10 Mayıs 2012 Perşembe

Herkul.org'un Resmi Hesabı Herkul_Nagme

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin haftalık sohbetlerini yazılı ve görüntülü olarak yayımlayan Herkul.org internet sitesinin, sosyal medya hesapları konusunda önemli bir uyarı geldi.

Resim

Herkul.org'un resmi sosyal medya hesapları belliyken, 'herkul' kelimesinin geçtiği birçok sahte adres, bu ismi kullanarak takipçi toplamaya çalışıyor.

Bu hususta samanyoluhaber.com ekibinin görüştüğü site yetkilileri, Herkul.org'un gerçek sosyal medya adreslerini takipçilerine bir kez daha hatırlattı.

Yetkililer yaptıkları açıklamada önemli bir uyarıda da bulundu:

"Her gün yeni bir beste ve her an farklı bir nefes... anlayışıyla başlatılan bu yeni sayfada sosyal medya için sesli, yazılı ve görüntülü kısa mesajlar sunuluyor. Hocaefendi'nin her günkü Tefsir ve Fıkıh derslerinden en önemli nükteler ve can alıcı açıklamalar da aynı gün beş on dakikalık ses kaydı olarak hem Herkul.org sitesine hem de Herkul Nağme adlı Facebook, Google+ ve Twitter sayfalarına ekleniyor. Herkul.org'un resmi sosyal medya hesabı Herkul_Nagme'dir. Diğer isimlerle açılmış olan bütün hesapların sahte olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz. akipçilerimizin "herkul" adı kullanılarak açılmış diğer adreslere itibar etmemesi gerekiyor."

İşte herkul.org'un sosyal medya hesapları

Resim

Herkul.org'un Resmi Hesabı 'Herkul_Nagme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder