11 Şubat 2011 Cuma

Ayna Los Angeles'ta (2)

Dünyanın eğlence başkenti Los Angeles!

Ayna, dünyanın eğlence başkenti Los Angeles'taki seyahatine devam ediyor.

Saim Orhan ve ekibi, palmiye ağaçları, okyanusa nazır evleri, kumsalları ve lüks araçları ile Amerikan rüyasının yaşatıldığı şehirden çok farklı görüntüleri ekrana taşıyor.

İlk olarak Hollywood Universal Stüdyoları'nı ziyaret eden Saim Orhan ve ekibi, dünyanın en büyük film stüdyosu ve eğlence parkından renkli kareleri ekrana taşıyor. Los Angeles'ın en çok turist çeken noktalarından biri olan eğlence parkına giden program ekibi; kendilerini maceranın tam ortasında buluyor. Yanlarında beliren köpekbalığından hayli ürktüğü belli olan Saim Orhan, bir anda kendisini Jaws filminin setinde buluyor.

Kevin Costner'ın başrolünü oynadığı Su Dünyası (Water World) adlı filmin setine giden Ayna, film sahnelerini tekrarlayan oyuncularla keyifli röportajlar gerçekleştiriyor. En çok ilgiyi savaş sahnelerinin çektiği sette çıkarılan yangın, izleyenleri hayli korkutuyor.

Şehirdeki turuna devam eden Sami Orhan, Kaliforniya eyaletinde açık alanlarda sigara içme yasağının olduğunu öğrenince çok şaşırıyor. Etrafta çok sayıda tabela bulunduğunu dile getiren Orhan, parklarda ve sahilde içki ve sigara içmenin yasak olduğunu belirtiyor.

Bu haftaki bölümü San Diego'da bitiren Ayna, Sea World'deki muhteşem yunus ve balina şovlarını hayranlıkla izliyor. Futbol oynayan kız öğrencilerle ve Ahıskalı Türklerle çok eğlenceli sohbetler gerçekleştiren Ayna, avlanmalarından dolayı nesilleri tehlikeye giren deniz aslanlarının hikayesini izleyicilerle paylaşıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder