21 Ekim 2008 Salı

YÜZYILIN DAVASINA BU GÖRÜNTÜLER YAKIŞMADI !

YÜZYILIN DAVASINA BU GÖRÜNTÜLER YAKIŞMADI !

Ergenekon'da SKANDAL - İZLEErgenekon'da SKANDAL - İZLE
Silivri Cezaevi'nde Ergenekon Davası'nın sürdüğü saatlerde cezaevi dışında da ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Silivri'ye sopalarla gelen işçi partililer ile Ergenekon karşıtı grup arasında gerginlik yaşandı. Sanıklara destek veren İşçi Partili ve Türkiye Gençlik birliği üyeleri ile Ergenekoncuların yargılanmasına destek veren aralarında ESP, DTP, Özgür-Der, SDP üyelerinin bulunduğu iki ayrı grup karşı karşıya geldi. İşçi Partili ve TGB'li grubun cezaevine olay çıkarmak üzere hazırlıklı geldikleri, yanlarında demir ve tahta sopalar getirdikleri görüldü.

Provakotörler, Stv, Kanal7 ve Kanal A canlı yayın araçlarını işgal edip, bağırışmalarla canlı yayını engellemeye çalıştı.

Canlı yayınların yapıldığı standlara giren eylemci grup, muhabirlere zor anlar yaşattı. Basın mensuplarının görüntü alması ve yayın yapması neredeyse olanaksız gibi. Canlı yayınımız esnasında Tuncay Özkan'ın dev posterini açan göstericiler, yüksek sesle slogan atarak yayını engellemeye çalıştı. Saldırgan bir grup bariyerleri geçerek, yayına engel olmak istedi. Bütün zorluklara rağmen yüzyılın davasını kamuoyuna aktarmaya devam ediyoruz.

haberin ayrıntıları ve video: http://www.samanyoluhaber.com/haber-121773.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder