30 Nisan 2011 Cumartesi

Kollama'ya Plaket...

Başpolisliğe yükselen polislere rütbeleri takıldı

Hatay Dörtyol Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 13 polise Ticaret Odası salonunda düzenlenen törenle başpolislik rütbeleri takıldı. Rütbe takma törenine Kaymakam H. Hasan Özyiğit, Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, emniyet mensuplarının aileleri, çocukları ile Samanyolu TV’deki Kollama dizisinin oyuncuları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, başpolislik sınavına girerek başarı gösteren polislere başarılar diledi ve hayırlı olsun dedi. Şahapoğlu, polislerin aldığı bu rütbelerin polislerin kişiliklerini değiştirmeyeceğini ve görev aşkıyla hizmet yapmaya devam edeceklerini belirterek, görev sorumluluklarının artacağını vurguladı.

Emniyet personelinin çok büyük fedakarlıklar göstererek görevlerini yaptıklarını dile getiren Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, "Gösterilen bu fedakarlık dolayısı ile zaman zaman ailelerine, özellikle eşlerine ve yavrularına zaman ayıramadıklarını çok iyi biliyoruz. Bizler de eşlerimize ve çocuklarımıza yeteri kadar zaman ayıramıyoruz. Ama biliyoruz ki yaptığımız bu meslek, bu iş kutsal bir görevdir. Ondan dolayı bu fedakarlığı yapmamız gerekiyor." dedi. Özyiğit, başpolislik sınavında başarılı olan polisleri kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra sınavı kazanan 13 polis memuruna Kaymakam H.Hasan Özyiğit, Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu ve Kollama dizisi ekibi tarafından başpolislik rütbesi takıldı.

Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, Kollama dizisi oyuncularına Polis Teşkilatı'nın tanıtımına yapmış oldukları katkıdan dolayı şükran plaketi verdi. 



Yorumlar Ve Detaylar İçin Tıklayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder