29 Haziran 2008 Pazar

Tek Turkiye Dizisi Zirvede

TÜRKİYE, 'TEK TÜRKİYE'NİN DEĞERİNİ VERDİ

Tek Türkiye ZİRVEDE - İZLE
Samanyolu Televizyonu ekranlarında perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Tek Türkiye, muhteşem bir sezon finaliyle tatile girdi.

Samanyolu ekranlarında bu sezona damgasını vuran Tek Türkiye, sezon finalini birincilikle yaptı. Yayınlandığı günden beri izleyicilerin beğenisini kazanan ve en çok izlenen programlar arasında daima zirvede olan dizi, bu hafta da büyük ilgi gördü. Sezon finaliyle tatile giren Tek Türkiye, bütün televizyonlar arasında en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.



Nefes kesen sezon finali, yine sürprizlerle doluydu. Dizi, Tarık'ın annesi Rabia'nın, kardeşi Nihal'i öldürüp büyük bir acı yaşamasıyla başladı. Nihal, gerçekleri Tarık'a söyleyemeden son nefesini verirken, kardeşinin katili olan Rabia akıl hastanesine yatırıldı.

Bu arada, örgüt kanlı eylem planını devreye soktu. Kara, senaryo gereği Genelkurmay Başkanı’na suikast düzenlemesi için Rojda'ya talimat verdi. Komiser Volkan, Kara'nın adresini öğrenip hücreye baskın düzenledi. Fakat, talihsiz bir olay yaşandı. Küçük bir çocuğu rehin alan Kara, suikastin yerini anons etmeye hazırlanan komiser Volkan'ı vurup şehit etti.

Örgütün suikast planı suya düştü. Rojda, bombayı tam patlatırken, bir anda öldürüldüğünü sandığı Yılmaz'ı gördü, eylemden vazgeçip peşine düştü ve annesine de kavuştu. Bu gelişme, Rojda'nın örgütünün hipnozundan kurtulmasına sebep oldu. Rojda annesi ile polise teslim olmaya giderken anne kız tekrar örgütün eline düştü. Tehditler üzerine, Rojda bu sefer kurye olmayı kabul etti.

Dizinin sonuna yaklaşılırken, heyecan zirveye çıktı. Tarık, Zelal'i kurtarmaya çalışırken örgüt tarafından yakalandı. Örgüt elemanları Tarık ve Zelal'i aynı odaya kapatıp içeri zaman ayarlı bomba bıraktı. Tarık, odada gerçek annesinin Rabia olmadığını öğrendi.

Dizide son nokta, şehit komiser Volkan'ın cenaze töreninde konuldu. Rojda bomba dolu çantayı teslim etmek için törenin gerçekleştiği camiye girdi. Rojda’yı gören örgüt elemanı bombanın düğmesine basmaya hazırlanırken Tek Türkiye'deki heyecan gelecek sezona kaldı.


tekturkiyesitesi.blogspot.com

Samanyolu Fanları

Samanyolu haber

1 yorum:

  1. meraba ben derviş tat tek türkiye dizisi ne zaman başlıyacak lütfen bilgilendirirmisiniz.

    YanıtlaSil