15 Ekim 2009 Perşembe

KOLLAMA'NIN SET ARKASI DA KANA BULANDI

Kollama dizisinin istikrarlı ve dik duruşu ile dikkatleri çeken Pikeas karakteri Hüseyin Köroğlu ile setten ayrılıp, dublaj için yola çıktığında karşılaşıyoruz. Sette vakit nasıl geçiyor çalışmalar nasıl diye sorduğumuz da “ Set oldukça hareketli, hatta rol arkadaşımız Ömer Genç ( Gölge) geçen gazetelerde okumuşsunuzdur ciddi bir kaza geçirdi. Kolu sargılı tekrar sete geldiğinde gene bir düşüş yaşadı.

Allah korudu diye düşünüyorum yoksa çok ciddi sakatlanacaktı” diyerek set çalışmalarının aksiyon arttığı için zorlaştığını belirtti. Set ekibinden aldığımız bir habere göre yönetmen yardımcısı da çekim esnasında neredeyse denize yuvarlanacakken son anda diğer elemanların hızlı davranmasıyla düşmekten kurtulmuş..Ayrıca bugün Memduh karakteri ile tanıdığımız Ertan Kılıç rol gereği arabanın camını kırarken dört parmağını keserek kan içinde kaldı. Sezona oldukça hareketli giren Kollama ekran önünde olduğu kadar kamera arkasında da hareketli anlar yaşıyor.

Heyecan dolu Kollama’ nın bu haftaki konusu ise şöyle;

Yiğit, Sabit ve Pikeas’ın verdiği savaşta arada kalırken, diri diri mezara gömülüyor.. Melike, Yiğit’in evlilik teklifini kabul etmişken, göz yaşları ile karşılayacağı bir ölüm haberi onu bekliyor!..Savaş kızıştı…Yiğit, mezarda…Necip, Ferruh’un elinde..Şimdi gözler yaşamak için değil, yaşatmak için öldürecek yiğitleri bekliyor!...

Yiğit diri diri mezara gömülüyor.

Kollama yeni bölümüyle ekrana geliyor. Necip, Ferruh tarafından kaçırılıp ölüme götürülüyor. Ancak gittikleri at çiftliğinde Ferruh’u şoke edecek bir gerçek ortaya çıkıyor. Yiğit Melike’ye evlenme teklifini kabul ettirmeyi başarmışken, Sabit ve Pikeas oyuncuları ile savaş vermeye devam ediyor. Bu savaşta arada kalan Yiğit, pusuya düşürülüyor. Pikeas örgüt için ayak bağı olan üç kişi için ölüm emrini veriyor. Yiğit diri diri toprağa gömülürken, Melike beklemediği anda karşısına çıkan bir ölüm haberinde gözyaşlarına boğuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder