5 Şubat 2011 Cumartesi

İYİ SEYİRLER 17. Bölüm - Bora Gencer'den Çarpıcı Açıklamalar...

İyi Seyirler bu hafta, yeni başlayan yarışma programlarını mercek altına alıyor. Samanyolu Televizyonu'nda yeni başlayan Varlık Harikaları'nın eğlenceli setine konuk olan Fırat Paşayiğit, programla ilgili önemli detayları ekrana getiriyor. Bilgi ve eğlenceyi bir arada sunan yarışmaya katılan ünlü konuklar, yarışmayla ilgili düşüncelerini İyi Seyirler'de dile getiriyor.

Haftanın önemli magazin olaylarını ekrana getiren Fırat Paşayiğit, çok izlenen yarışmaların ünlü sunucularıyla bir araya geliyor, keyifle izleyeceğiniz röportajlar gerçekleştiriyor.

Jale Binay'la Sabah Kahvesi adlı programa adeta baskın yapan sevilen sunucu, programla ilgili keyifli anları ekranlara getiriyor. Çok değerli bilgilerin izleyicilerle paylaşıldığı Sabah Kahvesi'nden bir türlü ayrılamayan Fırat Paşayiğit, programa katılan konuklarla da bir süre sohbet ediyor.

Pop müziğin sevilen sesi Bora Gencer'le çok keyifli bir röportaj gerçekleştiren sunucu, sesine ne kadar güvendiğini dile getiriyor. Çarpıcı açıklamaların yer aldığı röportaj sonrasında, Paşayiğit ünlü şarkıcı Bora Gencer'le bir düet yapıyor.

Gülerek izleyeceğiniz videolar, samimi sohbetler, önemli magazin haberleri hepsi ve daha fazlası, İyi Seyirler'de!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder