1 Haziran 2008 Pazar

Kollama Dizisi Yeni Polisiye Dizi

Samanyolu'nun yeni polisiye dizisi bu akşam başlıyor. İşte ilk görüntüler - Video

İzleyenleri ekrana bağlayacak - Video
Samanyolu Televizyonu'nda bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor.

Kollama isimli dizi, vatandaşların can güvenliğini sağlamakla görevli polislerin hayatını konu alıyor. Samanyolu seyircileri bu diziyle, gazetelerde okudukları polisiye haberlerin, kimi zaman acımasız, kimi zaman da insani boyutlarını görme imkânı bulacak.

Dizileriyle seyircisinin gönlünde taht kuran Samanyolu Televizyonu'nda bu akşam yeni bir dizi izleyicilerle buluşuyor.


Zor şartlar altında çalışarak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayan polislerin hayatının anlatıldığı dizide Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda, Çil ve Ayçin Tuyun gibi isimler rol alıyor. Dizinin yönetmeni ise Cemile Kırmızı Karadaş.

Dizi, konusu kısaca şöyle... Bakanlar Kurulu kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne her türlü olaya anında müdahale eden destek büro kurulmuştur. Yeni kurulan polis timinin yardımsever ve adaletli amiri Necip'in suçlularla mücadelede temel prensibi ise suçluyu kazanmaktır.

Dizide emniyet amiri Necip'e cesur ve gözü pek bir ekip eşlik ediyor. Kahramanları daha ilk bölümde zor görevler bekliyor. Destek TİM’inin ilk işi ise intihar saldırıları düzenleyen yasadışı bölücü bir örgütü çökertmek.

Seyirci dizide gazetelerin üçüncü sayfalarında yer alan haberlerin kimi zaman acımasız kimi zaman da insani ve bilinmeyen yönlerini görme imkânı bulacak. Kollama bugün ve her pazar saat 19:45'te Samanyolu ekranlarında olacak.

10.Şubat.2008 17:10:50

http://www.samanyoluhaber.com/haber-90829.html

kollama-yigit.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder