19 Haziran 2012 Salı

Samanyolu Televizyonu'nda Bomba Gibi Bir Dizi Başlıyor

Resim

Yaz dönemine yepyeni dizi ve programlarla girmeye hazırlanan Samanyolu Televizyonu'ndan bomba gibi bir dizi daha ekranalara geliyor. ''İki Dünya Arasında" isimli dizi, iç savaşın eşiğindeki Suriye'de yaşananlara ayna tutacak.

Suriye, acının pençesinde yaşadıkları ile dizi konusu oldu. Samanyolu Televiyonu'nun yeni başlayacak dizisi "İki Dünya Arasında'', dünya gündemini sarsan Suriye savaşını ele alıyor.

Oğlunun geleceği için Suriye'de yaşanılan iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan bir annenin çabaları konu edilen dizide; öldü sandığı oğluna yıllar sonra kavuşan Suriyeli Sahra, iç savaştan dolayı huzursuzluk yaşamaktadır.

Bir gün eski eşine rağmen önemli bir karar alır ve oğlunun geleceği için canı pahasına da olsa ülkesinden kaçarak Türkiye'ye sığınır. Fakat bir Türk ailenin yardımı ile hayata tutunan Sahra'yı yeni trajediler bekler.

Çünkü Sahra, sahip olduğu her şeyi iç savaşın gölgesinde bırakmıştır. Oğlunu ondan kaçıran eski eşi Cabir ise öldürmek için her yerde Sahra'yı aramaktadır. Fakat Sahra'nın Türkiye'ye kaçtığından henüz haberdar değildir.


Samanyolu Televizyonu'nda Bomba Gibi Bir Dizi Başlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder