15 Ocak 2012 Pazar

Kur’an Kürsüsü Hizmetinizde

Kur’an Kürsüsü Hizmetinizde


Kur’ân-ı Kerim, dinlemek, anlaşılmak ve anlatılmakı için Allah rahmetinin insan akl ü idrakine en büyük armağandır.

O'nu duymak, onunla doymak ve O'nun sayesinde sonsuzluğa yelken açmak herkesin hakkı; O'nu duymak, muhtaç kalbleri O'nunla buluşturmak ve O'nun ışığını her yana ulaştırmak da doğru bilenlerin, imkanı olanların ve İlahi Beyan'la itminana erme peşinde bulunanların vazifesidir.

Yüce Kitab'a karşı vazifemizi bir nebze de olsa yeine getirebilmek, O'na vefamızı ortaya koyabilmek ve ötede
O'nun şefaatini kazanmak için bir vesile edinebilmek gibi mülahazalarla elektronik dergimiz Herkül'ün bir şubesi olarak yeni bir sayfa ile size bir kere daha '' merhaba'' diyoruz. ''Gönül Erlerinin İtminan Meclisi'' olacağına inandığımız ''Kur’an Kürsüsü'' adlı sitemize hepinizi davet ediyoruz.

Gerçi henüz “Kur’an Kürsüsü” gönlümüze göre tamam olmadı. Fakat,sizlerin kıymetli fikirlerinizi, yardımlarınızı ve dualarınızı alıp daha güzel bir çalışma yapabilmek için bu yeni sayfamızı bir an önce nazarlarınıza arz etmeye karar verdik. Kırık linkleri, imla hatalarını, içerikle alakalı eksik ya da yanlışları, kârîlerin hayat hikayeleriyle ziyade malumâtı, elimizde olmayan kıraatleri temin edebileceğimiz sitelerin adreslerini ve bilhassa bizimle paylaşabileceğiniz ses görüntü kayıtlarını istirham ediyoruz.

Geliniz ruhlara şifa, gönüllere hüdâ, akıllara ziya ve dertlere deva İlahî Beyan sayesinde dirilmenin adresi ''Kur’an Kürsüsü''nde buluşalım ve sözlerin en güzeli ile itminan yudumlayalım!..

Kur'an Kürsüsü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder