27 Eylül 2011 Salı

Böyle Analar da Var...

Resim

Güneydoğu'da askerlik yapan bir evlat, sorunlu evlilik yaşayan evin büyük kızı, işverenine âşık olan ortanca kız, lösemiye yakalanan küçük kız ve kocası tarafından aldatılmasına rağmen aileyi bir arada tutmaya çalışan bir anne...

Samanyolu TV'de ekrana gelen 'Ana Yüreği', entrikası bol, heyecanın her hafta arttığı, güçlü hikâyesiyle dikkat çeken bir dizi... Bu akşam üçüncü bölümüyle yayınlanacak dizinin setinde görüştüğümüz anne rolündeki tiyatrocu Eda Yılmaz, 'Böyle anneler var mı?' sorusuna; "Aslında fedakâr anneler var. Ama biz görmüyoruz. Böyle anneler bize uzaktaymış gibi geliyor. Dönüp yan komşunuza baktığınızda her hanede o kadar olay var ki, hepsinde de anneler ayakta tutmaya çalışıyor yuvayı." şeklinde cevap veriyor. Kendisi de bir anne olan Yılmaz, senaryoyu ilk okuduğunda sevmiş projeyi. Dizide kocası tarafından aldatılan ancak ayakta kalmak için çabalayan bir anneyi oynasa da gerçek hayatta bu kadar dik durup duramayacağı konusunda tereddütlü, "Ben böyle bir ana olamaz, güçlü duramazdım." diyor.

Ana Yüreği'nde 'aldatan koca' rolündeki Yusuf Nejat Buluz, dizide her şey yolunda giderken yaptığı hatanın ailesinin dağılmasına sebep oluşunu oyunculuk üzerinden yorumluyor: "Sevilen bir insanken yaptığı hata ile affedilmez bir girdaba giriyor. Seyirciler hem nefret edecek, hem acıyacak hem de dersler çıkaracaklar..." Yapımcılığını Ömer Önder'in üstlendiği, yönetmenliğini Abdulkadir Ceylan Ede'nin yaptığı Ana Yüreği'nde Eda Yılmaz ve Yusuf Nejat Buluz'un yanı sıra İsmet Özhan, Ahmet Yaşar Özveri, Fatih Murat Teke, Özdesu Akardere, Gökçe Kaltoğlu ve Burçin Bilim gibi oyuncular görev alıyor.

Ana Yüreği'nde heyecan artıyor

Dizinin bu haftaki bölümünde Hüsna, babasını bir kadınla gördüğünü annesine açıklamaya karar verir. Bu açıklama sonrasında annesinden sert bir karşılık gören Hüsna, çareyi Elmas ablasına sığınmakta bulur. Esma da kızıyla arasını bulması için Elmas'tan yardım ister. Askerde olan Yılmaz, teröristlere yakalanmamak için ölüm kalım savaşı vermektedir. Bu sırada öyle bir olay gerçekleşir ki Yılmaz'ın kurtulması şansa bağlı hale gelir. Nadir ise borcunu ödemesi için verilen mühlet dolunca buluşma yerine doğru gider. Bu buluşma, Nadir'in hayatını değiştirecek olayların başlangıcı olur.

'Entrikası bol bir dizi'

Abdulkadir Ceylan Ede (Yönetmen): "Ana Yüreği'nin kapı komşunuzun yaşayabileceği sıcak bir hikâyesi var. Entrikası bol bir proje. Dizi daha çok yeni. Tutar mı tutmaz mı bilemem. Ama hayatın içinde olan şeyler bunlar. Bir de dizi piyasasında rekabet çok fazla. 80-90 dizi yayına girdi.

Ana Yüreği, Samanyolu Televizyonu'nda bu akşam saat 19.45'te üçüncü bölümü ile ekrana gelecek.



ZAMAN


Böyle Analar da Var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder