21 Şubat 2009 Cumartesi

OĞUZHAN YILDIZ: "ÖMER ÖĞRETMEN ROLÜ İÇİME SİNDİ"

'Beşinci Boyut', 'Hayat Bilgisi' 'Vazgeç Gönlüm' ve 'Hepsi 1' gibi dizilerde rol alan Oğuzhan Yıldız, Samanyolu'nun gençlik dizisi 'Kendi Okulumuza Doğru'da Ömer öğretmen rolüyle çıkıyor sevenlerinin karşısına.
Ekibe kısa sürede uyum sağlayan Yıldız, "Başrol ve replik kaygım yok, yeter ki oynadığım karakter içime sinsin, akılda kalıcı olsun." diyor. Ömer öğretmen, Urfalı zengin bir ailenin kendini çok iyi yetiştirmiş bir oğludur. Felsefe öğretmeni olan Ömer'in okula gelişi ilk zamanlar öğrenciler arasında hiç de hoş karşılanmaz.
Fakat öğrenciler onu tanıdıkça çok iyi bir insan olduğunu anlarlar. Yardım etmeyi çok seven sıra dışı bir kişiliktir aslında Ömer Öğretmen... Daha önceki dizisi "Vazgeç Gönlüm"de de Mardinli zengin bir ailenin çocuğunu oynayan Yıldız, 'Rolü nasıl kabul ettiniz?' sorusuna, "Ömer öğretmen rolünün altyapısı çok zengin. Zaten karakterin özelliklerini öğrenince direkt dizide buldum kendimi." şeklinde cevap veriyor. 10 yıldır televizyon dünyasının içinde olan Yıldız'ın en önemli özelliklerinden biri de; bir rolü kabul ederken asla başrol oyuncusu mu, en çok replik ona mı ait gibi kaygılarının olmaması. Yalnızca o karakterin akılda kalan ve kişilikli biri olmasına özen gösteriyor. Özbek Yıldız, Betül Koçlu, Bedia Ener Öztep ve Ömer Yıldız'ın rol aldığı 'Kendi Okulumuza Doğru'yu Gökhan Erkut yönetiyor.

Kendi Okulumuza Doğru, yeni bölümüyle bu akşam 19:40'ta ekrana geliyor.

1 yorum:

  1. oğuzhan yıldıı çok seviyorum ayrıca ömer hoca rolü çok yakışıyooooooooo hep ekranlarda görelim

    YanıtlaSil