18 Şubat 2010 Perşembe

TEK TÜRKİYE 93. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Tek Türkiye'de 93.Bölüm'de sevinç ve hüzün birlikte yaşanıyor...

Avjin'in itirafı üzerine serbest kalan Dila oğluna kavuşuyor. Şivan ise, kaybettiği ailesinin gerçek ailesi olmadığının şokunu yaşıyor. Güle Remzi ile zorla evlendirilecekken düğünü sürpriz konuklar basıyor. Çetin, Avjin'in Dila için yaptığı iyiliğin hesabını sorarken, Baran Güle'nin hayatını büsbütün değiştirecek bir olaya karışıyor.


Tek Türkiye 93.Bölüm fragman ( 18 şubat 2010 perşembe ) indirmek isteyene:

:arrow: http://rapidshare.com/files/352021318/TEK_TURKiYE_93.Bolum_Fragman_18_subat_2010_STVde.wmv


anında izle Tek Türkiye 93.Bölüm fragman


Resim

http://www.dailymotion.com/video/xc9pdz_tek-t%C3%BCrkiye-93-b%C3%B6l%C3%BCm-fragman-18-sub_shortfilms

KOLLAMA 78. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kollama' da bu hafta, Sabit ölümün pençesinde, Yiğit onu yaşatmak için çırpınıyor.
Ülkeyi alt üst edecek bir suikast için geri sayım başlıyor. Pikeas avukat cinayetinden gözaltına alınırken, Hazırol hakkında korkunç belgeler ortaya çıkıyor. Necip ve ekibi Hazırol'u almak için hastaneye gittiğinde, sürpriz bir buluşma yaşanıyor ve gerçek kapışma başlıyor.

Yapımcı: Mustafa Kartal
Yönetmen: Barış Yöş
Oyuncular: Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Ali Başar, İskender Altun, Ertan Kılıç, Deniz Evrenol
Yayın Günü ve Saati 19 Şubat Cuma 19:50

Kollama 78.Bölüm fragman izle ( 19 şubat 2010 STV) indirmek isteyene:
:arrow: http://rapidshare.com/files/352025503/KOLLAMA_78.Bolum_FRAGMAN_yeni_19subat2010da_STVde.wmv


anında izle Kollama 78.Bölüm fragman


Resim

anında izle Kollama 78.Bölüm fragman

14 Şubat 2010 Pazar

DÖRDÜNCÜ OSMAN 20. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Tafsilatlı özet :wink:

Osman ve Yıldırım bu hafta, evinde ölü bulunan genç bir kadının gizemli hayatını araştırıyor. Kadının gerçekte kim olduğunu ve kim tarafından öldürüldüğünü çözmeye çalışan ikili garip bir aldatmacanın içine düştüklerini anlıyorlar. Bu sırada Nilüfer, başka bir cinayete şahit oluyor ve katil tanık bırakmamak için Nilüfer'i kaçırıyor. Nilüfer'i kurtarmak için harekete geçen ikili, bu olayda da sıradışı bir durumla karşılaşıyor. Yıldırım, Nilüfer'e zarar gelmemesi için kendi canını hiçe sayıyor.

Muhtasar özet :wink:

Çözülmesi olanaksız görülen bir cinayet,
İkiliyi zorlu bir yola sürüklerken,
Adalet büyük bir sınav veriyor...
Tehlike en sevdiğine yaklaşınca,
O kendi canından nasıl vazgeçecek???

4.Osman Samanyolu'nda...

DÖRDÜNCÜ OSMAN 20.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler...

KIRIK KALPLER 14. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Resim

Tülin gerçek duanin sırrına varabilecek mi?

Tülin genç ve hırslı bir gazetecidir. Aile içi şiddet hakkında bir yazı dizisi oluşturmak için aralıksız çalışır. Bu haberin sonunda gazetede bir köşesi olacağına inanmaktadır. Üstelik hurafelerle konuşan bir büyüğünün söyledikleri de ona güven verir.

Tülin yıllardır böyle yollardan medet uman, gerçek duayı keşfedememiş biridir. İşini ve sevdiğini kaybedip, en yakınlarına zarar vermeye başladığında gerçek duanın sırrına varıp, kendini ve yakınlarını koruyabilecek midir?

"HİZMETTE TAM 1 YIL"

12 Şubat 2010 Cuma

KOLLAMA 77. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kollama 77.Bölüm

Kollama'da bu hafta olaylar kızışıyor.

Pisagor ve Yiğit'in ölümcül takasında kazanan kim olacak? Necip'in otobüsünü durduran, herkesi şok edecek, gizemli kişiler kim? Rana, Memduh'un tayini için nasıl bir karar alıyor? Yiğit, Pisagor'a karşı yeni bir atak yapıyor. Fakat Pikeas'ın kurduğu tuzakla fena halde köşeye sıkışıyor.




İyi seyirler...

TEK TÜRKİYE 92. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Resim

Tek Türkiye'de tansiyon yükseliyor.

Dila, serbest kalması için gereken son tanıkta öldürülünce, neden Avjin'den yardım bekliyor? Avjin'in herkesden gizlediği büyük sırrı nedir? Şivan babasının peşinden hapishaneden kaçabilecek mi? Çetin, Şivan ve ailesinden intikam alma peşinde. Dila için mahkemeden ne karar çıkacak? Şivan'ın ise ailesi hakkında duyacağı inanılmaz gerçek nedir?

Fragmanı Anında İzle;



Yapımcı: Salih Asan
Yönetmen: Çelik Berksoy
Oyuncular: Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Müjgan Gönül, Kadim Yaşar
Yayın Günü ve Saati 11 Şubat Perşembe 19:50

6 Şubat 2010 Cumartesi

DÖRDÜNCÜ OSMAN 19. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Resim

Yıldırım, Nilüfer'i başka biriyle gördüğü için ilişkiyi bitirmeye niyetlidir. Osman ise Nilüfer'in böyle bir şey yaptığına inanamaz. Bu sırada Osman'a genç bir kızın öldürüldüğü haberi gelir. Kızı boğarak öldüren kişi için aynı semtteki safça bir çocuktan şüphelenilir. O gece içki içen çocuk geceyi hatırlamaz ve suçu kabul eder. Bir kaç gün içinde maktülün annesi de öldürülünce işin içinde bazı sırlar olduğu anlaşılır. Suçu kabul eden çocuğun annesi ise oğlunu kurtarmak için çabalarken, işe karışan mafya, aile ve polis üçgeninde gerilim hızla tırmanacaktır.

Re: IV.Osman 19.Bölüm (Fragman Eklendi)

Anında İzle;



Fragmandan Resimler;

Resim

Selam ve dua ile... :wink:

KIRIK KALPLER 13. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kırık Kalpler 13. Bölüm (Kur'an İklimine Doğru,Fragman Var!)

Resim

Ayşe'nin tüm arzusu Kuran-ı Kerim öğrenmektir. Fakat annesi asılsız bir iddia ile hapse düşünce, babası evlerine üvey bir anne getirmiştir. Kötü niyetli bir kadın olan üvey anneleri de Ayşe'yi sokakta selpak satmaya gönderir. Ayşe üvey annesinden gördüğü şiddetle kötü bir hastalık geçirince Kuran öğrenme ümidini de yitirir. Küçük yaşamı böyle kötü bir dönemeçten geçerken, gerçek annesi onu iyileştirmek için çabalasa da başarılı olamaz. Şimdi Ayşe duanın gerçek sırrına ulaşıp, hayaline kavuşmanın yollarını arayacaktır.

Kırık Kalpler 13.Bölüm Fragmanı




:arrow: Selam ve Dua İle

SamanyoluHaber'e Sansür Rezaleti!


SamanyoluHaber'e Sansür Rezaleti!

Samanyolu Haber Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar, NATO Savunma Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nı izlemek için İstanbul Kongre Merkezi'nde bulunan Samanyolu Haber'de görevli bir kameramanın, akreditasyonu olmasına rağmen görevliler tarafından merkezin dışına çıkarıldığını bildirdi.


Yıkar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samanyolu Haber kameramanı Erkan Uysal ile canlı yayın aracının teknik yönetmeni İbrahim Gürgün'e akreditasyon kartının 2 gün önce akreditasyon merkezinden verildiğini, Uysal'ın kartla bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde çekim yaptığını anlattı.

Yıkar, şöyle devam etti:

''Toplantıyı izlemek için İstanbul Kongre Merkezi'nde bulunan görevli kameramanımız, akreditasyonu olmasına rağmen görevliler tarafından merkezin dışına çıkarıldı. Kameramanımızı, (Kartı yanlışlıkla vermişiz) diyerek dışarı çıkarıyorlar. Daha önce de aynı mekanda NATO toplantıları oldu ve Samanyolu Haber bu toplantıların hepsini takip etmiştir. Samanyolu gibi Türkiye'de çok itibar gören bir kanala, uluslararası camianın gözü önünde uygulanan sansür, aslında medyaya uygulanan bir sansürdür. Demokratik ve şeffaf bir ülkede olmaması gerekir.''

Samanyolu Haber canlı yayın aracını bu olaydan sonra merkeze uzak bir yerde konuşlandırdıklarını ifade eden Yıkar, kendi sorumlulukları gereği konu ile ilgili bilgi akışı sağladıklarını ancak toplantı salonuna alınmadıklarını söyledi.

Öte yandan, toplantıyı organize eden yetkililer, konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

http://www.samanyoluhaber.com/h_391507_skandal-ile-ilgili-aciklama.html

http://www.samanyoluhaber.com/h_391452_uluslararasi-toplantida-medya-sansuru.html

5 Şubat 2010 Cuma

Ekran Klasiğimiz İki Yaşında

Resim


İki yıl olmuş seni evimize misafir etmeye başlayalı. İki koca yıl. Heyecanla Cuma akşamları ekranda belirmeni bekliyoruz. Bizler için ekran klasiği olmanın da ötesindesin Kollama’m.

Biz seni sadece sanal bir dizi olarak görmedik ki hiçbir zaman. Sen ailemizden bir parça olmayı zaten başarmıştın ilk bölümde şehit verirken Menderes Amirimizi. Her bölümde seni daha iyi anlar olduk. Saatlerimizi insaniyetimize göre ayarlamamız gerektiğini, Necip Amirimizin bozuk olan köstekli saatiyle görmüştük.

Her karakterin bizdi aslında, bize bizden yakın olan. Hüner Abla kimimizin her şeyini düşünen annesiydi, kimimizin vakitli vakitsiz arayan eşi. Ama o tam bir Anadolu Hanımefendisiydi.

Alperen ve Nurbanu hangimizin çocukluğu değildi... Hangimiz acar muhabir Rana’nın yaşadıklarına tanıklık etmedik ki... Peki hangimiz şubatın soğuklarından geçerken bir yanımızı kaybetmedik ki... İşte o kadar yakındı bize cuma akşamları Samanyolu TV ekranlarından yansıyanlar.

Timur’un yalnızlığında ve sevgi eksikliğinde buluyorduk kimi zaman kendimizi, kimi zaman Naim Emice’nin bilgeliğinde yoğrulup gidiyorduk. Aşk bizi bir kez yakarken, Yiğit gibi yürekler yana yana kül olmaktaydılar.

Sadece güzel insanları görmüyorduk tabiî ki cuma akşamı ekranda. Habis ruhluların karanlık senaryolarını bir bir nasıl deşifre edildiğini görüyorduk iç çekerek. Yaşadık biz bunları. Ders almazsak yine bizi 'kafes'e koyup 'balyoz'la ezeceklerini izliyorduk.

Sinsice sokuldular en yiğit olanın yanına. Zehrini akıtmadan önce şeytanî sevimliliği ile sevdirdi kendini. Melek gibi temiz zannetik biz onu. Nerede görülmüş bataklıkta gül yetiştiği...

Karalar bağlarken bizi bazen, güvercin olup uçalım istedik. Nereye kadar? Medya ellerindeyken, köşebaşlarını tutmuşken, nereye kadar...

Parmağı eksikleri yakaladılar önce. Yetmedi hücresini başına geçirdiler. Pike yapan güneş sistemini tanıdık. Matematik denklemlerinde boğulduk. Ta Mars’tan tutun Pisagor’a vardık. Gölgelerin gücü adına derken Athena’ları kaybettik.

İsimsiz kahraman olmaya yeltenelim dedik bir zaman sonra. Kanunsuzluğun kanun olmadığını anlattı bize Necip Amir. Herkes kendince kanun uygulamaya kalkarsa nice olurdu bu necip milletin hali... Gerçek kahramanlığı göstedi bize Necip Amir. Makama, mansıba hayran olanların vicdasız suratlarına çarparcasına...

İki yıl dolu dolu geçmiş. Cümle aralarında kaybolduğumu hissettim. 76 bölüm bizlerle birlikte olan Kollama ailesini düşündüm bir an. Biz onları ziyaret etmiştik. Biz onları setlerine gidip tanımıştık.

10 Şubat 2008’de bizlerle ilk kez buluşan dizimiz iki yaşını dolduruyor. Bize anlatacakları daha çok şeyleri olduğunu düşünüyor. Onları her cuma akşamı ilk günden daha fazla heyecan ve merakla Samanyolu TV vasıtasıyla evlerimizde misafir etmekten duyduğumuz mutluluğu bir kez daha ifade ederken nice yıllara diliyorum...

Sizi izlemenin ayrıcalığını herkesin tatması dileği ile...

Levent Çakıroğlu
05.02.2010 Cuma, Viyana


4 Şubat 2010 Perşembe

20 Nisan'a Kadar 1 Milyar Salavat-ı Şerife


20 Nisan'a kadar 1 Milyar Salavat-ı Şerif'e Okuma ve Okutma Kampanyası... Bugün itibariyle Toplam: 28.900.819 adetteyiz... Kalan gün 74..
Güllerin Efendisinin doğum günü yaklaştıkça heyecanlanırız. Herzaman ona Salat ve Selamlarımızı göndeririz. Ancak O'nun miladı doğum haftası yaklaştıkça O'nu hatırlama ve O'nun biz ümettine daha çok şefaat etmesi için gönüllerin O'nu hatırlamasına gayret etmekteyiz.
Bu vesileyle Güllerin Efendisinin doğumunun yaklaştığı şu günlerde şumullü bir dua olması adına ve Efendimizin Allahın izniyle her yaptığımız Salavat-ı Şerife neticesinde bize mukabelede bulunmasına adına; Samanyolufanları.com sitesi olarak "20 Nisan'a kadar 1 Milyar Salavat-ı Şerif'e Okuma ve Okutma Kampanyasını" başlatmış bulunuyoruz.
Sizlerden istirhamımız; 20 Nisan'a kadar müsait olduğumuz heranda O'na Salavat-ı Şerife okuyalım... Sadece biz okumayalım çevremizdeki insanlarada okutalım...
Hedef büyük ama bu hedefin altından biz samanyolu fanları kalkarız inşeallah... Günde sadece beş-on dakika ayırdığımızda bile 2000-3000 civarında okuyabildiğimizi düşünürsek... hedefimizide önümüzdeki 90-95 gün boyuncada vaktimiz olduğunu düşünürsek... Hallederiz inşeallah... Rabbim yardımcımız olsun...

HEDEF... 1 Milyar....

Siz de katılmak için tıklayın...

Tek Türkiye'de hikaye bitmez


Şehrin orta yerinde infaz

Ozan Çobanoğlu, Süleyman Karadağ, Sabri Özmener ve Müjgan Gönül'ün rol aldığı 'Tek Türkiye', Samanyolu'nda her perşembe 19.50'de ekrana geliyor.

Elleri bağlı bir adam, dipçik darbeleriyle köhne bir evin bahçesine indiriliyor... Halk endişeli(!). Elindeki halatı ağacın en kalın dalına atan bir örgüt elemanı, ipin ucunu tutmaları için aşağıdakilere bağırıyor.

İlmeğin boynuna geçmesiyle ayağı yerden kesilen adam ise oracıkta ölüyor. Ağzındaki bir deste paranın, onu ölüme götüren sebep olduğunu yerdeki öfkeli kalabalığın konuşmalarından anlıyoruz... Bütün bu olup bitenlerin Konya'ya 130 km uzaklıktaki Hadim ilçesinde yaşandığını söylesek şaşırırsınız herhalde... Ancak Samanyolu'nda bu akşam ekrana gelecek 'Tek Türkiye' izleyicileri bu tür görüntülere alışık. Çekimleri Konya'nın ilçelerinde devam eden dizi aldığı yüksek reyting kadar bu tür sert sahneleriyle de gündemden düşmüyor. Çatışma, patlama ve idamların yaşandığı pek çok bölüm, dağlık bir bölge olan Taşkent ve Hadim gibi ilçelerde çekiliyor. Kaymakamlık, okul, hastane ev ve Halkevi Taşkent'te; karakol, cezaevi ve emniyet binaları ise Hadim'de bulunuyor. Zorlu kış şartları işleri zorlaştırsa da çekim ekibinin özverili çalışması, her hafta 120 dakikayı bulan dizinin seyirciye ulaşmasında en önemli faktör. Yönetmen Naci Çelik Berksoy da idam sahnesinin çekildiği mekanda sözü ekibe getiriyor: "Bu ekip yıllardır bir arada bulunmuş. Hiç yanlışı olmayan düzgün çalışan insanlar. Bunun neticesini de alıyoruz." Berksoy'un 'netice alıyoruz' dediği aslında dizinin aldığı yüksek reyting. Ancak büyük emeklerle çektikleri bazı bölümlerin reytinglerinin düşük çıkmasına şaşırıyor: "Reytinglerle oynama olduğuna inanmak istemiyorum. Oynanıyorsa da çok ayıp. Hem senaryo hem de şartlar anlamında en zor dizinin bu olduğuna inanıyoruz. En hareketli diziler bile bu kadar değil."

Köylüler hem çalışıyor hem oynuyor

Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Müjgan Gönül ve Kadim Yaşar gibi isimlerin rol aldığı 'Tek Türkiye' kalabalık sahneleriyle de diğer dizileri geride bırakıyor. Bazı bölümlerinde aynı anda 200 ile 300 figüran görev alıyor. Tamamı köylerden ve ilçelerden gelen insanlar arasından seçiliyor. Hatta bölge halkı dizi ile o kadar içli dışlı olmuş ki teknik ekipte bile çalışanların çoğu Taşkent ve köylerinden gelmiş... Çoğu ilk kez kamera karşısına geçse de yönetmen onların performansından memnun. "Doğal oynuyor ve kendilerini işe veriyorlar. Halk konumuza uygun yüzler. Otantik bir görüntüleri de var." Dönem başından köyden şehre taşınan dizideki değişikliklere izleyiciler de alışmış. Kaç dönem daha devam eder bunu kimse bilmiyor. Ancak Naci Çelik Berksoy'un düşüncesi dizinin devam etmesi yönünde: "Seneye ne olur bilmem. Bence bu hikâye bitmez. Konu ve malzeme var. Zaten bitmemesi de iyi olur. Şu an bir demokratik açılımdan söz ediliyor. Altında yatan sebepler konuşulmuyor. İşte dizi bunları da izleyicisiyle paylaşıyor."

Cinayeti Dila mı işledi?


Yapımcılığını Salih Asan'ın üstlendiği Tek Türkiye'nin bu haftaki bölümünün konusu şöyle: Şivan, askerler tarafından alınır ve cezaevine götürülür. Tarık ve İbrahim sevinçle Dila'yı almaya hapishaneye gelirler fakat Dila cinayetten sorumlu tutulur ve gardiyanlar tarafından hücreye atılır. Tek kurtuluş yaralanan kadının ölmemesidir. Bu sırada Yeter bir komutanın tacizine karşı çıkınca hakkında dehşet verici bir infaz kararı çıkar. ZAMAN

kaynak: YUSUF BÜLBÜL http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=947814&title=sehrin-orta-yerinde-infaz

Anahtarı Çevir,Bir De Bakmışsın Ki Geçmişindesin

Samanyolu Televizyonu çiçeği burnunda yepyeni dizisi Kader Çizgisi'nin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başladı.
İzleyiciye 'keşke' dememenin öneminin vurgulanacağı dizide, insan için yazılmış olanın yine o insan için en hayırlı yazgı olduğuna ışık tutuluyor. Bir "Sayısal Loto" hikayesiyle açılan çizgide kişi, kendine tanınan belli bir süre içinde resimde gördüğünüz anahtarı çeviriyor ve bir anda kendisini geçmiş zamanda olmak istediği anda buluyor. Ondan sonrasını ise durumu düzeltmek istediği doğrultuda yaşıyor. Tabii bunun, derdine çare olup olmayacağını bilmeden... Set resimlerinden bazıları 'samanyolufanlari.com' farkıyla sizlerle. Yine farklı bir formatla karşımıza çıkacak olan Samanyolu Televiyonu'nu tebrik ediyoruz.

Resim Resim Resim Resim
[Resimlerin büyük halini görmek için resimlerin üzerine tıklayın]

Onlar Haberi Dizide Yapıyor


Rol icabı müzisyen, binici, doktor gibi pek çok farklı meslekte izleyici karşısına çıkan oyuncular, gazetecilikte sınıfta kaldı. Duruşları ve fotoğraf çekişleriyle eleştirilen oyuncular, kullandıkları eski makineler ile de yıllarını bu işe vermiş usta fotoğrafçılardan kırık not aldı.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, "En azından deklanşöre bastıktan sonra flaşı patlarsa daha iyi olur. Bizden muhabir ve makine konusunda destek isteyenler oluyor. Bu konuda yardımcı oluruz. Hatta dönem filmleri için elimizde çok eski makineler var." diyor. "Bana çok özentisiz geliyor." diyen Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Kutup Dalgakıran, sözü eğitime getiriyor: "Makine tutuşları yanlış. İlgisiz ve plastik olduğu belli olan ekipman kullanılması gerçeklikten çok uzak. Bu anlamda kısa bir muhabir eğitimi alabilir oyuncular. Ayrıca eski makineler yerine bugün kullanılan makinelerin benzerleri yapılabilir."

Maket üretilmesi gerektiğini söyleyen bir profesyonel fotoğrafçı ise bu konuda birinden yardım alınması gerektiğine dikkat çekiyor. Flaşın patlamamasının sektörün eksikliği olduğunu söyleyen yapımcı Mustafa Kartal, "Biz polisiye dizi çekiyoruz. Bu konuda pek çok danışmanımız var. Çektiğimiz foto muhabirleriyle ilgili bir dizi olsaydı maliyet hesabı yapmazdık." diyor.

Hataların çoğu senaryo gereği gazetecilerin toplu fotoğraf çektikleri sahnelerde yaşanıyor. Makineleri tutma konusundaki acemilikleri, patlamayan flaş ve oyuncaktan farksız görünen makineler eleştirilerin odağı durumunda. Devamlılığı olan gazeteci rolleri daha inandırıcı geliyor. 'Bu Kalp Seni Unutur mu?'nun kendi tarifiyle 'anarşist gazetecisi' Kerim'i Okan Yalabık oynuyor. Dönem dizisi olması nedeniyle makine ve teknik donanım konusunda bir sıkıntı yaşanmıyor. Ezel'in kardeşini oynayan gazeteci Mert'i Kemal Uçar oynuyor. Mert, son bölümlerdeki durağanlığıyla sadece bir olayı aydınlatmak için gazeteci olmuş görünümünden kurtulamıyor.

Geçtiğimiz hafta yayından kaldırılan 'Maskeli Balo'nun gazetecisi Mehmet'i oynayan Burak Hakkı, gazeteci olduğu için değil ama Maskeli Balo'yu ülkenin, gençlerin nereye gittiğini ve bizi kimlerin değiştirdiğini anlattığı için tercih ettiğini söylemişti.

Samanyolu'nda ekrana gelen Kollama'nın acar muhabiri Rana'yı Deniz Evrenol oynuyor. Gazetecilik konusunda herhangi bir eğitim almasa da Evrenol gerçek hayatta da araştırmayı seven biri. Daha çok siyasi olayları araştıran Evrenol, "Eğer gerçekte de gazeteci olsam Uğur Dündar'ın dişi hali olmak isterdim." diyor.

ZAMAN

STV'den Alternatif Tek Türkiye....


Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden Kurtlar Vadisi'ne alternatif STV'deki Tek Türkiye dizisi, sessiz ve derinden reyting rekorunu zorlamaya başladı. Ergenekon iddianamesine sıkça göndermede bulunulan dizinin ana teması terör...

Dizi furyası ve reyting savaşında sürpriz muhafazakar kesimden geldi. Kurtlar Vadisi'nin ardından izlenme oranlarında dikkat çekici bir yükseliş yakalayan STV'deki Tek Türkiye dizisinde Ergenekon davasından, PKK'ya, Hizbullah'tan JİTEM iddiasına kadar birçok yapılanmaya göndermede bulunuluyor.

REYTİNG İKİNCİSİ

Ergenekon iddianamesinde anlatılan olayları akla getiren bir kurgusu olan 'Tek Türkiye', Güneydoğu'da geçiyor ve terörü konu ediniyor. 2007 yılından bu yana STV'de oynayan, Çelik Berksoy'un yönettiği ve Salih Asan'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, yokluklar içinde yaşayan Güneydoğu insanının yardımına koşan bir doktorun hikayesini ve onun çevresinde gelişen olaylar üzerinden 25 yıllık terörü anlatıyor. Dizi reyting sıralamasında da Kurtlar Vadisi'nin ardından ilk yüzde en çok izlenen ikinci program oldu.

YEŞİL OLDU KIRMIZI
Ergenekon iddianamesinde anlatılan ilişkiler ile konusu paralellik taşıyan dizide, PKK ve Hizbullah devletin içindeki illegal bir yapılanmaya bağlı olarak gösteriliyor. JİTEM'e göndermede bulunan 'Anti-Terör Timi' adlı bir yapı da, Hizbullah'a benzeyen 'Hizbul Kıyam' adlı bir örgüt de bulunuyor. 'Anti-Terör Timi'nin başında ise 'Kırmızı' denilen bir karakter bulunuyor. Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'a göndermede bulunduğu açık olan bu karakter, devlet içinde üst düzey bir görevli konumunda.

Çekimler Konya'da

BaŞrolünde Dr. Tarık rolünü oynayan Ozan Çobanoğlu'nun oynadığı ve sürekli beklenmedik olayların geliştiği dizide, Güneydoğu'daki savaşa çare olacak formüller de üretiliyor. Dizide hem iyi hem de kötü karakterler halkı yanlarına çekmek için çaba gösteriyorlar.
Çekimleri Konya'da yapılan dizide, Konya Özel Harekat Şubesi'nden silah kiralanması ve polis memurlarının figüran olarak dizide rol alması tartışmalara yol açmıştı.

KONUSU TERÖR
Dizinin yapımcısı Salih Asan, anlattıkları yapının Ergenekon olmadığını, PKK olduğunu ancak ülke gerçeklerine dayandığını söyledi. Asan, 'İş çeşitli terör örgütlerine ihale ediliyor. Biz bunu anlatıyoruz. Bir dizi netice itibarıyla kurgudan ibarettir. Terör acısı 30 yıllık gerçek, kimler niçin çıkarıyor, kimler ne için faydalanıyor, dizide bunlar anlatılıyor' dedi.

Akşam Gazetesi

KOLLAMA 76. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kollama 76. Bölüm Fragman var

Resim

Kollama'da bu hafta soluk soluğa bir can pazarı yaşanıyor.

Pikeas, operasyonunda Sabit'i kaçırır ve türlü işkencelerle Yiğit'in yerini öğrenmek ister. Yiğit ise karşı atağa geçerek Kaya Minik'i kaçırır ve Sabit'e karşılık Minik'in canını ortaya koyar. Necip yanan otobüsten kızını kurtarabilir ama kendi hayatı tehlikeye girer. Yiğit ve Pikeas'ın pazarlığında ise bir taraf beklenenden daha acımasız çıkarken, göreve gelen yeni amir tüm kadroyu şehirden sürer. Fakat en büyük ayrılık Necipten gelir ve ailesiyle birlikte İstanbul'u terkedip Erzurum'a döner.


Resim
Kollama 76. Bölüm izle Fragmanıı indir: http://rapidshare.com/files/345741445/KOLLAMA-76.Bolum-FRAGMAN-yeni-5Subat2010da.STV.yayinlanacak.wmv
Kollama 76. Bölüm izle:

İyi seyirler...

TEK TÜRKİYE 91. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Şivan askerler tarafından alınır ve cezaevine götürülür. Tarık ve İbrahim sevinçle Dila'yı almaya hapishaneye gelirler fakat Dila cinayetten sorumlu tutulur ve gardiyanlar tarafından hücreye atılır. Tek kurtuluş yaralanan kadının ölmemesidir. Bu sırada Yeter bir komutanın tacizine karşı çıkınca hakkında dehşet verici bir infaz kararı çıkar. Şivan hapise girer girmez babasını araştırır ve şok edici bir gerçeğe ulaşır. Şilan için ise hakim beraat kararı verir fakat Yeter’i kurtarmak için dağa çıkar ve örgütün hazırladığı korkunç bir manzarayla karşılaşır.

Tek Türkiye 91.Bölüm Fragmanı



İndir :arrow: http://rapidshare.com/files/345777808/T ... _.wmv.html

4. OSMAN 18. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Osman ve Yıldırım, bu hafta oldukça karışık bir cinayet bilmecesinin içine giriyorlar. Bir aileden baba ve küçük kızı ölü bulunur. Evin oğlu ise ağır yaralı hastaneye kaldırılır. Anneleri haberi aldığında perişan olur, tüm duası oğlunun yaşaması içindir. Osman ve Yıldırım katili bulmak için her ayrıntıyı gözden geçirirken Yüksel Karakuş diye bir isme ulaşırlar. Fakat bu isim sadece bir paravandır ve ikiliyi şok edecek, yıllardır ustalıkla yürütülen bir planın şifresini çözecektir. Osman ve Yıldırım, iki ailenin hayatlarının, akıllara durgunluk veren kesişmesinde, büyük bir sorumluluk üstleneceklerdir.

18. bölüm fragmanı



İyi seyirler ;)

KIRIK KALPLER 12. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kızını her şeyden çok seviyordu...
Karıştığı tehlikeli işler onu korkunç bir seçime zorladı...
Şimdi,ertelediği duasını yerine ulaştırmayı başarıp,
kızını ve hayatını kurtarabilecek mi???

Kırık Kalpler Samanyolu'nda...

KIRIK KALPLER 12.BÖLÜM FRAGMAN İZLE



iyi seyirler...

KOLLAMA 75. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

Kollama 75. Bölüm Online İzle buradan: :arrow: viewtopic.php?f=134&t=13354



75.Bölüm Özeti

Pisagor, Yiğit ve Sabit'in kanlı sürprizi ile çılgına döner. Songül'ün gönderdiği pakette herkesin kafasını karıştıracak bir sır saklıdır. Yiğit bu sırrı tam olarak çözemesede Songül'den intikamını fena halde alacaktır. Necip görevini bırakıp Erzurum'a dönmek için hazırlıklara başlar ama Nurbanu herkesi şaşırtacak bir davranışta bulunur. Bu sırada Pikeas Yiğit'in mekanını öğrenmiştir ve büyük bir baskına hazırlanır. Necip ise kızının derdine düşmüşken, kendini hain bir planın içinde bulacaktır.

29 Ocak 2010 saat 19:40 da Stv 'de


Kollama 75.Bölüm Fragmanı http://www.dailymotion.com/video/xc0kqu_kollama-75bolum-fragman-yeni-29-oca_shortfilms

Kollama 75.Bölüm Fragman indirmek isteyene: http://rapidshare.com/files/342094359/KOLLAMA--75.Bolum-FRAGMAN-yeni-29ocak2010da.STVde.wmv



Resim
http://rapidshare.com/files/342094359/KOLLAMA--75.Bolum-FRAGMAN-yeni-29ocak2010da.STVde.wmv






Fragmanı İlk Elden İndirin :arrow: http://rapidshare.com/files/341893252/K ... _.wmv.html

Kollama 75.Bölüm resimler

Resim Resim
Resim Resim

TEK TÜRKİYE 90. BÖLÜM (FRAGMAN VAR)

90. Bölüm

Zehra'nın infazını gerçekleştirecek kişi kim?
Botan'la arasındaki çatışmadan sonra Şivan, ortadan kaybolur. Şivan'ın kardeşi Zehra'nın kocası olan Kasım'ın da örgütle ilişkisi vardır. Baran'ın örgütten alıp dağıttığı paraların hesabı ondan sorulmaktadır fakat Kasım da hiç masum değildir. Örgüt, Kasım'a olan hırsını Zehra'dan alır. Onu dağa kaçırır ve infaz hükmü verir. Zehra'nın infazını gerçekleştirecek kişi ise sürpriz bir isimdir. Bu sırada Dila'nın hapisten çıkması için bir ümit doğar fakat Avjin, onun hapiste kalması için yeni bir tuzak kurar.

:arrow: Tek Türkiye 90.Bölüm izle hemen Anında İzle burada:
:arrow: http://www.samanyolufanlari.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=13338



Tek Türkiye 90.Bölüm fRAGMAN İndirmek için: http://rapidshare.com/files/342092224/TEK_TURKiYE_90.Bolum_Fragman_28_ocak_2010_STVde.wmv

Tek Türkiye 90.Bölüm FRAGMAN izle anında izle

Kod: Tümünü seç


Tam ekran:http://www.dailymotion.com/video/xc0kny_tek-turkiye-90bolum-fragman-2801201_shortfilms

Senaryo Ali Kara
Yönetmen Çelik Berksoy
Yapımcı Salih Asan
Oyuncular Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Müjgan Gönül, Kadim Yaşar
Yayın Tarihi Perşembe | 28 Ocak 2010