5 Haziran 2008 Perşembe

Kollama Dizisi Rektor Suikastı

'Büyük bir olay olacak!' - VİDEO
Samanyolu TV'de yayınlanan "Kollama" isimli dizi provokasyonu deşifre etti. İşte ortaya çıkan "bölme planı"nın çarpıcı görüntüleri…

Karanlık güçlerin kışkırtmaları ve devleti bölme eğilimlerinin birer parçası olan olayların peşinde koşan ekip, istihbarattan bir görevlinin yardımıyla rektöre suikast girişimini öğrenir.
Bunun üzerine Necip ve arkadaşları suikastı önlemek için değişik kılıklara bürünerek üniversiteye girerler. "Volkan" adlı örgütlenmenin ülkede kaos çıkarmak için "sahte türbanlı provokatörler" tuttuğu, medyayı ve savcıları baskı altına aldığı, laik söyleme sahip rektörlere suikast düzenleyerek, suçu masum insanların üzerine attığı da bu bölümde ilgiyle takip edildi.



PROVOKATÖR İŞ BAŞINDA
Bir mağazada alelacele modern kıyafetlerini çıkarıp, türban bağlayan provokatör kadın, Çağdaş Kadın Platformu Başkanı Esin Bakaryan'a taş fırlatır. Ayrıca, müdahale eden polisin başını da taşla yarar. Ancak üzerini değiştirip, kaçmaya hazırlanırken polise yakalanır. Yine de olay, "taraflı medya" tarafından "Türbanlılar dernek başkanına saldırdı" diye halka sunulur.

Eylem dönüşünde Volkan adlı örgüte komplonun başarılı olduğunu telefonla rapor eden Esin Bakaryan, arkasındaki türbanlı kadın sürücüye yol vermez. Camı açıp, onu "İran'a gitsene" diye aşağılar. Ancak bu arada atıştırdığı çerez, boğazına kaçar. Onun boğulma tehlikesi geçirdiğini gören türbanlı kadın (ki özel bir hastanede doktordur) müdahale ederek, hayatını kurtarır. Ancak türbanlı kadının Bakaryan'ın sırtına vurarak yaptığı hayat kurtarıcı müdahaleyi saldırı sanan biri, cep telefonuna kaydederek polise verir. Türbanlı doktor, hayat kurtardığı halde tutuklanır. Bakaryan, hatasını anlar ve taburcu olduktan sonra doğruca türbanlı doktorun evine gidip özür diler. Bakaryan şöyle der: "Asıl lanetlenmesi gereken başörtüsü değil, benim gözlerimi örten örtüymüş. Yobaz olan eleştirdiğim insanlar değil benmişim meğer (Doktora bir başörtüsü hediye eder). Umarım bu incecik örtü artık duvar olmaz aramızda..."

REKTÖRE SUİKAST
Laik söylemiyle tanınan rektör Yaman Kırcaali de Volkan adlı gizli örgütün bir üyesidir. Ancak onu gözde çıkaran örgüt, rektörü suikastle öldürtüp suçu masum insanların üzerine atarak ülkede kaos oluşturmayı arzular. Ancak polis suikastı haber alır ve bir başkomiser sayesinde rektör kurtulur. Volkan örgütünün lideri, suikastın başarısız olduğunu öğrendiğini zaman çileden çıkar: Demek öyle. O zaman B planını uygulayacağız...

"Kollama" her pazar saat 19:45'te Samanyolu TV'de...

25.Mart.2008 14:51:34

http://www.samanyoluhaber.com/haber-95930.html

kollama-yigit.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder