5 Haziran 2008 Perşembe

Tek Turkiye Genel Kurmay Baskanindan Sok Aciklamar

ŞER ŞEBEKESİ ŞİMDİ NE YAPACAK?

Org. Koçyiğit'ten şok karar! - VİDEO
Güneydoğu için yeni bir eylem planı açıklayan Genelkurmay Başkanı Muzaffer Koçyiğit, Genelkurmay karargahını Diyarbakır'a taşıyacaklarını söyledi.

İşte Tek Türkiye dizinde seneryo gereği yer alan açıklama

Genelkurmay Başkanı Muzaffer Koçyiğit'in şok basın toplantısı...

"Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Boşnağıyla Pomağıyla Avşarıyla Manavıyla hepimiz bir bütünüz. Bugün Çanakkale'yi gezdiğinizde şu saymış olduğum ve daha sayamadığım birçok ırktan insanın omuz omuza kardeş gibi birbirine sarılarak yattığını görürsünüz. Türk Mehmet ile Kürt Memo'nun kahramanlık destanıdır Çanakkale. Bugün bizi birbirimize düşürmeye ve kırdırmaya çalışan yabancı istihbarat servislerinin bu bölgede cirit attıklarını görüyoruz. Yine hep birlikte bunlara izin vermeyeceğiz."

- Hükümete sunduğunuz pakette neler var?

"Öncelikle Batı illerimizle Güneydoğu'daki illerimiz valilikler vasıtasıyla kardeş il ilan edilmeli ve her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerle beraber ekonomik yatırımlar da bu sayede hızlandırılarak istihdam sahaları genişletilmeli. Güneydoğu'da fabrika açarak bölge halkına hizmet götüren teşebbüslerden vergi alınmamalı. Maddi katkılarla teşvik edilmeli. Ayrıca Genelkurmay Başkanlığımızın karargahını Diyarbakır'a taşımayı hükümete teklif ettik. En kısa zamanda buraya yerleşeceğimizin de müjdesini vermiş olayım."

- Neden böyle birşeye ihtiyaç duyuldu?

"Bu bir ihtiyaç olmasa bile ben askerlerimin başında ve yanında bulunmalıyım. Selahattin Eyyubi'nin torunları olan bu mübarek halka hizmet için onlara daha yakın bulunmalıyım. Gerekirse çadırlarda yatmalıyım diye düşünmekteyim."

Bu sözler Samanyolu TV'de beğeniyle izlenen Tek Türkiye dizisinden... Her Perşembe reyting rekorları kıran Tek Türkiye'de senaryo gereği Genelkurmay Başkanı bu sözlerle dizide anlatılan şer şebekesini zor duruma soktu. Önümüzdeki bölümde şer şebekesinin bu açıklamalara karşı nasıl bir tavır alacağı izleyiciler tarafından şimdiden merak ediliyor.

TEK TÜRKİYE YENİ BÖLÜMÜYLE 5 HAZİRAN PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 19:45'TE SAMANYOLU TV EKRANLARINDA OLACAK

İŞTE GENELKURMAY BAŞKANI'NIN ŞOK AÇIKLAMALARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder