13 Nisan 2009 Pazartesi

HALİME GİBİ DİK DURUYOR, SIRMA KADAR DUYGUSAL

Kollama ve Doğruluk Ekseni adlı dizilerde yer alan Ayçin Tuyun her iki rolle de benzerlikler taşıdığını söylüyor.

TELEVİZYON

Beyaz Gelincik'in hercai kızı Ceyhan rolüyle tanınan Ayçin Tuyun, Samanyolu Televizyonu izleyicisi tarafından yakından takip ediliyor. Oyuncu, önce Kollama dizisinde genç ve kararlı polis memuru Halime'yi canlandırdı. Ancak Halime beklenmedik bir zamanda şehit oldu ve diziden ayrıldı. Sevenleri ise bu durumu pek kabullenemedi, öyle ki dizide Halime'nin büyük aşk yaşadığı Yiğit Komiser'in başka biriyle ilişki ihtimali tepkiyle tarşılandı. Tulun, Yiğit'in masasındaki fotoğrafıyla izleyiciye gülümsemeye devam ediyor.


HALİME BENİM İLK GÖZ AĞRIM

Ayçin Tuyun şimdilerde ise Doğruluk Ekseni adlı dizide duygusal doktor Sırma'yı canlandırıyor. Oyuncu iki rolün de kendisi için oldukça önemli olduğunu ve iki rolle de benzerlikler taşıdığını belirtiyor. “Sırma'nın duygusallığını Halime'nin dik duruşunu kendime yakın buluyorum” diyen Tuyun rolleriyle ilgili şöyle konuşuyor: “İkisi de gururlu ve duygusal karaktere sahipler. Halime benim ilk göz ağrım diyebilirim, Onun yeri benim için her zaman daha farklı çünkü her şeyden önce o bir anneydi. Sırma da benim için önemli bir karakter. Özünde çok duygusal ne kadar güçlü de görünse o âşık bir kız, akıllı bir doktor”
Ayçin Tuyun kimdir?
1986 yılında Manisa'da dünyaya gelen ve 2005 yılında TUR-VAK oyunculuk bölümünden mezun olan Ayçin Tuyun, çekimlerden arta kalan zamanlarında voleybol ve buz pateniyle ilgileniyor. Çok sayıda reklam filminde ve kliplerde oynayan Tuyun'un ilk dizi deneyimi Şeytan Sofrası. Oyuncu ayrıca, Beyaz Gelincik, Ümmü'nün Türküsü, Dağlar Delisi, Terme Çayı gibi projelerde yer almış.
13.04.2009

Kaynak: Halime Gibi Dik Duruyor Sırma Kadar Duygusal...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder