11 Haziran 2009 Perşembe

SAMANYOLU HABER TV'DE YENİ BİR PROGRAM

Prof. Dr. Mümtaz’er Türköne, Lale Sarıibrahimoğlu ve Faruk Mercan SamanyoluHaber TV'de yeni bir programa başlıyor

Türköne, Sarıibrahimoğlu ve Mercan “Endaze”de Türkiye gündemini konuşacaklar
Samanyolu Haber TV ekranlarında yepyeni bir program başlıyor… Gündemi her an değişen ülkemizde yaşananların nabzını tutan ve satır aralarındaki ayrıntılardan gerçeği çekip çıkaran önemli yorumlar ve değerlendirmeler bundan böyle ‘ENDAZE’ programıyla izleyicilere ulaşacak.
Siyaset, dış politika, sosyal hayat, ekonomi, uluslararası ilişkiler gibi Türkiye gündeminde önemli yer tutan tüm olaylar SHaber TV ekranlarında ‘ENDAZE’ ile ölçüp biçilecek…
Türkiye’nin sağduyulu, demokrat ve yetkin isimlerinin yer alacağı programda siyaset bilimci ve Zaman gazetesinin köşe yazarlarından Prof. Dr. Mümtaz’er Türköne ve usta gazetecilerden Taraf gazetesi köşe yazarlarından Lale Sarıibrahimoğlu ve yine Zaman gazetesi yazarlarından Faruk Mercan ülkenin en önemli gündem maddelerini yorumlayacak.
11 Haziran Perşembe akşamı saat 21.00’de ilk bölümü yayınlanacak olan ENDAZE’de Kürt sorununun çözümü adına Türkiye’de neler oluyor? Hükümetin Kürt açılımı için hayata geçirdiği projeler neler? Yargıtay Başsavcısının tartışılan söylemi "Muhafazakâr partiler öne çıktıkça, ekonomik büyümeye daha çok vurgu yapılmak suretiyle, laikliğin gündemden düşürüldüğü görülmektedir" ne anlama geliyor? Obama’nın Kahire konuşmasında neler öne çıktı, kim nasıl yorumladı? ABD yeni başkanla birlikte bir değişimin simgesi mi olacak? Soruları tartışılacak.

Endaze 11 Haziran Perşembe saat 21:00’de Samanyolu Haber TV’de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder