4 Şubat 2010 Perşembe

20 Nisan'a Kadar 1 Milyar Salavat-ı Şerife


20 Nisan'a kadar 1 Milyar Salavat-ı Şerif'e Okuma ve Okutma Kampanyası... Bugün itibariyle Toplam: 28.900.819 adetteyiz... Kalan gün 74..
Güllerin Efendisinin doğum günü yaklaştıkça heyecanlanırız. Herzaman ona Salat ve Selamlarımızı göndeririz. Ancak O'nun miladı doğum haftası yaklaştıkça O'nu hatırlama ve O'nun biz ümettine daha çok şefaat etmesi için gönüllerin O'nu hatırlamasına gayret etmekteyiz.
Bu vesileyle Güllerin Efendisinin doğumunun yaklaştığı şu günlerde şumullü bir dua olması adına ve Efendimizin Allahın izniyle her yaptığımız Salavat-ı Şerife neticesinde bize mukabelede bulunmasına adına; Samanyolufanları.com sitesi olarak "20 Nisan'a kadar 1 Milyar Salavat-ı Şerif'e Okuma ve Okutma Kampanyasını" başlatmış bulunuyoruz.
Sizlerden istirhamımız; 20 Nisan'a kadar müsait olduğumuz heranda O'na Salavat-ı Şerife okuyalım... Sadece biz okumayalım çevremizdeki insanlarada okutalım...
Hedef büyük ama bu hedefin altından biz samanyolu fanları kalkarız inşeallah... Günde sadece beş-on dakika ayırdığımızda bile 2000-3000 civarında okuyabildiğimizi düşünürsek... hedefimizide önümüzdeki 90-95 gün boyuncada vaktimiz olduğunu düşünürsek... Hallederiz inşeallah... Rabbim yardımcımız olsun...

HEDEF... 1 Milyar....

Siz de katılmak için tıklayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder