20 Eylül 2012 Perşembe

Davetsiz Misafir, 2 Ekim Salı Günü Başlıyor!

Sevilen Sunucu Turgay Başyayla ile Davetsiz Misafir Çankırı'da

Resim

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Çankırılı hemşehrimiz Turgay Başyayla Çankırı'da...

Türk Halk Müziği'nin sevilen seslerinden hemşehrimiz Turgay Başyayla, sunumuyla ekranda gösterilen Davetsiz Misafir programının çekimleri için memleketi Çankırı’da çekimlere başladı.

Başyayla bugün memleketi Çankırı’ya gelerek programın bazı bölümlerini çekti. Kızılırmak’ta yayın balığı, yanlarda kızılcık ekşisi tanıtımları ile ilk çekimlerini gerçekleştirdi. Yarinde tuz mağarasında tuzun soframıza geliş hikayesi ile Çankırı’da farklı bazı programlar çekecekler. Ahilik Haftası Yaran Kutlamaları programında da aktif görev alacak olan Turgay Başyayla, 19 Eylül 2012 günü saat 20.00 ‘da belediye meydanında konser verecek.

Konaklamak için Sim Prestige otele gelen Başyayla’yı otelde ziyaret ettik. Otele gittiğimizde Turgay Başyayla’nın orada kaldığını ve geldiğini öğrenen bazı gençler ile sohbet ettiğini gördük. Başyayla ile sohbet etmek gerçekten güzeldi. Başyayla '' Memleketimde olmak çok güzel. Ben Çankırı’yı çok seviyorum. Çankırılı olduğumu da her fırsatta gururla belirtiyorum. Programdaki asamın adını da bu nedenle Yaran koydum. Programlarım yoğun olmasına rağmen Çankırı’da olmak ve Çankırılı hemşehrilerimle beraber olmak için zaman zaman ilçelerde konser verdim.

Bu günde Davetsiz Misafir programının çekimleri için buraya geldik. Çankırı’yı gönülden seven gerek burada gerekse il dışında çok hemşehrilerimiz var. Herkes kendi imkanları doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bizde imkanlarımız nispetinde bize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.. Çankırı için bir şeyler yapan ve yapmaya devam eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.''dedi. Vatandaşların büyük ilgiyle seyrettikleri Davetsiz misafirin Çankırı bölümünde neler olduğunu hep birlikte seyrederek göreceğiz.Samanyolunda Davetsiz Misafir açılışı 02 ekim 2012 tarihinde Çankırı Bölümü ile başlayacak.


Turgay Başyayla ile Davetsiz Misafir 2 Ekim Salı günü Çankırı'da...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder