28 Aralık 2010 Salı

GÜZ GÜLLERİ 12. Bölüm - Yusuf gözaltına alınıyor!

Cezaevinde isyan. Bilal zorlu bir yolda..

Menekşe için bütün hayaller bitiyor...

Hazım Kara hergün yeni bir yenilgiyle uyanıyor..

Hazım Kara, Aydın ailesinin evinin tapusunu dalavereyle kendi üstüne almıştır. Mahalleye gönderdiği yıkım ekiplerinin başında oğlu Cem vardır. Mahalle sakinleri olaya tepki göstermek için sokağa dökülür. Çıkan arbedede Menekşe, bir kız çocuğunun ölümüne neden olur. Yusuf, gözaltına alınan Menekşe'yi kurtarmak için suçu üstlenir ve onun yerine nezarete atılır.

Yusuf'un yokluğundan faydalanan Cem ise, Menekşe'ye yapabileceği en büyük kötülüğü yapar. Zorla kaçırılarak nikah masasına oturtulan Menekşe, gözyaşları içinde imzayı atar. Meryem ise, sürpriz bir şekilde oturduğu evin sahibi olurken Hazım Kara'nın neden ve nasıl bu kadar hain olabileceğini sorgular.

Kardeşinin suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Bilal ise, düşmanı Mümtaz Saruhan'dan yardım ister. Ama Mümtaz Saruhan'ın dünyasında hiçbir yardım karşılıksız değildir. Kendileri için tehdit saydıkları birinin ortadan kaldırılması için Bilal'le işbirliği yapar. Bu kişi, Banka Özelleştirme Komisyonu Başkanı Murat Kahraman'dır. Bilal, kardeşi ile değerli dostu arasında tercih yapmak zorunda kalır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder