28 Ekim 2009 Çarşamba

KIRIK KALPLER, UMUT OLMAYA GELİYOR

Kırık Kalpler, "Umut" olmaya geliyor!...

Samanyolu TV yeni yayın dönemine adından söz ettirecek çalışmalarla imza atıyor. Yapımcılığını Melih Sezgin’in üstlendiği Kırık Kalpler dizisi Samanyolu TV’de efsaneleşen proje Beşinci Boyut formatında bölümlük bir dizi.
Her bölüm farklı bir olaya değinecek olan dizinin konsepti ise şöyle; Başına gelen kötü olaylar karşısında bir türlü duaya yanaşmayan ve duayı önemsiz gören kişiye bir “ Dua Çocuğu” geliyor. Ve kişiye “ Beni göndermen gereken yere ulaştırdığında işlerin daha kolay çözülecek” mesajını veriyor. Dua Çocuğu, kişinin henüz edilmeyen ama ileride edilecek duanın temessülü olarak yer alıyor projede. Her bölümde farklı durumlarda ve farklı kişilere geliyor. Ve duanın ulaşması gereken yere ulaştırıldığında yani duanın insan hayatında yer almasıyla ne gibi değişikliler yaşanacağını vurguluyor.

Farklı işleyişi, sıcak hikâyeleri ile hepimizin hayatına yenilikler getirecek olan Kırık Kalpler adlı projede duanın gücünü göreceksiniz. Hiçbir zaman çaresiz ve güçsüz değiliz. Biri her zaman bizi gözetliyor ve ona seslendiğimiz anda bize yardıma gelmek için bekliyor. Belki de her sahnede bu düşünceleri iyice benimseyeceğimiz sıra dışı bir dizi..Kırık Kalpler, 02 Kasım Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Senarist: Necati Şahin
Yönetmen: Hasan Kıraç

İndirmek İsteyene;

http://rapidshare.com/files/295623747/K ... _.wmv.html

Fragmanı Anında İzle;



Resim

Kırık Kalpler 2 Kasım Pazartesi Samanyolu'nda!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder