18 Aralık 2012 Salı

Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 . Bölüm

Akif'e tuzak!

Resim

Örgüt evine baskın yapan tim, Elif ve Yasemin'le birlikte tüm rehineleri kurtarır.

Elif'in savcılığa verdiği CD'yle ilgili bir ipucu yakalayan Sebo, bunu müdürle paylaşır. Akif'le alakalı gelişmeler ise, akıllara "Akif'in ipini kim çekmek istiyor?" sorusunu getirirken, tüm şüpheler Paşa'nın üzerinde toplanır. Savcıyla görüşmek için adliyeye giden Elif ve Akif, kendilerini büyük bir karmaşanın içinde bulur.


Resim

Yedi kişilik bir ekibin korkusuz maceralarını nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz Ekip 1 heyecanı devam ediyor.


Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 6. Bölümü Küre TV'den izleyebilirsiniz.


Samanyoluhaber.com Mobil Sitesi Yenilendi

Resim

Gündemdeki gelişmeleri, haberleri ve en güncel yorumları bir tık kadar yakınınıza getiren samanyoluhaber.com, yeni mobil sitesiyle haber okuma keyfini, yer ve zaman kısıtlamasını ortadan kaldırarak sunuyor.

Evde, işte, sokakta, seyahatte... Dilediğiniz her yerden Samanyolu haberlerine erişebildiğiniz mobil site, sade tasarımı ve kolay menüsüyle dikkati çekiyor. 

Cep telefonlarınızdan m.samanyoluhaber.com adresine tıklayarak erişebileceğiniz sitede, namaz vakitleri, hava durumu, ekonomi verilerinin yanısıra sporseverlere bir büyük kolaylık da var.

SAMANYOLUHABER.COM'u mobil olarak ziyaret etmek için lütfen tıklayın!

8 Aralık 2012 Cumartesi

Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'de Bizden Hikayeler Var

Resim

Ve İnsan Aldandı '' Bitmeyen Hikaye temelde, insanoğunun şeytana karşı mücadelesi, Adem Aleyhisselamdan beri gelen, kıyamete kadar da sürecek olan o savaşın bir temsili.

Samanyolu Televizyonu'nun beğeniyle izlenen yapımlarından Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'', yeni sezondaa farklı formatta izleyiciyle buluştu. Dizinin yapımcısı Mustafa Kartal ile Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'' konuştuk.

Öncelikle kendinizden bahsedebilir misiniz?

İş hayatıma, 1994 yılı itibariyle Samanyolu Tv'de başladım. Yapımcı yardımcılığı, yönetmen yardımcılığı program yapımcılığından sonra 2002 itibariyle de dizi yağımcılığıyla tanışıklığımız başladı. Sırasıyla Sır Kapısı, Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma, Yeşeren Düşler, Doğruluk Ekseni, Kollama Kader Çizgisi, Güz Gülleri ve son olarak da Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'' dizilerinde yapımcı olarak görev alma imkanım oldu.

Projenin çıkış noktası nedir?

Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'nin fikri, yapılmaması gereken kötü bir şakanın etkisi üzerine çıktı diyebiliriz. Şöyleki, örneğin helal olmayan bir para bulundu. İnsan bir an düşünüyor, önünde dünya kadar ihtimal beliriyor. O parayla yapabilecekleri var, sahip olabilecekleri var, belkide hayatını değiştirme şansı var.

O an nefis hemen harekete geçiyor ve bu paranın aslında helal olabileceğine dair vesveselerle bahaneler üretmeye başlıyor. Bunun için çok derin felsefelere bile dalabiliyor. Ve işte tam o an, insanın aldandığı an oluyor. Bu düşüncelerinin arkasında başka bir varlık olduğunu hesap edemiyor insan.

Fakat biraz dikkatli baktığımızda aslında beynimizin kıvrımlarında bu oyunları oynayan varlığın şeytan olduğunu açık seçik görebiliyoruz. Çok yakınımızda, hissettirmeden oynuyor bizimle. Bu duyguyu hissettiğimiz anda bu duygumuzu seyirciyle paylaşmaya karar verdik.

Resim

Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'', Türkiye'de steadicam ile çekilen ilk Take shot (tek plan) jenerik...

Haramı helalleştirmedeki şeytani vesveseyi ortaya çıkarmak istedik, sonuç olarak, Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'' dizisi seyirciyle buluştu.

Hikaye ve karakterleri sizden dinleyelim

Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'' yayın hayatını, 48 bölüm boyunca haftalık TV dizisi formatında sürdürmüştü. Yeni sezonda ise, seyircisiyle süreğen dizi formatıyla, sezon sonuna kadar devam eden hikayesiyle buluşacak.

Kısaca hikayesini anlatacak olursak, zenginleşen bir ailenin zenginlikle, fakirleşen bir ailenin fakirlikle imtihanlarını dramatize ederek anlatıyor. Entrikalar, kıskançlıklar, hırslar, kavgalar, zaaflar, yakut güzellikler, mutluluklar ve aşk...

Bütün insani duygular günlük hayatın gerçekliği içinde seyirci karşısına çıkacak. Bütün karakterlerimizin yanlışları olacak, doğruları olacak ama tabi ki en büyük savaşlarını şeytana karşı verecekler.

Bu dizi temelde, insanoğlunun şeytana karşı mücadelesi, Adem aleyhisselamdan beri gelen, kıyamete kadar da sürecek olan o savaşın bir temeli.

Çekimler başladı, dizinin castından bahsedelim kimler var?

Dizimizin castında Naşit Özcan, Ayçin Tuyun, Yunus Emre Yıldırımer, Sibel Taşçıoğlu, Ertan Kılıç, Murat Ercanlı, Reyhan Çalıkoğlu, Kerem Kılınç, Eylem Tanrıver, Özlem Çiçek, Merve Ünal, Çiğdem Nurel, Ömür Kayakırılmaz, Turgut Arseven, Onur Gülük, Özlem Güveli Türker, Mert Ali Meral yer alıyor.

Seyirciler bu diziyi neden sever? neden tutar dizi?

Seyircinin diziyle özdeşleşeceğini ümit ediyoruz çünkü her insanın kendisinden bulacağı bir şeyler var bu dizide. Bir kere dizide jet sosyeteden bir gecekondu sakinine kadar büyük bir karakter yelpazesi var.

Bazen geçim derdiyle kıvranan bazen de lüks içinde bile mutlu olamayan insanlar var. Hayatın tam içinden bizden hikayeler var. Seyreden her seyirci evet benimde başımdan böyle bir olay geçmişti diyecek.

Resim

Karakterlerin hikayelerinden yola çıkarak kendi hayatlarını sorgulayacak ve dönüp geçmişe bakacaklar.Şeytanın nerelerde nasıl oyunlarla kendisiyle uğraştığını görecekler. Karakterlerle üzülecek, onlarla sevinecek, onlarla birlikte şeytanı yenmeye çalışacaklar.

Ve tabi asıl soru bu savaşı kim kazanacak? Bunun cevabını ben bile bilmiyorum. Şu an temennim ve de gayretim insanın kazanması.

Ve İnsan Aldandı ''Bitmeyen Hikaye'de Bizden Hikayeler Var