9 Nisan 2011 Cumartesi

Öğrencilerden Türkiye'nin En'lerine Ödül

En beğenilen Samanyolu Haber Tv oldu

Resim

Geleneksel hale gelen Burç İletişim Ödülleri siyaset, medya ve sanat camiasını bir araya getirdi.
Burç İletişim Koleji öğrencilerinin Türkiye'nin 45 ilde 4 bin 500 kişiyle yaptığı anketten çıkan ödüller ünlü simaların katılımıyla sahiplerini buldu. Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, "Evinde Sevgiyle Hizmet Üret" projesiyle Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi dalında ödüle layık görülürken, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı 'En Beğenilen Genel Yayın Yönetmeni" ödülünü aldı. Zaman Gazetesi yazarı Ali Bulaç ise 'Yılın En Beğenilen Köşe Yazarı' seçildi. 

Polat Renaissance Hotel'de 8.si düzenlenen İletişim Ödülleri, yazılı, görsel ve işitsel medya alanından pek çok ünlü ismi buluşturdu. Bakan Kavaf yaptığı konuşmada, bilgi, haber ve eğlence programlarının toplumsal ve sosyal bir sorumluluk taşıdıklarını dile getirdi. Kavaf, medyanın 'topluma hangi mesajı veriyorum ve topluma hangi faydayı sağlıyorum' kaygıları taşıması gerektiğini söyledi. En Beğenilen Genel Yayın Yönetmeni seçilen Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı da "Yoğun gayret ve kamu vicdanına kulak vermeye çalışarak aldığım ödül için teşekkür ediyorum." dedi. Yılın Sosyal Sorumluluğu dalında ödüle Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Dr. Sare Davutoğlu layık görüldü. Davutoğlu, "Ben her gün sayıları artan ve binlerce gönüllüsü bulunan sivil toplum örgütleri adına bu ödülü alıyorum." diye konuştu. En Beğenilen Oyuncu dalında ödüle layık görülen Necati Şaşmaz, "Arkadaşları tebrik ediyorum. 5 bine yakın kişi bizlerin isimlerini yazmış. Bu gerçek reytingin ne olduğunu gösteriyor." şeklinde konuştu.


Burç Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Burç İletişim Ödülleri sahiplerini buldu. 45 ilde ankete katılan 4 bin 500 kişi 

'Medyanın En'lerini belirledi.

"En beğenilen haber kanalı" kategorisinde seyirci Samanyolu Haber Televizyonu'nu ödüle layık gördü.






Samanyolu Televizyonu'nun beğeniyle izlenen belgesel programı Ayna da
Medyanın enleri ödülüyle taçlandırıldı. Ayna'nın sunucusu Saim Orhan en beğenilen sunucu seçildi. Kadın ve Aileden Sorumle Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da ''Evinde sevgiyle hizmet üret'' projesiyle ''Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi'' ödülünü aldı.

Gece ödül alanlarla ödül verenlerin toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.



Fotoğraflar için tıklayın

Alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder