16 Eylül 2009 Çarşamba

SAMANYOLU, SANATÇILARI İFTARDA BULUŞTURDU


Samanyolu TV tarafından düzenlenen iftar yemeği, önceki akşam Türkiye'nin önde gelen yapımcı, yönetmen ve oyuncularını bir araya getirdi.

Emel Sayın, Orhan Gencebay, Nuri Alço, Hakan Peker, Doğuş, Serdar Gökhan, Garo Mafyan, Tekin Akmansoy, Ahmet Selçuk İlkan, Güler Işık, Şükrü Avşar, Cem Kurtoğlu, İsmail Güneş ve Mesut Uçakan gibi yüzlerce davetlinin katıldığı geceye 'Yağdır Mevlam Su' ve 'Çile Bülbülüm Çile' parçalarını seslendiren Emel Sayın damgasını vurdu. Orhan Gencebay'ın yıllar önce yaptığı kardeşlik konuşmasını barkovizyondan izleyen davetliler, sanatçıyı uzun süre ayakta alkışlarken, sahneye çıkan Gencebay, "Burada bulunmaktan çok mutluluk duyuyorum. Barış gönüllere akılla doldurulur. Onun için herkesin barışı bulmasını temenni ediyorum." dedi.

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca da gecede bir teşekkür konuşması yaptı. Türkiye'nin barışa ihtiyaç duyduğu bir gecede, böyle bir arada gelişlerin çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Karaca, "Bugün 12 Eylül, Demokrasimizin intihaya uğradığı dönemin 28. yılı. Neyse ki o karanlık yılların geride kaldığını düşünüyor, açılımı ve demokrasiyi konuşuyor ve katılımcıları selamlıyorum." şeklinde konuştu. Wow Otel'de yapılan iftar programının sunuculuğunu Kemal Gülen yaptı. Türkiye Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı ile Zaman Gazetesi tarafından desteklenen iftarın geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Göksel Baktagir yönetimindeki İstanbul Sazendeleri'nin yemek sonrası verdikleri konserin ardından geceye katılan sanatçılara mikrofon uzatılarak düşünceleri soruldu. Uğur Işılak programa katılmanın bir ayrıcalık olduğunu söylerken, Hakan Peker, "Çok değerli sanatçı arkadaşlarla birlikte olmak beni onurlandırdı." dedi. Serdar Gökhan, uzun süre görüşmediği dostlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Şahin Özer de programa katılan dostlarını kutladığını ifade etti.

İSTANBUL - ZAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder