2 Mart 2011 Çarşamba

Samanyolu'nda Değişim Heyecanı

Resim

01.03.2011

Yarışmalar, belgeseller, diziler ve haber aktüel programlarıyla yayın akışında önemli değişiklikler yapan Samanyolu, bugünden itibaren logosunu ve renklerini de değiştirdi.

Uzun zamandır üzerinde çalışılan değişiklikle kanal, daha dinamik, daha genç ve daha canlı bir yapıya bürünecek. Bu değişikliğin Samanyolu'nun duruşundan hiçbir şey kaybettirmeyeceğini, kalitesinden asla ödün vermeyeceğini belirten Samanyolu Programlar Koordinatörü Murat Keskin, "Yeni yapımlarla Samanyolu Televizyonu zaten büyük bir değişim ve gelişime girmişti. Logo değişimi bunun bir parçası. Gün geçtikçe artan izleyici kitlemiz ile birlikte her kesime ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.

SAMANYOLU HABER TV'YE YENİ YÜZ

Samanyolu Haber TV seyircilerini, yeni bir yüz karşılayacak. Samanyolu Haber TV'nin Samanyolu TV'den ayrı olarak ekrana gelecek olan yeni haber yüzü Burcu Şentürk oldu. Turuncu, mavi ve beyaz renklerin hakim olduğu ekranda 3 boyutlu görseller yer alıyor. Bu arada Samanyolu Yayın Grubu'nun en büyük stüdyosu, Samanyolu Haber TV için tahsis edildi. Dekorda PDP denilen ekranlar dikkat çekiyor. Bu ekranlar sayesinde sunucu direkt ekrana bakarak muhabir bağlantıları, konuk sohbetleri gerçekleştirebilecek. 2011 yılında daha hızlı ve yüksek performansla yol aldıklarını söyleyen Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar kanaldaki gelişmeleri şöyle özetliyor: "4 yılı geride bıraktık. Bu süre içinde içte, dışta baş döndürücü gelişmeler yaşadık. Bu süreçte rolümüz habercilikti, onu yapmaya çalıştık. Habercilik mesleğinin gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Nitekim geçen zaman gösterdi ki Samanyolu Haber TV, Türkiye'nin vazgeçemediği haber kanallarından biri oldu. Tarafsız yayıncılığımız, genç ekibimizin üstün gayretleri, faydalı yayıncılığı rehber edinmemiz büyük takdir topladı. Reflekslerimizde hızlı. Olayların arka plan araştırmalarında hassas davranmak, iş yapmanın ötesinde bizim için bir vazife oldu."

TELEVİZYON SERVİSİ



Resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder