6 Eylül 2008 Cumartesi

Esma'ül Hüsna Samanyolu'nda Dünya Çocuklarının Güzel Sesiyle İndir ve İzle...

DÜNYA ÇOCUKLARI ESMA'ÜL HÜSNA'YI SESLENDİRİYOR

Samanyolu bir ilke imza attı..
Bu Ramazan'da Samanyolu'nun iftar ve sahur programlarında dünyanın farklı ülkelerindeki çocukların seslendirdiği Allah'ın en güzel isimleri büyük beğeni topluyor.

Bu çocukların ne dili birbirine benziyor, ne rengi, ne de ırkı. Onların tek bir ortak noktası var. Hepsi de Yüce Yaradan'ın en güzel isimlerini seslendiriyor.
Samanyolu'nda artık bir ramazan klasiği haline gelen 'İftar Zamanı' ve 'Gecenin Bereketi' isimli programlarda bu yıl farklı yenilikler seyirciyle buluştu.

İftar programı Hamdullah Öztürk'ün sunumu ve Fatih Çalımlı'nın ilahileriyle renklenirken, sahur vakti evlerimize konuk olan Gürkan Vural ile Harun Tokak sohbetleriyle Süleyman Erkişi ise; nameleriyle geceyi aydınlatıyor.

Ramazan programlarının sürpriziyse bu çocuklar oldu.

Dünyanın farklı ülkelerindeki çocuklar, kendi ülkelerinin müzik kültürüne uygun Esma'ül Hüsna'yı söylüyor.

Bu çalışmasıyla bir ilke imza atan Samanyolu'nda, değişik ülkelerde yaşayan yaklaşık 10 çocuğun okuduğu ilahiler de, büyük beğeni topluyor.

Her ikisi de canlı yayınlanan programlardan 'İftar Zamanı', her gün saat 16.45'te, 'Gecenin Bereketi' ise; saat 03:00'te ekranlara geliyor.

Dünya çocuklarının seslendirdiği esma'ül hüsna kliplerini izlemek ve indirmek için Samanyolu (STV) Fanları sitesi gerekli linkleri vermiş...Esma'ül Hüsna'yı izlemek ve indrmek için tıklamanız yeterli....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder