30 Mayıs 2008 Cuma

Tek Turkiye Teröristler Tarik'ı arıyor

TEK TÜRKİYE YİNE NEFES KESECEK

Teröristler her yerde Tarık'ı arıyor
'Tek Türkiye'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde teröristler, Berfin'i kaçırdığı için peşine düştükleri Tarık'ı her yerde aramaktadır.

Berfin'i polise teslim etmek için çabalayan Tarık, zorlu bir mücadelenin de içine girecektir. Bu arada Zelal, kızına kavuşmak için sürpriz bir karar alırken, aniden rahatsızlanan Zeynep, sağlık ocağına getirilir. Durumu günden güne kötüleşen Zeynep'e sağlık ocağındaki ilk müdahaleyi Dila yapar. Ancak Zeynep'i hastalığı ile ilgili bir süreç bekleyecektir.


Tek Türkiye'ye ödül

Samanyolu'nda yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerini yükselten ve pek çok kurum tarafından ödüllendirilen 'Tek Türkiye'ye bir ödül de Magazin Gazetecileri Derneği'nden geldi. Geleneksel hale gelen ve pazartesi akşamı TİM Maslak Show Center'da yapılan "Altın Objektif Ödülleri-2007"de 'Tek Türkiye'ye "Sosyal Sorumluluk" Jüri Özel Ödülü verildi. Çekimleri Konya'da devam eden dizinin ödülünü yapımcısı Salih Asan aldı. 'Köprü' dizisindeki Vali Faruk Yazıcı karakteriyle Erdal Beşikçioğlu'nun "Yılın En Başarılı Dizi Oyuncusu" seçildiği gecede Nuri Bilge Ceylan'a Başarı, Kadir İnanır'a ise Üstün Başarı ödülü verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder