı emaneti de hatırlayamayınca, Hac artık onun için bir hayal mi olacaktır ?

Resim

KIRIK KALPLER 10.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler :wink:

17 Ocak 2010 Pazar

DÖRDÜNCÜ OSMAN 16. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Muhtasar özet :wink:

Ölümün ince çizgisinde
Umutlar hızla tükenirken,
Söz verilen adalet,
Suçluların maskesini
Geç olmadan düşürecek mi???

4.Osman Samanyolu'nda...

DÖRDÜNCÜ OSMAN 16.BÖLÜM FRAGMAN İZLE






İyi seyirler...

13 Ocak 2010 Çarşamba

KOLLAMA 73. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

KOLLAMA BÖLÜM 73 KALİTELİ FRAGMAN



Kollama 73. Bölüm

Necip, çıkan çatışmada İsmail'i vuran kişiyi bulmak için soruşturma başlatır. Yiğit Pikeas'la buluşmaya yalnız gider fakat üzerinde büyük bir sürpriz taşımaktadır. Pikeas'ın ölüm oyununa kendi yöntemiyle katılan Yiğit için dengeler, bombanın oğlunun kreşine konulduğunu öğrendiğinde değişecektir. Pisagor cephesi ise bir yandan, hem ülkenin geleceği hem de Necip'in emniyetteki görevi üzerine karanlık planlara girişirken, Yiğit'in Pikeas ile girdiği ölüm oyununda beklenmeyen sürprizler kimin aleyhine işleyecek? Kollama, 73. bölümüyle 15 Ocak Cuma 19.50'de Samanyolu'nda. İyi seyirler.

TEK TÜRKİYE 88. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

otan ve adamları halkı provokasyon yoluyla isyana sürüklüyor. Halkı devlete karşı kışkırtan örgüt, hastane, kaymakamlık, okul gibi kurumlarda protestolar düzenliyor. Bu sırada Dila, Avjin'in tuzağına düşüyor ve hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Aysun Yılmaz'ı açığa aldırmak için müfettişlere oynadığı oyunda başarılı oluyor. Sadık'ın ailesini korumak için verdiği çaba yine örgütün engeline takılırken, Tarık'ın halkı için verdiği mücadelede halk bu kez Tarık'ın karşısına mı geçiyor?

Resim

http://www.hotshare.net/file/212671-13846541e3.html





Selam ve dua ile... :wink:

9 Ocak 2010 Cumartesi

DÖRDÜNCÜ OSMAN 15. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Yitirilen küçük bir bebek...
Törenin kıskacında bir anne...
Acımasız kurallar infaz için yanlış kişiyi seçtiğinde,
Büyük bir dava başlayacak...

4.Osman Samanyolu'nda...

Tafsilatlı özet

Bir çöp konteynerinin yanında bir bebek cesedi bulunduğunda, olay yerine gelen Osman ve Yıldırım cesedin bir okul çantasında bulunduğunu öğrenir. Bu insanlık dışı olayı çözebilmek için çantanın sahibinin adresine ulaşan ikili, olayın bir tecavüz vakasından kaynaklandığını öğrenirler. Fakat saldırıya uğrayan kadın görme engelli olduğundan suçluyu tarif edemez. Bebeğin babası ile katilinin aynı olduğunu düşünen ikili, olaya töreninde karışmasıyla bir aşireti karşılarına alarak kendi yaşamlarını büyük bir tehlikeye atacaklardır.


DÖRDÜNCÜ OSMAN 15.BÖLÜM İZLE



iyi seyirler...

KIRIK KALPLER 9. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Özel bir lisenin futbol takımında antrenör olan Murat, hem iş hayatında hem de özel hayatında başarısızlıklarla mücadele ediyordur. Takımının üst üste aldığı yenilgiler onu kovulmaya kadar sürüklemiştir. Eşi ile arasında ki problemde yine kendinden kaynaklanıyordur. Murat, Allah'a sığınıp, dua etse de farkına varmadığı bir yanlış yapıyordur. Üstelik intiharın eşiğinde olan bir öğrencisini de fark edemiyordur. Hayatları aynı sıkıntılarla kesiştiğinde, yaptığı hatayı fark edip dua kapısından geçebilecek midir?

KIRIK KALPLER 9.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler :wink:

7 Ocak 2010 Perşembe

TEK TÜRKİYE 87. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Tek Türkiye 87.Bölüm izle

Tek Türkiye 87.Bölüm Fragman Özet dailymotion :


indirmek isteyene: : http://rapidshare.com/files/330941004/TEK_TURKiYE_87.Bolum_Fragman_OZET_7_ocak_2010_STV.wmv

Tek Türkiye'de heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Vali, hapishanenin taranması emrini verince, Dila onlarca masum insanın ölmesine izin vermez, mahkumları kurşunlardan kurtarmaya çalışır fakat bunun bedelini ağır ödeyecektir.

Şilan, yaralı hastaneye getirilir fakat bu kez de ölüm onu namus davası ile yakalayacaktır.

İlçede yaşanan olaylara seyirci kalamayan barış yanlısı bir milletvekilinin ziyarete geleceğini öğrenen Kırmızı, kanlı bir eylemle harekete geçecek fakat amacına ulaşabilecek midir?

:arrow: Perşembe 19:40 ' da Samanyolu Tv de
İyi Seyirler

KOLLAMA 72. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Son pişmanlığında son hamlesini yaparken, ülkeyi bölmek isteyen hainler tetiği çekiyor...
Şimdi gerçek kahramanlara ihtiyaç var... Kollama, heyecan dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı Samanyolu'nda...

ÖZETKollama 72.Bölüm

Melike polis ekibiyle mahkemeye götürülürken, Pikeas'ın kamyonundan kurtulsada, kurşun yağmurundan kurtulmayı başaramaz. Polislerle birlikte vurulur.
Pikeas, karakol yakınında bir sergi salonunu bombalama planı kurar, üstelik içeride bir öğrenci kafilesi vardır. Necip'i arayıp Yiğit'i bir saat içinde bulup getirmezse bombayı patlatmakla tehdit eder.
Necip'in Yiğit'i bulma çabaları boşa çıktığında, Yiğit'in çektiği vicdan azabı onu Pikeas'ın tuzağına düşürecek mi?



Kollama 72.Bölüm fragman izle orijinal dailymotion hemen izle


indirmek isteyen: :arrow: http://rapidshare.com/files/331393078/KOLLAMA--72.Bolum-YENi-FRAGMAN-8ocak2010da.STV.yayinlanacak.wmv