15 Eylül 2012 Cumartesi

İşte Burç FM'in Yeni Yayın Akışı

İşte Burç FM'in yeni yayın akışı...

Resim

Türkiye'nin en geniş kapsama alanına sahip kültür frekansı Burç FM, değişen yayın akışı ve yeni programları ile yeni yayın dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Değişen yayın akışına göre; eğitim, kültür ve haber kuşağında yer alan programların yayın gün ve saatlerinde değişiklikler yaplırken, bazı programların yayın süreleri uzatıldı. 
Yeni dönemde Burç FM'in programları arasına yenileri de katıldı.

03 Eylül 2012 tarihinde yürürlüğe giren yeni yayın akışına göre; Kelimelerin Dünyası, Kırk Ambar, Tarih Müsahabeleri, Gazel Bahçesi, Hadis Okumaları programları'nın yer aldığı ''İrfan Meclisi" kuşağının saati hafta içi her gün 12:30, Sıfır Merkez, Şefkat Kahramanları ve Öncüler'in yayınlandığı özgün programlar kuşağının saati hafta içi her gün 14:00, Analiz Pazartesi, Olay Kritik, Konuş ki Görebileyim, Ankara'dan Bakış ve Eko Büyüteç programlarının yayınlandığı haber kuşağının saati 16:00 olarak değişti.

TÜRKİYENİN EN YÜKSEK TİRAJLI GAZETESİ "SESLİ GAZETE"

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgi ve beğeni ile takip edilen Sesli Gazete programının sabah kuşağında herhangi bir değişiklik olmazken programının öğlen kuşağı bundan böyle akşam saat 17:00'de dinleyicisi ile buluşacak. Program haftasonu da yayınlanacak ve saat 09:00'da başlayacak. Sesli Gazete'nin haftasonu yayınlarında ağırlıklı olarak kültürel yazılar sunulacak.

HER ŞEY ''ÇOCUK DEYİP GEÇMEYİN" DİYE...

Uzman Pedagog Adem Güneş'in hazırlayıp sunduğu Çocuk Deyip Geçmeyin programı artık Pazar 11:00'de, Pazartesi ve Salı günleri ise 09:30'da ebeveylerin sorunlarına ışık tutacak. 

"DERDİNİ SÖYLE"MEYEN DERMAN BULAMAZ!

Önceki yayın döneminde hafta içi ve dört gece ilerleyen saatlerde SevDa Eğitim ve Aile Danışmanlık Merkezi uzmanlarınca hazırlanıp sunulan Derdini Söyle programı, yeni dönemde Çarşamba günleri 09:30'da yayınlanacak ve programı Uzman Psikolojik Danışman Efkan Yeşildağ sunacak. Ahmet Bozkuş ile tefekkür damacanası Hasıl-ı Kelam 20 Eylül Perşembe gece 22.30'da Burç Fm'de ... 

UĞUR MURATHAN BURÇ FM'DE...

Yeni dönemde Burç FM'in programları arasına yenileri katıldı. Dini, ilmi ve fikri programların yer aldığı düşünce kuşağında yayınlanacak olan Dr. Ali Bayram ile Gönül Sohbetleri ve gece müzik kuşağında yayınlanacak olan Uğur Murathan ile Gecenin Türküsü, Burç FM'in dinleyici ile buluşacak yeni programları...

Burç FM'in yeni yayın akışını detaylı bir şekilde incelemek için tıklayın.

İşte Burç FM'in Yeni Yayın Akışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder