14 Mart 2009 Cumartesi

GÜL DEVRİNE SEYAHAT...

Gül devrine seyahat.. Var mısınız bir tutam gülle Gül-i Rana(aleyisselatüvesselam) devrine koşmaya.. O asrı soluklamaya, hissetmeye, zerrelerimize kadar duymaya... Şimdi Gül Devri'ne seyahat vakti.. Artık demir almak vakti geldi ahir zamandan ,yıldık dünya telaşından.. Bir kutlu söz duyamaz oldu kulaklar, bir nurlu yüze hasret gözler, bir temiz yürek bulamadı yürekler.. Öylesine bir yanlızlık bizimkisi , çığlık çığlığa bir sessizlik, yürek sancısı sensizlik, kalabalığın içinde birbaşınalık En Sevgilİ (sav)..
Ellerimizi yüreğimize koyduk dinliyoruz.. Diyor ki mecaza kiraladığımız kirli gönüller.. Özledik En Sevgili (aleyhisselatüvesselam) şu dünya üzerinde en sevdiğimsin anam babam tatlı canım sana kurban olsun Hz. Ömer (r.a) nidasıyla..

Kutlu Doğuma yaklaştığımız şu günlerde, istedik ki Samanyolu Fanları'nın organize ettiği bu büyük manevi yarışa biz de katılalım, paylaşalım...

Samanyolu Fanları Efendimizi Unutmadı...
Yine yaklaştık kutlu mevsime... O kutlu Efendi'nin (SAV) teşrifini kutlayacağımız zaman dilimine... Nesirlerimizde O'nu (SAV) anlatalım... Şiirlerimizdeki "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" kahramanı O (SAV) olsun... Sanat ve teknoloji ile Efendimizi anlatalım... Samanyolu Fanları olarakta Güllerin Efendisi (SAV) tekrar gönüllere ve dimağlara sunalım... 15 Mart 2009 Pazar günü başlayacak olan dört kategorideki yarışmalarımız, 15 Nisan 2009 Çarşamba akşam sona erecektir. Seçici kurullar eserleri değerlendirdikten sonra derece girenler 20 Nisan günü açıklanacaktır. Yarışma Kategorileri;
-Güllerin Efendisine Mektup Yarışması
-Güllerin Efendisine Şiir Yarışması
-Güllerin Efendisine Banner Çalışması Yarışması
-Güllerin Efendisine Multi Medya Çalışması Yarışması
-Power Point, -Video
Eserlerinizi en geç 15 Nisan 2009 Çarşamba gününe kadar yonetim@samanyolufanlari.com adresine gönderebilirsiniz... Dereceye giren çeşitli hediyeler verilecektir... Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
Kategorilere erişmek için:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder