6 Ağustos 2011 Cumartesi

Samanyolu Haber'den Büyük Başarı!

2011 yılının en iyi çıkış yapan kanalı "Samanyolu Haber TV" oldu..

Resim

Samanyolu Haber Televizyonu 2011 yılının ilk 7 ayında ve Temmuz'da, geçtiğimiz seneye göre parmak ısırtan bir büyümeye imza attı. Samanyolu Haber TV, AGB Anadolu şirketi ölçümlerine göre izlenme payını ilk 7 ayda hem tüm günde, hem de prime time'da % 410 gibi rekor bir rakamla artırmayı başardı. Samanyolu Haber TV, Temmuz ayında izlenme payını Haziran'a göre oldukça yükseltmeyi başardı. İzlenme payı rakamlarına bakıldığında haber kanalları içerisinde en büyük yükselişi tüm günde yine Temmuz'da % 45 ileSamanyolu Haber TVyaparken en yakın rakibi % 9'da kaldı. Prime Time'daki yükseliş ise göz kamaştırdı. Haziran ayına göre Temmuz'da prime time izlenme payını % 84 yükselten kanal, yine en yakın rakibinin 4 katı büyüme gösterdi.

Uydudan, dijital platformlardan ve Kablo TV'den yayın yapmasına rağmen karasal yayını olan birçok kanalı geride bırakan Samanyolu Haber, Temmuz'da haber kanalları arasında 7 defa gün birincisi oldu.
Spordan siyasete her gün ortalama 90 - 100 taze haber hazırlayan Samanyolu Haber'in teknik imkanları da göz dolduruyor.

4 farklı kıtadaki 7 ayrı noktada bulunan stüdyoları, 8mobilcanlı yayın ekipmanı ve aynı anda 6 merkezle canlı yayın yapma kabiliyetine sahip Samanyolu Haber TV'nin yayınları, Türksat 3A uydusu, Digiturk, D-Smart platformları ve Kablo TV üzerinden yaklaşık 1 milyar insana, internetten ise Küre TV aracılığıyla bütün Dünyaya ulaşıyor…


Kaynak:

http://www.samanyoluhaber.com/h_633197_ ... sari!.html


Samanyolu Haber'den Büyük Başarı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder