2 Ocak 2012 Pazartesi

Cihan, Yeni Yıla 4 Dilli Siteyle Başladı

Cihan haber Ajansı, dört dilde yaptığı yayınlarını tek çatı altında topladı, haber video ve fotoğrafa erişimi daha kolay hale getirdi.

Cihan, Yeni Yıla 4 Dilli Siteyle Başladı

http://www.cihan.com.tr adresine girenler, Arapça, İngilizce, Rusça linklerini kullanarak Cihan'ın yabancı dildeki yayınlarına kolayca ulaşabiliyor. İngilizce sitede video, fotoğraf ve haber; Rusça ve Arapça sitelerde ise haber metni ve fotoğraf yayını yapılıyor. Cihan'ın yabancı dildeki yayınlarına abone olanlar, fotoğraf ve videoları bilgisayarlarına indirebiliyor, arşivde arama yapabiliyor. Abone olmayanlar, manşet haberlerin muhtevasını okuyabiliyor, videoların küçük boyutlu halini izleyebiliyor, fotoğrafları ücretsiz takip edebiliyor. 

Cihan, İngilizce yayınları için facebook ve twitter sayfası da oluşturdu. http://www.facebook.com/Cihannews vehttps://twitter.com/cihan_news adreslerine girenler Cihan'ın İngilizce yayınlarını sosyal paylaşım siteleri üzerinden ulaşabiliyor. http://www.facebook.com/cihannhaber ve https://twitter.com/cihan_haber adreslerini kullananlar ise Cihan'ın Türkçe yayınlarını görebiliyor. 

Cihan'ın Türkçe sitesinden web video ve TV videoalara kolayca ulaşılabiliyor. Aboneler, TV video ve web videoaları bir tıkla bilgisayarına indirebiliyor. Cihan'ın yeni sitesinden Cihan TV Network, Cihan Yapım, Cihan Dergi de takip edilebiliyor. 

Cihan, hizmetlerine cep telefonu ile ulaşmak isteyenleri ihmal etmedi. Android kullanıcıları,https://market.android.com/details?id=c ... n.activity adresinden, iPhone kullanıcıları isehttp://itunes.apple.com/us/app/cihan/id ... ?mt=8&ls=1 adresinden Cihan uygulamalarını ücretsiz olarak indirebiliyor. 

Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, sosyal paylaşım siteleri ve çok dilli yayına önem verdiklerini, bu konudaki atılımlarının devam edeceğini söyledi. 

(CİHAN)



Cihan, Yeni Yıla 4 Dilli Siteyle Başladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder