19 Eylül 2012 Çarşamba

Şefkat Tepe, Aksiyon ve Tempoyu Yükseltti

Şefkat Tepe, aksiyon ve tempoyu yükseltiyor

Resim

Samanyolu Televizyonu'nun konulu dizisi Şefkat Tepe, yeni yayın dönemine iddialı başladı. Yeni dönemin ilk bölümleri izleyiciyle buluştu. Şefkat Tepe, daha heyecanlı, daha sürükleyici, daha gündeme uygun senaryosuyla seyirciye sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 

Şefkat Tepe'nin yapımcısı Salih Asan, dizinin yönetmeni, oyuncuları ve set çalışanlarıyla birlikte çekimlerin yapıldığı Konya'da, ulusal ve yerel basın temsilcileriyle buluştu. Buluşmada konuşan Salih Asan, iki yıl önce Konya ve çevresinde çekimlerine başlanan dizinin, 75 bölüm çekildikten sonra üçüncü yılına girdiğini belirtti ve çekimlere Konya'da devam edeceklerini söyledi. Asan, Şefkat Tepe'nin yeni yayın döneminde televizyon izleyicilerine, seyircilerin beğeneceğini umdukları sürprizler hazırladıklarını kaydetti.

Oyuncu kadrosunun, yeni katılan isimlerle güçlendirildiğini anlatan Asan, "Dizinin ana temasında, bölücü terörle mücadele yeni dönemde dağdan şehre inecek. Yeni bölümler her şeyden önce daha gerçekçi, daha profesyonel ve daha heyecanlı olacak. Şefkat Tepe, yeni konseptiyle başta Samanyolu olmak üzere, dişe dokunur dizi izlemek isteyen bütün televizyon izleyicilerinin ilgiyle takip edeceği bir dizi olacak." dedi. 

Dizide Serdar Üsteğmen'i oynayan Mert Kılıç ile Celil Astsubay'ı oynayan Ertuğrul Şakar da yeni yayın döneminde yeni bir konseptle izleyicinin karşısına çıktıklarını ifade etti. Ertuğrul Şakar, televizyon izleyicilerine, gerçekten beğenecekleri sürprizlerle dolu bir dizi hazırladıklarını vurguladı. Şakar, "Televizyon izleyicileri yayınlanan ilk bölümünde sürprizlerimizi görmeye başladı." diye konuştu. 

Terörle mücadele konulu bir dizinin çekimi için neden Konya'yı seçtiniz?' sorusuna "Türkiye'nin her yeri bizim için birdir." şeklinde cevap veren Salih Asan, Konya'nın fiziki şartları, yerel yöneticilerle halkın dizinin çekimine gösterdiği kolaylık, ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Konya'yı tercih ettiklerini söyledi. 

Asan, 4-5 gün süren her bölümün çekimi için 350-400 kadar insanın çalıştığını hatırlatarak, "Diziyi burada çekmemizin aynı zamanda ekonomik bir karşılığı var. Dizinin, şehrin tanıtımına katkısı da yadsınamaz." şeklinde konuştu.

Şefkat Tepe, Aksiyon ve Tempoyu Yükseltti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder