17 Ekim 2012 Çarşamba

Davetsiz Misafir, Karadeniz'in incisi Trabzon'da...

Resim

Samanyolu TV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumu ile gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir, izleyenleri ve türkü sevenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ünlü türkücü Başyayla, Trabzon’un keşfedilmemiş diyarlarını dağ tepe geziyor. 

Bu hafta Trabzon’a konuk olan Başyayla, ilk olarak meşhur Akçaabat köftesinin yapılışını ekrana getirirken, dillere destan mıhlamanın lezzetini de yerinde test ediyor. Trabzon’un en hızlı horon ekibine katılan Turgay Başyayla, horon eğitimini ilginç görüntüler eşliğinde ekrana getiriyor.

Ardından yaylalara düşkün Karadeniz yöre halkının birbirinden süslü ineklerini ekrana getiren Davetsiz Misafir, yayıkta tereyağı yapımını eşsiz türküler eşliğinde izleyenlerle paylaşıyor. Eğlencenin hız kesmediği Trabzon’da bir Karadeniz geleneği olan mısır soyma eğlencesine katılan Başyayla eğlenceli görüntülerle izleyenlere keyifli anlar 
yaşatıyor.


Trabzon’un en güzel türküleri, lezzetleri ve keyifli yöre insanıyla eğlenceli sohbetleri ile birlikte ''Davetsiz Misafir'' bu akşam saat 23.05’te Samanyolu TV’de.

Davetsiz Misafir bu akşam Samanyolu'nda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder