23 Kasım 2012 Cuma

İki Dünya Arasında Dizi Ekibi 100. Bölümünü Kutluyor

İki Dünya Arasında Dizi Ekibi 100. Bölümünü Kutluyor

Resim

Resim

Resim

Resim

İki Dünya Arasında ekibi 100. bölüme ulaşmasının gururunu yaşıyor, bu özel günü pasta keserek kutluyor.

İki Dünya Arasında Dizi Ekibi 100. Bölümünü Kutluyor

17 Kasım 2012 Cumartesi

Dünya TV'den Büyük Yenilik!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Dünya TV dünya kanalı olma yolunda ilerliyor.

Resim

Türkiye 'nin ilk özel Kürtçe Kanalı Dünya TV yayın ağını her geçen daha da geliştti. 

Türkiye'de Türksat uydusu üzerinden 41 ülkeden izlenebilen Dünya TV, DSmart 237. kanaldan izliyecilerine ulaşıyor. Kanal internet platformu Tivibu 187. kanal ile Kure.tv'den de bütün dünyadan izleyebilirsiniz.

Dünya TV özellikle Kurdi yayınların olduğu Nilesat uydusundan da yayına başladı. Dünya TV Nilesat üzerinden şu frekanslardan izlenebilir: Frekans:11227 Sembol: 27500 Vertical. 

DÜNYA TV TELE DÜNYA'DAN DA HİZMET VERİYOR 

Dünya TV Nilesat ile birlikte Türksat"ın hizmeti Tele Dünya aracılığı ile de izleyici kitlesini genişletti. Kanal, Tele Dünya'da 62. Kanal'dan hizmet veriyor. 

"ÖNEMLİ BİR EKSİĞİ GİDERDİK" 

Nilesat uydusundan yayına başlamanın Kürtçe yayın bir kanal için önemli olduğunu söyleyen Dünya TV Genel Yayın Yönetmeni Remzi Ketenci, önemli bir eksikliğimizi giderdik. Erbil'e, Süleymaniye'ye ulaşmak bizim için çok önemliydi. Bu konuda bölgeden ciddi bir talep aldıklarını bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde Dünya TV'nin Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından Birlikte Yaşam Ödülü aldığığın hatırlatan Ketenci, " Kürtçe konuşma Kürtçe şarkı söylemek en az Türkçe şarkı söylemek ve konuşmak kadar normal. Biz Türkiye'nin bu unutturulmak istenen zenginliğini bütün Dünyaya anlatmak istiyoruz. 

Bunun için Samanyolu Yayın Grubu olarak Türkiye'nin ilk özel Kürtçe yayın yapan televizyonunu kurduk. İki yıldır mütevazi bir şekilde Kürtçe'nin güzel tınısını herkese duyurmaya çalışıyoruz. Birlikte yaşamak bizim yeni öğrendiğimiz bi değer değil biz bunu binlerce yıldır zaten uygulayarak gösterdik. Bu değerin biraz üzeri tozlanmıştı onu silmeye çalışıyoruz. Yolumuz doğru niyetimiz halis...” dedi. Ketenci önümüzdeki günlerde yeni müjdeleri olacağının da altını çizdi.

Kaynak http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Du ... ik/881895/

Dünya TV'den Büyük Yenilik!

Farklı Boyut Bitirildi

Resim

Farklı Boyut dizimizin senaristi Erhan Turhan, az önce dizinin yeni sezonda yer almayacağını ve kanalın diziyi bitirme kararı aldığını duyurdu.



14 Kasım 2012 Çarşamba

Samanyolu Yayın Grubu 20. Yıl Kampanyası: "Sizi İzliyoruz!"

Resim

Samanyolu Yayın Grubu 20. yılına özel izleyicilerine güzel sürprizler hazırlıyor, kanalımızın birbirinden değerli yapımlarının oyuncu ve sunucuları tanıtım filmlerinde rol aldı.

Nizama Adanmış Ruhlar: Orhan Bıyıklı, Şefkat Tepe: Mert Kılıç, İki Dünya Arasında: Meltam Dağ, Kendimize Doğru: Mustafa Kadıoğlu, Ve İnsan Aldandı: Yunus Emre Yıldırımer, Ayçin Tuyun, Farklı Desenler Feride: Gözde Başaran, Hızır Ekip: Samanyolu Ana Haber: Kemal Gülen, Ayna: Saim Orhan, Davetsiz Misafir: Turgay Başyayla, Maceracı: Murat Yeni, Son Mektup: Ebru Gediz, Yeşil Elma: Oktay Aymelek.

Samanyolu Yayın Grubu olarak 20. yılımıza gireceğiz. Sizlere çok güzel sürprizlerimiz olacak."Sizi İzliyoruz!" kampanyası için 19 Kasım'ı bekleyin. Bizi iyi takip edin. 


Fragmanları görmek için tıklayın!