16 Aralık 2009 Çarşamba

AİLE MAHKEMESİ, 500. PROGRAMINI KUTLADI


Boşanmak İstemiyorum ve Aile Mahkemesi 500. Programını Kutladı..

Bir televizyon klasiği haline gelen Boşanmak İstemiyorum programı yayın hayatına son verdikten sonra aynı misyonda ama daha geniş çerçeveyi kaplayan Aile Mahkemesi programı Samanyolu TV izleyicileri ile buluştu.

Fakat şu büyük bir gerçekti ki Boşanmak İstemiyorum bitmiş olsa bile, gerek program müziği gerek içimizden hikayeleri ile uzun müddet konuşulacaktı.

Boşanmak İstemiyorum ve ardından devam eden adı Aile Mahkemesi programı ile tam 500. programa imza atan yetkililer bugün Ümraniye Nikah Salonunda toplandı ve unutulmayacak bir kutlama hazırladı.

Kutlamaya, Samanyolu TV Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Kızıltepe, Samanyolu Ana Haber Sunucusu Kemal Gülen, Samanyolu TV Program Müdürü Ömer Önder ve program yapımcısı Necip Beklim katıldı.

Kutlama programını sunan Zeynep Kasımlıoğlu, bu kanalda çalışmaktan ne kadar mutluluk duyduğunu bir kez daha belirtti.

Kutlama, Rıdvan Kızıltepe’nin “TV sadece eğlence aracı değildir, maharet, onu sosyal fayda sağlayacak şekilde kullanmaktır” sözleri ile başladı. Kızıltepe, Program Müdürü Ömer Önder’e, yapımcı Necip Beklim’e ve programda hakim olarak tanıdığımız emekli Avukat Lütfü Ural’a plaketlerini verdi.

Emekli Avukat Lütfü Ural, 1990 yılında 30 bin olan boşanma vakalarının 2008 yılında 462 bine yükselmesi sonucu artık bu kötü gidişata bir son vermeliyiz diye bu işe başladık dedi. Programın geri dönüşümlerini bildirmek üzere birkaç anısını paylaşan Ural, boşanma karşıtı ailelerin boşanmak üzere olan akrabalarının davalarını Lütfü Ural’a yönlendirmek için ricada bulunduklarını söyledi. Gerçek hayatta Hakim olamayan Ural böylesi durumlarda çok duygulandığını belirtirken, çekimlerde bazen çok zor dakikalar yaşadığını da belirtti. Rol gereği mahkemede bağıran Ural’ın karşısında korkudan titreyen oyunculardan, mahkeme ortamı görmek için sete gelen hukukçulara kadar birçok olay yaşamış.


Günün sonunda katılan tüm oyunculara sertifika verilirken, programda emeği geçen herkese plaket verildi.

http://www.samanyolu.com.tr/default.aspx

1 yorum:

  1. selamun aleykum bız aılece begenıyle ızlıyoruz yerınde bır program yaptıgınız ıcın sıze mınnettarlıgımı sunarım sızden bır rıcam var avukat lutfu uralın telefon numarasını ıstıyorum kendılerını tebrık etmek ıstıyoruz ben mekkede yasıyorum allahın selamı uzerınıze olsun

    YanıtlaSil