21 Ağustos 2011 Pazar

Zaman'a Uluslararası İnteraktif Medya Ödülü

Zaman Gazetesi internet sitesinin yeni yüzü, dünyanın en prestijli yarışmalarından İnteraktif Medya Ödülleri'nin 'Gazete' kategorisinde 'Üstün Başarı' ödülüne layık görüldü.

Resim

Uluslar arası Baskı Kalitesi ödülü sahibi olan Zaman bu başarısını internet ortamında da ispatladı. Zaman Gazetesi internet sitesinin iletişim alanındaki başarısı aldığı bu ödülle uluslar arası bir kurum tarafından da onaylanmış oldu. 

İnteraktif Medya Konseyi (Interactive Media Council-IMC) tarafından her yıl düzenlenen İnteraktif Medya Ödülleri (Interactive Media Awards-IMA) yarışmasında internetle ilgili profesyoneller ödüllendiriliyor. Kâr amacı gütmeyen kurum yarışmayla internette standartları geliştirmeyi ve destek sağlamayı hedefliyor. 

İnteraktif Medya Ödülleri (IMA) internet sitelerinin tasarımı ve geliştirilmesinde yüksek standartları tanımlayıp kişileri ve kurumları üstün başarıları onurlandırmak için ödüller veriyor. Yarışma her bir kategori için senede bir kere düzenleniyor. Başvuruların değerlendirilmesini yapmak üzere kendi alanında uzman en az 3 kişi görevlendiriliyor. Bu kişiler siteyi 5 farklı alanda değerlendirmeye alıyor. 

Konsey tarafından dünyadaki en iyi uygulamaları belirlemek amacıyla düzenlenen İnteraktif Medya Ödülleri kapsamında eğitimden e-ticarete, eğlenceden finansa, sağlıktan haberciliğe kadar çok sayıda kategoride web sitesi değerlendiriliyor.

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/haber.do?habern ... edya-odulu


Zaman'a Uluslararası İnteraktif Medya Ödülü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder