16 Eylül 2009 Çarşamba

DUAYA "AMİN" DEMEK İÇİN EYÜPSULTAN'A GELİYORLAR


Ramazan'ı Eyüpsultan'daki canlı yayınlarla izleyiciye aktaran Samanyolu Televizyonu, sadece ekran başındakilerin değil, Türkiye'nin dört bir yanından bu mekana gelenlerin de iftar ve sahur coşkularına ortak oluyor.

Yer sofralarında iftarı bekleyen halk, programın 'dua' bölümünde sunucu ile birlikte aynı anda 'amin' diyor. Program sunucusu oyuncu Mehmet Özgür'ün etrafını saranlar ekranlara el sallamak, sevdiklerine selam söylemek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Özgür, "İnsanlar televizyon ekranında değil, Eyüp'e gelerek bizzat programın içine dahil olmak istiyorlar." diyor. Sahurda ise 'Gecenin Bereketi' ile Yusuf Ziya Özkan ve Dursun Ali Erzincanlı izleyiciyle buluşuyor.
TELEVİZYON SERVİSİ

Dünyanın Ramazan sevinci Samanyolu'nda

Programın merkezi Eyüpsultan olsa da 'Dünya Ramazanlaşıyor' sloganıyla yurtdışından renkli görüntüler ve röportajlar ekrana geliyor. Reha Yeprem ve Veysel Karani Gümüşdereli, Afrika'dan; Kenya, Uganda, Kamboçya gibi ülkelerden, Murat Yeni Bosna-Hersek'ten, Asım Yıldırım ve ekibi ise Arnavutluk'tan dünyaya sesleniyor. Sunucular, gittikleri ülkelerde yaşayan Türklerle görüşüp onlarla Ramazan üzerine röportajlar yapıyor.

ZAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder