16 Eylül 2009 Çarşamba

SAMANYOLU ALIŞKANLIK YAPIYOR


Yedibahar bizim kasabamız!..
Samanyolu Televizyonu, birbirinden faydalı yapımları ile insanların dünyalarına hayat katmayı ve ailesinden biri gibi olmayı başaran bir televizyon olduğunu bir kez daha kanıtladı!...

Samanyolu Televizyonun yayınlandığı süre içinde birçok başarılara imza atan, hikâyecisinden yapımcısına büyük özveri ile hazırlanan Beşinci Boyut ve Doğruluk Ekseni dizilerinin biteceği duyumunu alan seyirciler kanalı mesaj ve telefon yağmuruna tuttu.

Hatta bir grup izleyici bu duyumların doğru olmadığını böyle bir şey olacağı takdirde ağlayacaklarını ve çok üzüleceklerini bildirerek, projelerin insanların hayatında ne denli büyük bir öneme sahip olduğunu kanıtladı.

Doğruluk Ekseni dizisindeki Sırma karakterindeki Ayçin Tuyun için, eğer Doğruluk Ekseni biterse Halime rolüyle Tuyun, Kollama’ ya geri gelsin diye kampanya başlatan seyirciler de bu başarılı yapımların doğal olarak bir gün final yapması gerektiğini ama bunu kabullenmemin biraz zaman alacağını çünkü karakterlerin ailelerinden biri gibi hissettiklerini belirtti.

Onlar Yedibahar’ı kendi kasabaları gibi sevdiler. Sırma’yı kızları, Oğuz’ u oğulları bildiler. Doğan’ ı hatalarına rağmen yeri geldi bağırlarına bastılar. Halime’ ye sinirlenip ders vermeye kalktılar. Kurban amcayı aile reisi kabul edip, öğütlerini dinlediler. Haşim’i huysuz dedeleri bilip sevdiler. Sırma ağladı, onlar ağladı.. Oğuz kızdı, onlar kızdı.

Yedibahar kasabasını kendi köylerini özledikleri gibi özleyeceğini belirten seyirciler başarılı yapımcı Mustafa Kartal’a ve dizide emeği geçen herkese teşekkürlerini gönderdi. Heyecanla yeni ve yine bağımlılık yapacak projeleri bekleyen seyirci, yenilikler hakkında haberleri duymak için sabırsızlanıyor.

SamanyoluHaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder