9 Ağustos 2011 Salı

Samanyolu İftarı Sokağa Taşıdı

Samanyolu TV'de yayınlanan İftar Zamanı programı, yoğun mail ve telefon trafiğinin ardından yayınlarını herkesin iftarını açtığı açık alanlarda yapma kararı aldı.

Samanyolu TV, yoğun istek üzerine "İftar Zamanı" programını stüdyodan yapmak yerine herkesle iç içe olacak açık mekanlarda yapma kararı aldı.

Bu karar doğrultusunda Reha Yeprem'in sunduğu bugünkü program Merkez Efendi'den, yarınki program da Üsküdar'dan saat 19.00'da canlı olarak ekrana gelecek.

Reha Yeprem'in sunumu ve Din İşleri Yüksek Kurulu eski başkanı Prof. Dr. Hamza Aktan'ın yorumları ile ekranlara gelen İftar Zamanı'nda merak ettiğiniz, Ramazan'a, oruç ve diğer ibadetlere dair sorulara cevap aranıyor.

Program boyunca, İslam'a uzanan yolculuk "Barış Köprüleri" ve Murat Yeni'nin kutsal topraklardan ekrana getireceği "Mukaddes Yolculuk" programından görüntüler ekrana geliyor. Bir ay Müslüman gibi yaşamaya başlayan farklı din, ırk ve milletten insanların görüntüleri ve Peygamber efendimize ait olan mekanların daha önce hiçbir yerde ekrana yansımayan kareleri İftar Zamanı programının içinde Samanyolu TV'de.




Samanyolu İftarı Sokağa Taşıdı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder