12 Şubat 2011 Cumartesi

İYİ SEYİRLER 18. Bölüm

Resim

Muazzez Ersoy ile Kapadokya gezisi!
İyi Seyirler bu hafta, Muazzez Ersoy'un Kapadokya gezisini ekrana getiriyor. Konser vermek için gittiği Kapadokya'ya giden Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Muazzez Ersoy'a eşlik eden Fırat Paşayiğit ve ekibi, oldukça keyifli bir yolculuk geçiriyor. Muazzez Ersoy'la samimi bir sohbetin gerçekleştirildiği programda muhteşem Kapadokya manzaraları da ekrana getiriliyor.

Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen yeni yarışma programı Varlık Harikaları'nın laboratuar ortamını andıran setine konuk olan Paşayiğit, ünlü konuklarla ayaküstü sohbetler gerçekleştiriyor. Vatan Şaşmaz'ın sunduğu yarışma programında açıklanan gerçekleri hayretle izleyen program ekibi, renkli ve heyecanlı kareleri ekrana taşıyor.

İyi Seyirler ekibinin bir sonraki durağı ise hayallerle gerçeklerin birleştiği bir mekan oluyor. Şair Sunay Akın'ın kurduğu oyuncak müzesini ziyaret eden Paşayiğit, adeta çocukluğuna geri dönüyor. Müzeyi karış karış gezen İyi Seyirler ekibi, çok renkli görüntüleri sizlerle paylaşıyor.

İstanbul dışında çekimleri devam eden Doktorlar dizisinin setine de konuk olan İyi Seyirler'de, müzikteki başarısını oyunculukta da gösteren Kutsi ile yapılan röportaj ekrana geliyor.

Ayrıca Güz Gülleri ve Kollama dizilerinden hiç bir yerde göremeyeceğiniz kamera arkası görüntüler, gerçekleştirilen samimi sohbetler, hepsi ve daha fazlası da İyi Seyirler'de ekrana geliyor...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder