18 Mayıs 2012 Cuma

Kelime Zinciri başlıyor

Resim

'Chain Reaction' adıyla dünyanın en çok seyredilen yarışma programları arasında gösterilen ve Samanyolu TV'ye 'Kelime Zinciri' adıyla uyarlanan yarışma bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Başta ABD olmak üzere İtalya ve Sırbistan gibi ülkelerde de izlenme rekorları kıran Kelime Zinciri'nin sunuculuğunu oyuncu Kamil Güler yapacak. Kelime Zinciri'nde 3'er kişiden oluşan karşılıklı iki masa yarışacak. Başlangıçta kelimenin ilk harfi veriliyor, daha sonra bilinemeyen her kelime için bir harf daha veriliyor.

Tabii buna göre kazanılacak para miktarı düşüyor. Değişik etaplardan oluşan yarışmanın en son etabı şarkı sözü ve şarkıcılar üzerin. Finale kalan grup tamlamaları bulup yarışmayı bitiriyor. Bütün izleyicilere açık olan yarışmaya http://www.stv.com.tr'deki ve https://www.surveymonkey.com/s/kelimezinciri başvuru formları doldurularak katılınabiliyor. 

Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Güler, 'Haneler' ve '3-2-1 Pişir' yemek programını da sunmuştu. Yarışma izlemeyi çok sevdiğini söyleyen sunucu, sayıları her geçen gün artan yarışmalarda nicelik ve nitelik konusuna dikkat çekiyor. ''Çok yarışma olup da kaliteli olmayacaksa bir anlamı yok. Yarışma hem eğlendirmeli hem de analitik zekâyı çalıştırmalı."diyor.

Haberi Okumak İçin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder