1 Şubat 2011 Salı

İşte Yılın En İyi Haber Televizyonu

337 Bin kişi 2010'un “En İyileri”ni seçti. İŞTE ZİRVEDEKİ HABER TELEVİZYONU;

Esenler Belediyesi'nce düzenlenen ''Esenler Türkiye'nin En'lerini Seçiyor'' yarışmasında en iyi haber kanalı Samanyolu Haber TV seçildi.

Esenler Türkiye'nin En'lerini Seçiyor 2010" oylaması sonuçlandı.

Siyasetten sanata, spordan iletişime, iş dünyasından STK'lara kadar toplam 21 kategoride düzenlenen oylamada "2010 yılının En İyileri " seçilenler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Samanyolu Haber TV en iyi haber kanalı seçildi.

Esenler Belediyesi'nce düzenlenen ''Esenler Türkiye'nin En'lerini Seçiyor'' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da ''En İyi Siyasetçi'' olarak belirlendiği Esenler Kültür Merkezi'deki törende konuşanİstanbulValisi Hüseyin Avni Mutlu, yaptığı işi iyi yapan her insanın övülmek istediğini belirterek, özellikle bu takdir bir millet ve halktan gelirse yaşanan kıvanç ve gururun daha anlamlı olduğunu söyledi.

''Marifetlerin karşılığındaki iltifatlarda, halkın iltifatı her şeyden daha üstündür'' diyen Mutlu, ödüllerin verilmesinde oy kullanarak, katkı sunan Esenler halkına teşekkür etti.

Samanyolu Haber TV iyi haber kanalı seçildi.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da Esenler halkının kendi iradesiyle 2010 yılının ''en''lerini seçtiğini ifade ederek, bu seçime katılan Esenlilere teşekkürü borç bildiğini ifade etti.

Seçimin binlerce kişinin katılımıyla belirlendiğini kaydeden Göksu, ''Önce bir ön yoklama yapıldı, kimler girsin diye. Bu yoklamadan sonra adeta bir seçim varmış gibi herkes sandığa gitti ve sandıkta oylama yapıldı. Bu oylama sonucunda Türkiye'nin 'en'lerini belirledik'' diye konuştu.

''En İyi Yazar'' seçilen İskender Pala da ödülü almayı hak ettiğini, çünkü okuyucuları için çok şey yaptığını vurgulayarak, ''Bugünden hatırımızda kalsın diye genç okuyucularım için bir tavsiyede bulunmak istiyorum; Lütfen ne yaparsanız yapın yaptığınız işi önce sevgiliniz görecekmiş gibi yapın o zaman hiç eksik yapamazsınız'' dedi.

''En Beğenilerek Takip Edilen Gazete'' ödülü alan Habertürk Gazetesinin Genel Yayın YönetmeniFatih Altaylıda halkın yaptığı bir seçimin soncunda ödül almaktan büyük gurur duyduğunu belirterek, ''Siyasetçilerimizi şimdi daha iyi anlıyorum, sandıktan çıkmak çok hoş bir duyguymuş. Halk sandıkta birine oy verirse sürekli ona vermeye devam ediyor, umarım bizim için de devam eder'' şeklinde konuştu.

''En İyi Spor Adamı'' ödülüne layık görülenspor'>BursasporTeknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise şampiyonlukta kendilerine katkı sağlayan tüm oyunculara, teknik ekibe, yöneticileri ve taraftarlara teşekkür ettiğini ve ödülü onlar adına aldığını kaydetti.

''En İyi Oyuncu'' seçilen Necati Şaşmaz da insanların işini severek yapmasının önemli olduğunu, kendisini de oyunculuğa başlarken işini severek yapmaya ant içtiğini belirterek, ''İlk kez böyle bir ödül alıyorum, bugüne kadar ne hikmetse hiç bir yerden yılın oyuncusu ödülü almadım, o yüzden bu ödül benim için önemli'' sözleriyle duygularını aktardı.

''En İyi Haber Programı'' seçilen Fox Haber adına konuşan Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de üç yıllık bir haber bülteni olduklarını ve 18 yıldır yayın yapan kanallara karşı kendilerini fark ettirmelerinin en önemli nedenin ise objektiflik olduğunu ifade etti.

Gecede ödüle layık görülen diğer kişi ve kurumlar ise şöyle:

''En İyi İşadamı'': Ali Ağaoğlu,
''En İyi Haber Kanalı'': Samanyolu Haber TV
''En İyi Tematik Film Kuşağı'': TV 24
''En İyi Özel Haber Çalışan Gazete'': Zaman
''En İyi Haber Portalı'': Haber7.com
''En İyi Spor Programı'': Stadyum
''En İyi TV'' ATV
''En İyi Radyo'': Kral Fm
''En İyi Haber Sunucusu'': Erhan Çelik
''En Sevilen Kadın Programı'': Esra Erol
''En Beğenilerek İzlenen Dizi'': Ezel
''En İyi Türk Filmi'': New York'ta 5 Minare
''En İyi STK'': İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kimse Yok Mu Derneği
''En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi'': %100 Hayat
''En İyi Yarışma Programı'': Yetenek Sizsiniz Türkiye

Ödül törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen, eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder