6 Haziran 2012 Çarşamba

Hidayet Karaca İki Yeni Dizi Hakkında Bilgi Verdi

SYG başkanı Hidayet Karaca, yakında ekrana gelemeye başlayacak olan iki dizi hakkında bilgi verdi.

Resim

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Sayın Hidayet Karaca, haziran ayının son haftası ekrana gelecek olan ''İki Dünya Arasında'' dizisi ve Ramazan ayı için çekimleri yapılan ''Kendimize Doğru'' dizi setlerini ziyaret etti.

Hidayet Karaca, Haziran'ın son haftası başlayacak olan dizimiz "İki Dünya Arasında" nın setini ziyaret ettik.
Dizinin yapımında görevli arkadaslardan dizi ile ilgili bilgi aldık, dizi için Şile'de tam 8 ev baştan aşağı aslına uygun olarak restore edildi. Öğretmen Selim rolü ile oyuncumuzu yakında çok sık göreceğiz...

Dizimizin çekildiği mahalle: "Fener Mahallesi, mahalle sakinlerinin aile albümlerindeki yüzlerce fotograflardan özel izinlerle derlenen resimler sette kullanıldı...

İki Dünya Arasında dizisinde başrol oyuncularımızdan: "Sahra" rolü ile karşınızda olacak... Setin sevimli çocuk misafirleri de var, son olarak sette kurulan montaj setlerinde ilk kareleri izledik ve tam not verdiğini söyleyerek setten ayrıldı.

Hidayet Karaca, sürpriz ziyaretlerinden birini daha Ramazan ayında yayınlanması düşünülen ''Kendimize Doğru'' dizi setine gerçekleştirdi. Karaca sözlerine şöyle devam etti, bugün çok yakında başlayacak yeni bir dizimizin setini daha ziyaret ettik. Çekimleri de başlayan bu dizi günlük dizi formatında olacak ve Ramazan ayında yayına girecek Dizimizin adı da belli: "Kendimize Doğru".

İki Dünya Arasında

Kendimize Doğru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder