16 Eylül 2009 Çarşamba

SAMANYOLU TV'DEN MEST EDECEK DİZİ

Yeni sezona hız kesmeden hazırlanan Samanyolu TV, yeni sezonda çok değişik ve ses getirecek projelere imza atacak.

Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting sıralamasında zirvenin ortağı olan Tek Türkiye dizisinin yeni sezon hazırlıklarında sona gelindi.Yeni sezona ilişkin değişiklikler hakkında ser verilip sır verilmezken dizinin yeni dönemde köyden şehire taşınacağı gelen ilk bilgiler arasında. Senaryoya beş yıl ilerden başlanacağı haberleri dizi takipçilerini şimdiden heyecanlandırmış. Gerçek olan şu ki Tek Türkiye yeni sezonda da adından en fazla söz ettiren dizi olacağa benziyor.

Kollama da yeni dönemde heyecanıyla izleyicilere nefes aldırmayacağa benziyor. Dizinin çekimlerine yakın zamanda başlanacak.

Yeni yapımlara gelince birbirinden gizemli birbirinden mistik ama bir o kadar da sizden bizden yapımlar... Örnekleri piyasaya sürülmemiş Türkiye'de bir ilk dedirtecek projeler.

Kader Çizgisi adlı proje, sizi alıp geçmişinize götürecek, bazı şeyleri değiştirme şansı verecek mükemmel bir dizi. Bazı şeyleri değiştirme şansımız olsa neyi değiştirirdik, peki değiştirince gerçekten her şey hal olacak mı? Hayata bakışınızı derinden etkileyecek bir çalışma.

Kırık Kalpler adlı projede ise duanın gücünü göreceksiniz. Hiçbir zaman çaresiz ve güçsüz değiliz. Biri her zaman bizi gözetliyor ve ona seslendiğimiz anda bize yardıma gelmek için bekliyor. Belki de her sahnede bu düşünceleri iyice benimseyeceğimiz sıra dışı bir dizi..

Dördüncü Osman adlı diziye gelince. Eylül ayının sonu Ekim ayının başı gibi 4.Osman dizisini seyircilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Yapımcısının Melih Sezgin'in olduğu dizinin oyuncuları ise Reha Özcan, Cavit Çetin Güner ve Begüm Şahin.. Dizinin akışı ise Osman ve Yıldırım karakterleri üzerinden gerçekleşiyor. Osman, Osmanlı estetik ve tarihine hayran bir polis. Yıldırım ise teknoloji düşkünü, esprili genç bir polis memuru.

Osman ve Yıldırım aynı ekip de aynı cinayetleri aydınlatmak için beraber çalışıyor. Bu beraberlik birbirinden eğlenceli karelerin ekrana yansımasına sebep olacak. Osmanlı tarihinden güncel konulara her alanda işlenen konularla keyifli anlar yaşayacağınız iddialı yapımın çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak.

İşlenen cinayetlerin çözümleri esnasında ekip ile birlikte Osmanlı tarihine uzanacak, hiç umulmayan ipuçlarıyla suçluların yakalanmasına şahit olacaksınız. Olgun komiser Osman ile genç polis memuru Yıldırım ve diğer ekip arkadaşları Nilüfer karakterleri, ilk bölümden itibaren merak uyandırıcı, ilgi çekici ve yeri geldiğinde de eğlendirici kareleri ekrana taşıyacak. Yine Devlet Tiyatrolarında görev yapan ve ekranlarda başarısını ispat etmiş kaliteli oyuncularla oluşturulan ekip, şimdiden Samanyolu seyircilerini mest edeceğinin sinyallerini veriyor.

Cavit Çetin Güler, Annem, Hayat Bilgisi, Yalancı Yarim ve Kapadokya Düşleri, Begüm Şahin, Bizim Evin Halleri, Reha Özcan ise Dağlar Delisi adlı projelerde yer almış isimler.

İki ortak polis... Bunlardan biri tam bir Osmanlı hayranı... Osmanlı tarihini bilen ve hep Osmanlı'dan hayat dersi çıkartan bir polis. Diğer ortağı da teknoloji düşkünü.. Bu iki polis memuru aynı cinayetleri gün yüzüne çıkartmak için bir ekip olmak zorunda kalınca bakın ne manzaralar çıkacak? Gülecek gülerken, bir şeyler öğreneceksiniz. Bu eğitici ve eğlendirici dizi hepinizi mest edecek!..

Samanyolu Tv'den Mest Edecek Dizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder