27 Kasım 2009 Cuma

SAMANYOLU YAPIMLARI ÖDÜLE DOYMUYOR

Ekranlara girdiği andan itibaren büyük beğeni ile karşılanan Samanyolu TV’nin hem güldüren hem eğlendiren programı “Her Şey Yolunda” TÜTAP tarafından ödüle layık görüldü.
Türk Tanıtma Platformu tarafından siyaset, basın, spor, müzik, iş ve Sanat dünyasından ülkemizin tanıtımına katkı sağlayanlara iştigal ettikleri alanlarda başarılı çalışmaları ile dikkat çeken kişilere 21.11.2009’da Rixos Grand Ankara’da bir ödül töreni düzenlendi. Törenin sunuculuğunu Perişan EFEM ve Her Şey Yolunda programından tanıdığımız Frat Paşayiğit gerçekleştirdi.
Türk Tanıtma Platformu Başarı ödülüne layık görülen Her Şey Yolunda’ nın yapımcı ve sunucusu Fırat Paşayiğit “gösterdiğimiz gayret ve performansın fark edilmesi tabiî ki çok güzel bir şey, en yüksek performansta Türkiye’miz için en güzel çalışmaları yapmaya devam edeceğim” dedi.
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, İlham Aliyev, Naim Süleymanoğlu, Hamza Yerlikaya, Bülent Arınç, Tamer Karadağlı, İbrahim Şahin gibi değerli isimler gecede ödüle layık görüldüler.
Türk insanın neşeli, samimi ve misafirperverliğinin ekranlara getirildiği bu sıcacık program her Cuma 23.00’de Samanyolu ekranlarında!...

http://samanyolu.com.tr/shownews.aspx?contentid=196

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder