26 Şubat 2011 Cumartesi

İYİ SEYİRLER 20. Bölüm

Ya Sonra'nın Galasından Renkli Görüntüler!

İyi Seyirler bu hafta, Özcan Deniz'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği "Ya Sonra" adlı filminin galasına katılıyor. Adeta ünlü yağmurunun yaşandığı geceden renkli görüntüleri ekrana taşıyan İyi Seyirler'de Fırat Paşayiğit, ünlü isimlerle keyifli sohbetler gerçekleştiriyor. Filmin oyuncularıyla film hakkında konuşan Paşayiğit, galadan çok özel anları sizlerle paylaşıyor.

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Leyla'nın Evi" adlı romanı sahneye uyarlayan oyuncuları ziyaret eden Paşayiğit, neşeli röportajlarına kaldığı yerden devam ediyor. Oyundan bir bölümü görüntüleyen İyi Seyirler ekibi, başka bir oyunu izlemek için tiyatrodan ayrılıyor. "Her Yöne 90 Dakika" adlı komedi oyunu izleyen Fırat Paşayiğit, adeta gülme krizine giriyor. Oyun sonrası kulise giden Paşayiğit, Yavuz Seçkin ile koyu bir sohbete dalıyor.

Bu hafta "Lale Devri" dizisinin setine konuk olan İyi Seyirler, kamera arkası görüntüleri ekrana taşıyor. Sevilen oyuncularla yapılan renkli söyleşiler, hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz görüntüler, hepsi ve daha fazlası bu programda...

İyi Seyirler, yeni bölümü ile 27 Şubat Pazar 13:50'de Samanyolu TV'de..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder